این احمق ها عجب مردمو فراری دادن...4تا سبد داشتم هیچ کدوم تمدید نکردن هر کی تموم شد در رفتن...همه رو گذاشته بودیم خرید صدرا...
هر سهم صدرا رو که تو 700 مفت و 500 سوپر مفت میدونستن الان300 حراج زدن...
.?آغاز اصلاح دستورالعمل بازارگردانی/ بازار ۶۰میلیونی به آرامش و اعتماد نیاز دارد
محمد علی دهقان دهنوی، رییس سازمان بورس:
?دامنه نوسان نامتقارن، زمانی در شورای عالی بورس تصویب شد که در شرایط نااطمینانی اقتصاد قرار داشتیم و امروز این فضا در حال تغییر و بهبود است.
?برقراری دامنه نامتقارن، تصمیمی موقت بود و قطعا در دراز مدت به سمت کاهش محدودیت ها و اصلاح آن حرکت خواهیم کرد.
?کاهش احتمالی قیمت ارز برای بازار سرمایه تهدید نیست. چرا که باعث رفع محدودیتها در تجارت خارجی میشود و بسیاری از هزینههای نقل و انتقال را کاهش می دهد. علاوه بر این با رونق تولید، بازارهای جدید را به روی صادرات خواهد گشود.
✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓
محمد هدر توییترش را هم عوض کرده عکس یونیفرم نظامی را برداشته و یک عکس شخصی با مظلوم ترین حالت ممکن جایگزین کرده..خخخخ
✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓
یادش بخیر پارسال این روزها بهترین سهم بازار همین خصدرا بود همه آرزوی داشتنش را داشتند اما تو صف خرید گیر نمی اومد بازار کردان حجم مبناش را میداد تا رشد کنه! تو تالار بورس روزها را میشماردیم که سه درصدیها تمام شه و روز ۵ درصدی برسه صدرا از شاخص و رشدش هم عقب افتاد قیمت پارسال صدرا تقریبا همین قیمت الانه ( حدود ۵ تومن) ولی شاخص تقریبا ۲/۵ برابر پارساله
عرض ادب
کدام فیلم بود که یارو اسمش هوشنگ بود ، هوشی صداش میکردند.
فکرکنم سریال ابله بود .
ارادت
عرض ادب
عاخه من نمیدونم ، طرف خوشگله؟ خوشتیپه؟ سیاستمداره؟ مدیریت سرش میشه؟ حزبی باندی چیزی داره؟ مرید و رهرویی داره ؟ معروفیتی داره ؟ محبوبیتی داره؟ سوابقی داره ؟ حرف زدن بلده ؟ کاریزمایی داره؟
این روی چه حسابی فکر میکنه رئیس جمهور میشه ؟
خجالت نمیکشه؟
ارادت
alireza1807, farshad-k, Kzfar, pournikdast, بارسا, دودو, سلکت, سورنا 60, محمد.
دوستان اشنا با مباحث تکنیکی .. چنانچه روی 275 بازگشت روند را شاهد نباشیم.. خدای نکرده میتونه به سمت 220 و 145 بریم؟
لطفا راهنمایی فرمایید
سپاس
دوستان اشنا با مباحث تکنیکی .. چنانچه روی 275 بازگشت روند را شاهد نباشیم.. خدای نکرده میتونه به سمت 220 و 145 بریم؟
لطفا راهنمایی فرمایید.
سپاس.