سلام
ممنونم از توضیحاتتون
ماشاالله اراده قوی ای دارید کاش می شد من هم بتونم نقد باشم و خرید نکنم.
من دوره های مختلف رو از سال 72 تا الان بررسی کردم رشدهای شدید شاخص اکثرا در دوره دوم ریاست جمهوری افراد رخ داده علتش هم این بوده که روسای جمهوری در 4 سال اولشون به خاطر اینکه نگاه مردم رو نسبت به خودشون مثبت نگه دارن برای دور بعد، تورم و نرخ دلار رو در مقایسه با دوره دومشون بیشتر کنترل می کنند همین کنترل باعث میشه رشد دلار و کاهش ارزش پول و تورم در دوره های دوم شدیدتر باشه. بنابراین الان و سالهای بعد فرصت خرید هست هر نقدینگی مازاد (نه مبلغی که مورد نیازمون هست) خوبه که به سهم تبدیل بشه. دی ماه سال 1396 قیمت هر متر اپارتمان در یک منطقه از شهر کرج 2 میلیون تومان بود و الان شده 14 میلیون تومان ولی سهمی مثل شکربن در اون زمان 400 و خرده ای بود و الان شده 9 هزار خرده ای. بنابراین سهام (نه هر سهمی ) بهترین گزینه برای سرمایه گذاری بلند مدته. به نظر من بر اساس الگوی بالا ما در 4 سال آینده رشد شدیدی در شاخص نخواهیم داشت ولی قیمت سهمهامون رشد معقولی خواهد کرد چون تورم بالایی خواهیم داشت. همین افزایش حقوقهایی که باعث خوشحالی کارمند و کارگر شده یعنی رشد نقدینگی و رشد نقدینگی یعنی تورم. مگر اینکه بانک مرکزی با سیاستهای پولی و تغییر نرخ بهره این نقدینگی رو به سمت سپرده گذاری در بانکها هدایت کنه که باز هم نمی تونه اونطوری که باید تورم رو مهار کنه. همونطور که تا الان نتونسته.
من مدتیه که با قیمت صدرا کاری ندارم 65 درصد سبدم صدراست ولی چون میدونم که دیگه ارزش ریالی چندانی نداره و نمی تونم باهاش کاری انجام بدم افت قیمتش مثل قبل اذیتم نمی کنه ولی می دونم که وقتی رشد های شاخص دوباره شروع بشه صدرا هم حتی با وجود زیان تسعیرش که همه سودهاش رو می بلعه و خواهد بلعید به تبع شاخص رشد خواهد کرد.
پ.ن : اگر این زیان تسعیر ارز در هر شرکت دیگه ای غیر از صدرا بود و به سهامدار عمده اش اعتماد داشتم می شد اینطوری تفسیرش کرد که به دلیل نپرداختن مالیات و خارج نشدن سود از شرکت اینکار رو می کنند.