سلام
امروز یه نفسی تازه کرد
سلام
امروز یه نفسی تازه کرد
عرض ادب
درد نکند !
ارادت
امر نمودیم چهارتا سهامدار خرد دانه درشت صدرا را جلوی چشم رعیت فلک کنند تا بقیه حساب کار دستشان بیاید .(دستور سهامدار عمده زیر نامه ی اعتراضی سهامداران )
[QUOTE=MHMN;892130]این بازیگر دنبال چیه؟؟[/QUO
دنبال حرام زادگی
http://www.sahamyab.com/havas
معلوم نیست کی به کیه
فعلا این وصله به هرکسی ممکنه بچسپه
ویرایش توسط shahin : 2021/03/09 در ساعت 13:50
رونمایی از دومین نامزد نظامی انتخابات ریاست جمهوری
خداوند ظالمین رو لعنت کنه....محمد ظلم بزرگی در حق سهامداران صدرا کرد تو این 2 سال ....
خیلی جالبه طرف ارزش مارکت زیر مجموعه شو رو از 25 هزار میلیارد رسونده به 7 هزار میلیارد به جای اینکه چوب تو آستینش کنن هل هله کنان دارن رئیس جمپورش میکنن....یعنی میزان صلاحیت افراد واسه مناسب تو این خراب شده میزان تپه های گل کاری شده است....
ویرایش توسط تجهیزاتی89 : 2021/03/09 در ساعت 16:12
عرض ادب
هرکس فهمید در بازار چه خبره به ما هم اطلاع بده .
امروز از ۴۱ سهمی که من نگاه کردم فقط ۴ تا مثبت بود .
این رئیس جدید نسبتی با شاخص آبادی نداره ؟
ارادت
امر نمودیم چهارتا سهامدار خرد دانه درشت صدرا را جلوی چشم رعیت فلک کنند تا بقیه حساب کار دستشان بیاید .(دستور سهامدار عمده زیر نامه ی اعتراضی سهامداران )
سلام
امروز نمودارصدراررومی دیدم خداوکیلی اونی که از 1000تومن با سهم مونده باشه تاالان درس سهامداری که چه عرض کنم بایدازش درس زندگی گرفت
یعنی ایوب پیامبربایدجلوش لنگ بندازه
واقعا توصف فروش قفل شدن بزرگترین ظلم درحق یه سهامداره
من نوعی سهمی رو خریدم باشه اشتباه کردم با مختصرضرروزیان بایدبیام بیرون دیگه نه اینکه گروگان بازیگرسهم بشم
این یعنی مجازات باشدیدترین شکلش شکنجه روحی وروانی!
===============================================
همه چی تواین مملکت زوریه حیف بازارهای بین المللی وفارکس نیست؟کسری از ثانیه بخر وبفروش
عرض ادب
ظاهرن شما هنوز متوجه قضیه نشدی.
صدرا را همین الان ۱۶۰۰۰ تومن هم بخرند ، ما نمیفروشیم .
همانطوری که ۱۸۰۰۰ تومن خریدند و نفروختیم .
ما اصلا هیچوقت نخواستیم صدرا را بفروشیم ، ما صدرا را همیشه داریم ، فقط میخواهیم منفی نباشه و فقط بره بالا .
انصاف بدهید که توقع زیادی نیست .
زندگی بدون صدرا برای ما بی معنی است .
ارادت
ویرایش توسط technicaler : 2021/03/09 در ساعت 16:57
با سلام
این پست صرفا مزاح هست
قبلا میشنیدم که صبر کوچیک خدا چهل ساله و درکش سخت بود و الان وقتی یک بنده خدا مثل استاد عزیزم طیب اینقدر صبور هست تازه معنی این حرف رو میفهمم
تازه استاد قانون نسبیت هم ممکنه در صدرا به کار ببره
مزاح رو تکمیل میکنم، بنظرم استاد طیب عزیز بهتره اسم آیدی شون رو تغییر بدن به ترکیبی از طیب و حضرت ایوب
طیوب، قشنگ هست
اما انصافا اگر صدرا قرار باشه بخاطر بنیادش حرکتی بزنه همین امسال وقتش هست
امیدوارم هزار تومن قبل رو تا مجمع دوباره ببینیم و همه از ضرر خارج بشن
در حال حاضر 12 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 12 مهمان ها)