ali1230, alireza1807, Kzfar, pournikdast, vion, دودو, سلکت, سورنا 60, محمد.
درود و ارادت
در این که بازار ایران تمایل به مشاهده کف های تاریخی و حتی مقداری کمتر ازآن داره کمترین شکی نیست.. مانند خساپا و ستران و .. شکستن کف سال 92 برای خساپا و کف سال 77 برای ستران و..بسیاری دیگر
عرض اینه که بازگشتی که انتظار داریم از 275 خواهد بود یا 220 یا 145.. خط روندی که از 44 تومان سال 87 و برخورد با 67 تومان سال 92 رسم کردم 145 و یا 135 را نشون میده.. امیدوارم این کابوس زودتر تموم بشه
یکی دو ساعت که حرفهای سردار سعید محمد را بشنوید، متوجه میشوید حداکثر در حد و اندازه کاندیداتوری شورای روستاست. با این حالا الان به درد ریاست جمهوری میخورد. خامنهای ساختار سیاسی را شکل قلعه میبیند، امثال محمد هم میتوانند دربان قلعه باشند.
.https://twitter.com/rezahn56/status/...410091014?s=09
✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓
عرض ادب
حداقل چیزی که داشت قدرت حرف زدن بود.
ملت تا ۶ ماه اول مات و مبهوت حرافیهایش بودند .
همین الان هم با همه ی رو شدن دستش بازهم هرموقع بخواهد یک عده قابل توجهی از افراد ساده لوح را براحتی فریب میدهد.
یادم هست میگفتند که شرکتهای دولتی بدلیل شعارهای مبارزه با فسادی که سر داده بود در ششماه اول بریز و بپاش و بخور بخور و انتصابات فامیلی و رانت و بقیه ی کارها را بشدت تعطیل کرده بودند و آماده ی بگیر و ببند شده بودند .
بعد از ششماه فهمیدند که یارو لب و دهن و خودی است ، دوباره با جدیت و انگیزه ی مضاعف شروع کردند و آخرش خود شخص مبارز با فساد به جایی رسید که الان هزاران میلیارد تومن حکم قطعی دارد .
دوم رو داشت به اندازه سنگ پای قزوین .
سوم به قول یکی از اولیای الهی رحمت الله علیه ، دروغ را سفت می گفت .
این بنده ی خدا کدام یکی از این هنر ها را دارد ؟
ارادت
#حسین_سلامی حکم تغییر فرمانده ی #قرارگاه_خاتم را ( شما بخوانید برکناری ) را به علت فعالیت های خارج از قواعد ( شما بخوانید #انتخابات ) صادر می کند و طرف شش ساعت بعد از صدور حکم بیانیه ی استعفا صادر میکند! این دیگر تقصیر ما نیست!
✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓
سلام
خواستند و شد
یک نفر میبایست سد راه هاشمی میشد ولی دکتر احمدی نژاد کاری کرد که صدتا مثل هاشمی و خاتمی عرضه بیانش رو نداشتند و الان هم بخاطر مواضع شفافی که برای ولایت فقیه و سیستم حکومتی و حجاب اختیاری و ننه چاوز و حل مشکلات دنیا به همراه آنجلینا جولی اتخاذ کردند قطعا رد صلاحیتند ولی دو چیز داشت یکی فن بیان و قدرت برتری در مناظرات و دوم تخم،
"Midas", ali1230, alireza1807, F@r@z, mehdyand2amir, pournikdast, بارسا, بورسفام, جیمی, ساعد, سورنا 60, محمد.
در حال حاضر 32 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (3 کاربران و 29 مهمان ها)