یعنی این قدرت نقدشوندگیتون تو حلقم (کلیت بازار رو عرض میکنم)!
یعنی این قدرت نقدشوندگیتون تو حلقم (کلیت بازار رو عرض میکنم)!
ویرایش توسط pournikdast : 2021/03/06 در ساعت 11:48
14318, ali1230, alijalalpour, alireza1807, Arian02, bikaraneh, MHMN, rezanikroo, technicaler, بارسا, ساعد, سورنا 60, طيب, محمد., کسرا
دوستان هیچ براتون سوال نشده تو این یکی دو هفته چه اتفاق خاصی افتاد که ارزهای دیجیتال به یکباره نزولی شدند؟
چه اتفاق خاصی افتاد که همین دیروز هر گونه خرید و فروش ارز دیجیتال را از داخل ایران را ممنوع کردند؟
آیا هنوز ایمان نمی آورید؟؟؟
سلام. وقت دوستان بخیر. پاسخ اینستاگرام تالار بورس به سوال من در مورد بازگشایی تالار.
سلام وقت بخیر
متاسفانه مکاتبات نتیجه ای نداد و به احتمال بسیار زیاد دیگر سایت تالارگفتمان بازگشایی نمیشود.سازمان همکاری ای با ما انجام نداد.
عزیزان وضعیت شاخص کل رو چطوری می بینید برای 6 ماه اینده
بحث تحلیل و غیره نیست میخوام ذهنیت های مختلف رو ببینیم چه شکلیه
1- تا حدود 1600رشد میکنه دو باره میاد تا 1میلیون بعد تقریبا ثابت میشه
2-تو همین حدود تا چند ماه اینده نوسان میکنه نه رشد خاصی داره نه افت چندانی خواهد داشت بین 1000تا 1200
3- از همین نرخ تا 800-900هزار میره پایین تر و بعدش باید تحلیل بشه که ثابت میشه یا رشد میکنه
4- از همین حدود میره بالا و سقف رو هم میشکنه و اعداد بالاتری رو میبینه
ممنون از جوابتون
ویرایش توسط Arian02 : 2021/03/06 در ساعت 18:24
سهام کوچک ارزشمند یا رانتی راه خودشون رو از این هفته یا هفته آینده از شاخص سازها جدا خواهند کرد و سودهای خوبی خواهند داد و از طرفی سهم های شاخص ساز در بهترین حالت تا اواخر فروردین در همین قیمت با تلورانس ده درصد بالا یا پایین تر از این قیمت ها درجا خواهند زد و رشد اصلی تا شاخص 1،400،000 اردیبهشت و خرداد ماه اتفاق خواهد افتاد
بنابراین از نظر من تا اردیبهشت رشد چشمگیری در شاخص ساز و شاخص نخواهیم داشت و بهترین استراتژی تا آن زمان خرید سهام کوچک میباشد.
ali1230, Arian02, mahmood231, pournikdast, بارسا, سلکت, سورنا 60, م-ع, محمد.
در حال حاضر 29 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (4 کاربران و 25 مهمان ها)