در حال ساخت یه تیزر تبلیغاتی خوب برای سردار رشید اسلام سعید محمد هستیم..انشالله هفته بعد از رسانه های اونورابی پخش خواهد شد...
دوران بخور و برو جلو بیشتر بخور تموم شده...برنامه های خوبی برات گذاشتیم کنار سردار ...
در حال ساخت یه تیزر تبلیغاتی خوب برای سردار رشید اسلام سعید محمد هستیم..انشالله هفته بعد از رسانه های اونورابی پخش خواهد شد...
دوران بخور و برو جلو بیشتر بخور تموم شده...برنامه های خوبی برات گذاشتیم کنار سردار ...
✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓
.?سردار هوشی سادات فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا(ص) سپاه شد
?با حکم فرمانده کل سپاه سردار سرتیپ دوم پاسدار سید حسین هوشی سادات به سمت فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا (ص) سپاه منصوب شد.
?سردار هوشی سادات پیش از این معاون مهندسی و پدافند غیر عامل سپاه را عهده دار بوده است
?فرمانده کل سپاه همچنین با قدردانی از زحمات و تلاشهای سردار سرتیپ دوم پاسدار دکتر سعید محمد طی دوره تصدی فرماندهی قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا(ص) وی را به عنوان مشاور فرمانده کل سپاه منصوب کرد/ فارس
✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓
اگر قرار بر راست و ریست شدن کارها باشد ، تحول در امور مالی قرارگاه است که می تواند تغییرات درخشان وسازنده ای در آنجا رقم بزند.
( البته اگر داماد و .... یکی از حضرات دمب کلفت نباشند )
سالهاست گفته می شود قرارگاه مطالبات انباشته شده فوق العاده بالایی از دولت دارد.
خب این یعنی عملکرد بسیار ضعیف امور مالی در وصول مطالبات و در نتیجه بیکار و یا کم کار ماندن پرسنل و عملکرد پایین کل مجموعه ،
( دلیل : ضعف در نیروی محرکه )
ویرایش توسط shahin : 2021/03/07 در ساعت 19:36
حقیقتش وضعیت کلی اصلا خوب نیست
این تهدید مستقیم امروز وزیر دفاع برای با خاک یکسان کردن تل آویو و حیفا هم چیزی نیست که بدون پاسخ بمونه! این آدمها وقتی اینجور تهدیدها را میکنند حتی اگر حرف مفت هم باشه متوجه هزینه هاش برای مردم نیستند!؟ اصلا خبر دارند این شهرها که وعده نابودی کاملش را میدن چقدر زن و کودک و اصلا چقدر مسلمان توش زندگی میکنند؟ یا فکر کردند تل آویو و حیفا پادگان نظامی هستند!
این تهدید هر روزه شان هست...گفته اگر اسرائیل غلط اضافه بکنه!..یکی نیست به اینها بگه...کار اسرائیل از غلط زیادی هم گذشته...ماهی چند بار به پایگاه سپاه در سوریه حمله میکنند....دانشمندان را ترور میکنند...نیروگاه بوشهر را هم جوری زدند...که نفهمیدن از کجا خورده اند....اگر میتوانستند تا حالا با خاک یکسان کرده بودند....حرف مفت کنتور نداره..
از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
alireza1807, Bikhabar, MHMN, mojk, pournikdast, دودو, سلکت, سورنا 60, محمد.
اهمیت و تازگی این مطلب اینه که فکر کنم اولین بار یک مقام مهم دولتی این حرف را زده و هزینه سنگینی داره این موضوع
تهدیدهای قبلی را میتوانستند یکجوری ماستمالیش کنند
با حکم فرمانده کل سپاه، حسین هوشی سادات به سمت فرمانده جدید قرارگاه خاتم الانبیا سپاه منصوب شد.
او جانشین سعید محمد شده که پیش تر این سمت را در اختیار داشت و حال به عنوان مشاور فرمانده کل سپاه انتخاب شده است.
خبر گزاری فارس نوشته است که آقای محمد در بیانیه ای در همین خصوص نوشته است "از آنجا که احتمال دارد به دلیل حضور اینجانب در فضای انتخاباتی شائبههایی متوجه نهاد مقدس سپاه شود در راستای صیانت از سپاه و قرارگاه انقلابی- جهادی خاتمالانبیاء، از سمت خود استعفاء میدهم."
پیشتر گمانه زنیهایی درباره نامزدی آقای محمد ۵۲ ساله برای انتخابات سال آینده خورشیدی مطرح شده بود.
قرارگاه خاتم الانبیاء سپاه از بزرگترین نهادهای پیمانکاری در ایران است و حضور وسیعی در اقتصاد این کشور به خصوص در صنعت نفت و گاز دارد
در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 9 مهمان ها)