سلام بر استاد اساتید
و همچنین اپال در محدوده 1600
یا و سپهر روی 1010.
وسپهر خیلی جالبه. هر روز بازارگردان روی 1010 تومان 300 میلیون سهم اردر خرید مبگذارد!! ولی یک ریال بالاتر خریدار ندارد!!!
اما اپال برای نوسانگیری عالیست. معمولا اول وقت منفی میشود و از وسط روز حقوقی ها روی 1600 حمایت میکنند. من این هفته دوبار محدوده 1560 خریدم و محدوده 1610 فروختم ولی واقعا خطرناک است. به خودم میگویم یک وقت میبینی حقوقی ها مثل بازارگردان صدرا سابیدند به الک و به خاطر یک نوسان 2 درصدی کار خراب شد.
امر نمودیم چهارتا سهامدار خرد دانه درشت صدرا را جلوی چشم رعیت فلک کنند تا بقیه حساب کار دستشان بیاید .(دستور سهامدار عمده زیر نامه ی اعتراضی سهامداران )
عرض ادب
عاخه کدوم عاقلی ۳۳۳ میلیون سهم را نگه میدارد و ۲۰۰ میلیارد تومن ضرر میدهد و بعد دلش را به نوسانگیری خوش میکند.
آنهم روی صدرایی که اصلا راه نمیده نوسان بگیری ،همش صف فروشه.
روز حجم ۸۵۰ میلیونی راحت میشد ۳۳۳ میلیون سهم را بالای ۹۵۰ فروخت .و اگر این ۳۳۳ میلیون ول میشد در بازار دیگه تا ۴۰ تومن هم ترمز نمیکرد.
والا اگر ما انقدر بد بین بودیم و توهین میکردیم حضرتعالی به ما تذکر میدادی که مواظب باشیم نیافتیم داخل جهنم .
ارادت
امر نمودیم چهارتا سهامدار خرد دانه درشت صدرا را جلوی چشم رعیت فلک کنند تا بقیه حساب کار دستشان بیاید .(دستور سهامدار عمده زیر نامه ی اعتراضی سهامداران )
ای مغزهای متفکر بورس از صف صدرا بیاد بیرون....
خدایش خودتون خسته نشدید بیشتر از 7 ماه در صف فروش قفل هستید... الان و بعد از ریزش 70 درصدی سهمتون رو بفروشید یه موتور هم بهتون نمیدند.
اصلا بفروشید اما سهامداران رو خر فرض نکنید...
الحمد لله الذی جَعَلَ رِزقی فی یَدِهِ وَ لَم یَجعَلهُ فیِ اَیدِی الناسِ
عرض ادب و احترام...
اخه پوفیوز کجاش بده. اگر قراره با پوفیوز برم جهنم اشکالی نداره بزار برم ..... حالا این مبحث بحث طولانی داریه که هم از حوصله من و هم از حوصله شما بزرگوار خارجه و هم نمیشه با نوشتن منظور و جان کلام رو منتقل کرد.
البته من یادم نمیاد در این خصوص که فرمودید تذکری داده باشم...
دوم اینکه شما فقط خرید و فروش دکتر محمدی پوفیوز رو می بینید اما من سال 91 تا 97 تنم به تنش خورده .... به هرحال ایشون پشت پرده در حال کثافت کاری هستند...
یادم نمیره هرجا اعتراض میکردم نسبت به ایشون و کثافت فاذرش ، همه موضع میگرفتند و ایشون رو فردی درستکار قبول داشتند و تهدید به مرگ داشتیم...
به عبارتی هر جا که غیرشفافه و دستکاری قیمتی و زجرکش کردن سهامداران مرسومه...... نام دکتر محمدی می درخشد ............... اونجا
ایشون برای خودشون پدرخوانده ای هستند برای فاذر و صدرا....
ارادت
الحمد لله الذی جَعَلَ رِزقی فی یَدِهِ وَ لَم یَجعَلهُ فیِ اَیدِی الناسِ
دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ
ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
در حال حاضر 25 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 24 مهمان ها)