click to register
صفحه 1293 از 2016 نخست ... 29379311931243128312901291129212931294129512961303134313931793 ... آخرین
نمایش نتایج: از 12,921 به 12,930 از 20153

موضوع: صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

عضو فعال Arian02 آواتار ها
    تشکر شده 8,141 بار در 1,492 ارسال

پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

90 درصدتون قبول نخواهید کرد این حرفم رو ولی بازار به خاطر تورم چنان بره بالا که ....
    درسته خوشحالی نداره سود کردن با تورم ولی خب اگر رکود و ریزش هست باید برای همه بازار ها باشه نه فقط بورس
    کدوم یکیشون قیمتش کم شده بجز بورس تو این چند ماه ؟؟
    نمیشه که سودشو کسی دیگه ببره ولی به ضرر که میرسه فقط سهامدار ضرر بکنه
    اگر با کنترل تورم و بالا نرفتنش فقط من سهامدار ضرر کنم انشالله که اصلا کنترل نشه
    با این وضعیت جیب دولت و نقدینگی نمیشه یعنی شاید خودشون بخوان ولی نمیتونن یعنی شرایط اجازه ی این کارو نمیده....خیالتون تخت

در کل
    دیگی که واسه من نجوشه سر سگ توش بجوشه ....

2. 20 کاربر به خاطر ارسال مفید Arian02 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 15,051 بار در 2,798 ارسال

یا الله

سلام علیکم

این هفته به نظرم بازار خوبی خواهیم داشت و خیلی از سهمها از جمله صدرا ممکنه نوساناتی رو بدهند! از این فرصتهای روزهای آخر سال نهایت بهره رو ببرید و تعصبات و غرور رو در اذهانتون ملاک تصمیمتان قرار ندهید در این بازار فعلآ همگی شاهد هستیم که تبدیل به بهشتی برای نوسانگیران و قبرستانی برای افراد مبتدی شده! زمانی که من نوعی بخواهم از یه سهم نوسانم رو بگیرم! دیگه واسه من چه فرقی میکنه که اون سهم اسمش شپنا باشه یا فولاد!! شگویا باشه یا صدرا!! هر جا احساس کردم میتونم نوسانی بگیرم! همونجا وارد میشم و در کوتاه ترین زمان ممکن نوسانم رو میگیرم و خارج میشم! این که هنر نیست من سهمهایی رو چندین هفته و چندین ماه و یا حتی چندین سال در دستان خود فریز کنم تا مثلآ سهمم یه روزی شکوفا بشه! باید بپذیریم که زمونه با این اوضاع داغون دولت و کسری بودجه ای که داره بسیار فرق کرده! 6 ماه پیش دوستی تمام هستی و زندگیش رو فروخت و شپنای 5200 تومانی خرید! به هوای اینکه پولش 4 برابر بشه! 6 ماه فرصت سوزی کرد و دست آخر پولش به یک ششم تقلیل یافت! زندگیش از هم پاشید و زنش ازش طلاق گرفت فقط به یک دلیل! و اون تعصب و جهل و حماقتی که به این بازار داشت! اصلآ تو این وادی سیر نمیکرد بنده خدا! و به شغل و حرفه دیگری تعلق داشت. پس چقدر خوبه توی این بازار کمی هم منطفی رفتار کنیم! آیا اونی که صداراش رو چند ماه پیش تو قیمت نزدیک به 1000تومان فروخت و برای مثال همین دیروز همون تعداد سهم فروخته شده خودش رو تو قیمت 290 تومان جایگرین کرد و باز پس گرفت جلوتر بود!! یا اون کسی که سهمش رو توی این مدت تو دستان خودش فریز نگه داشت!؟ غرور و جهل و تعصب هستش که سبب نابودی ما توی این بازار میشه نه شکل و قیافه و نوع و اسم سهم! توی همین صدرا خیلی ها به عرش پرواز کردند و میلیاردر شدند! و خیلی های دیگه متاسفانه همه دار و ندارشون رو باختند و از دست دادند! ایا مشکل از صدرا بود! یا از تعصبات و غرور خودشان!؟ .. نظر کاملآ شخصی ای بسا اشتباه
    ویرایش توسط سهامدار 67 : 2021/03/11 در ساعت 18:28

4. 19 کاربر به خاطر ارسال مفید سهامدار 67 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 4,611 بار در 800 ارسال

نقل قول نوشته اصلی توسط i177177 نمایش پست ها
    یا الله

سلام علیکم

این هفته به نظرم بازار خوبی خواهیم داشت و خیلی از سهمها از جمله صدرا ممکنه نوساناتی رو بدهند! از این فرصتهای روزهای آخر سال نهایت بهره رو ببرید و تعصبات و غرور رو در اذهانتون ملاک تصمیمتان قرار ندهید در این بازار فعلآ همگی شاهد هستیم که تبدیل به بهشتی برای نوسانگیران و قبرستانی برای افراد مبتدی شده! زمانی که من نوعی بخواهم از یه سهم نوسانم رو بگیرم! دیگه واسه من چه فرقی میکنه که اون سهم اسمش شپنا باشه یا فولاد!! شگویا باشه یا صدرا!! هر جا احساس کردم میتونم نوسانی بگیرم! همونجا وارد میشم و در کوتاه ترین زمان ممکن نوسانم رو میگیرم و خارج میشم! این که هنر نیست من سهمهایی رو چندین هفته و چندین ماه و یا حتی چندین سال در دستان خود فریز کنم تا مثلآ سهمم یه روزی شکوفا بشه! باید بپذیریم که زمونه با این اوضاع داغون دولت و کسری بودجه ای که داره بسیار فرق کرده! 6 ماه پیش دوستی تمام هستی و زندگیش رو فروخت و شپنای 5200 تومانی خرید! به هوای اینکه پولش 4 برابر بشه! 6 ماه فرصت سوزی کرد و دست آخر پولش به یک ششم تقلیل یافت! زندگیش از هم پاشید و زنش ازش طلاق گرفت فقط به یک دلیل! و اون تعصب و جهل و حماقتی که به این بازار داشت! اصلآ تو این وادی سیر نمیکرد بنده خدا! و به شغل و حرفه دیگری تعلق داشت. پس چقدر خوبه توی این بازار کمی هم منطفی رفتار کنیم! آیا اونی که صداراش رو چند ماه پیش تو قیمت نزدیک به 1000تومان فروخت و برای مثال همین دیروز همون تعداد سهم فروخته شده خودش رو تو قیمت 290 تومان جایگرین کرد و باز پس گرفت جلوتر بود!! یا اون کسی که سهمش رو توی این مدت تو دستان خودش فریز نگه داشت!؟ غرور و جهل و تعصب هستش که سبب نابودی ما توی این بازار میشه نه شکل و قیافه و نوع و اسم سهم! توی همین صدرا خیلی ها به عرش پرواز کردند و میلیاردر شدند! و خیلی های دیگه متاسفانه همه دار و ندارشون رو باختند و از دست دادند! ایا مشکل از صدرا بود! یا از تعصبات و غرور خودشان!؟ .. نظر کاملآ شخصی ای بسا اشتباه
    با سلام خدمت همقطاران صدرایی و خصوصا عباس آقای گل
    استاد بزرگوار فرمایش شما صحیح هست خصوصا در این مقطع هفت ماهه ولی در بلند مدت اگر کسی سهمی رو با تحلیل بخره و نگهداری کنه مشکلی پیش نمیاد
    خلاصه هرکسی روشی برای معاملات و سود کردن داره
    نوسانگیری هم در این بازار خوب بوده ، خودم با مبلغ محدود شروع کردم و کل خرج زندگی و اجاره و یللی و تللی هم الحمدلله جواب داده
    ولی دوستان زیادی در سهم ها که به قصد نوسان گرفتن داخل شدند گیر کردند و حتی با ضرر هنگفت نوسان معکوس گرفتند

6. 14 کاربر به خاطر ارسال مفید محمد. از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    تشکر شده 405 بار در 52 ارسال

نقل قول نوشته اصلی توسط Arian02 نمایش پست ها
    90 درصدتون قبول نخواهید کرد این حرفم رو ولی بازار به خاطر تورم چنان بره بالا که ....
    درسته خوشحالی نداره سود کردن با تورم ولی خب اگر رکود و ریزش هست باید برای همه بازار ها باشه نه فقط بورس
    کدوم یکیشون قیمتش کم شده بجز بورس تو این چند ماه ؟؟
    نمیشه که سودشو کسی دیگه ببره ولی به ضرر که میرسه فقط سهامدار ضرر بکنه
    اگر با کنترل تورم و بالا نرفتنش فقط من سهامدار ضرر کنم انشالله که اصلا کنترل نشه
    با این وضعیت جیب دولت و نقدینگی نمیشه یعنی شاید خودشون بخوان ولی نمیتونن یعنی شرایط اجازه ی این کارو نمیده....خیالتون تخت

در کل
    دیگی که واسه من نجوشه سر سگ توش بجوشه ....

سلام آرین عزیز
    بله همینطور که حدس زدید ، این حرف شما در مورد تورم قابل قبول نیست.
    دیگه کدوم تورم میخواد بورس رو بالا ببره؟!
    اگر مبنای حرفت تورم هست ، پس یک قیاسی بکنیم بازار بورس رو با بقیه بازارها:
    دلار از زمستان سال ۹۶ که رشدش رو شروع کرد ، تا حالا چند برابر شده ؟! از ۴۲۰۰ تا ۲۴۷۰۰ میشه کمتر از ۶ برابر. ملک و مستقلات از اون موقع به طور متوسط حدود ۷ برابر. خودروهای وارداتی هم متوسط رشد حدود ۸ برابری داشتن.(البته ممنوعیت واردات هم باید در نظر گرفت)
    شما چندتا سهم میشناسی که از زمستان سال ۹۶ تا حالا رشد کمتر از ۱۰ برابر داشته ؟ خیلی کمه تعدادشون. شاخص کل هم رشد بیشتر از ۱۲ برابری داشته. پس میبینی که به جز تعداد خیلی محدود ، اکثریت سهمها هنوزم حباب شدیدی دارن نسبت به تورم بازارهای موازی.
    دولت و نهادهای موازی در انتهای رشد به روایتی حدود ۴۰۰ هزارمیلیارد تومان از بورس برداشت کردند و خلاء شدیدی ایجاد کردند. شاخص کل غیر ممکنه تا چندین سال آینده سقف قبلی رو بزنه.
    مگر اینکه دوباره فنر دلار شدیدا در بره و زبانم لال از همین جا یک رشد مثلا ۱۰ برابری بکنه!

8. 10 کاربر به خاطر ارسال مفید alireza1807 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال

یا الله

سلام علیکم

اسم بنده عبدالقادر هستش نه عباس

نمیدونم کدوم نامردی اسم عباس رو روی بنده گذاشته! کار کار اسی کله پز و تکنیکالر دو دره باز هستش

مگه یهودی ها هم اسم عباس دارند!!

ظهور آقا دجال مسیح نزدیک است

نقل قول نوشته اصلی توسط محمد. نمایش پست ها
    با سلام خدمت همقطاران صدرایی و خصوصا عباس آقای گل
    استاد بزرگوار فرمایش شما صحیح هست خصوصا در این مقطع هفت ماهه ولی در بلند مدت اگر کسی سهمی رو با تحلیل بخره و نگهداری کنه مشکلی پیش نمیاد
    خلاصه هرکسی روشی برای معاملات و سود کردن داره
    نوسانگیری هم در این بازار خوب بوده ، خودم با مبلغ محدود شروع کردم و کل خرج زندگی و اجاره و یللی و تللی هم الحمدلله جواب داده
    ولی دوستان زیادی در سهم ها که به قصد نوسان گرفتن داخل شدند گیر کردند و حتی با ضرر هنگفت نوسان معکوس گرفتند

10. 7 کاربر به خاطر ارسال مفید سهامدار 67 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 4,611 بار در 800 ارسال

یا الله

سلام علیکم

اسم بنده عبدالقادر هستش نه عباس

نمیدونم کدوم نامردی اسم عباس رو روی بنده گذاشته! کار کار اسی کله پز و تکنیکالر دو دره باز هستش

مگه یهودی ها هم اسم عباس دارند!!

ظهور آقا دجال مسیح نزدیک است
    بنظرم انسانیت از دین مهمتره ، ما مسلمونا که سلیمان و داوود و موسی و عیسی داریم حالا یهودی ها نمیشه عباس داشته باشن؟؟؟
    از اسی خان یاد کردید و الحق که بهترین زمان سهمش رو با ملک چنج کرد و من هم همون موقع قسمتی از سهم رو چنج کردم با ملک و خدا رو شکر که تصمیم خوبی گرفتم
    ضمنا ملک دوباره داره بالا میره کسی قصد خرید داره بخره که بعد عید بیست درصدی باید گرونتر بخره

12. 8 کاربر به خاطر ارسال مفید محمد. از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال

یا الله

سلام علیکم

بنده یک ملک 5000 متری رو تو تاپیک صدارا(تالار گفتمان) جار زدم برای فروش اگه یادتون باشه!نیت من هم صاف بود در این فروش!

آب _ برق _ گاز و مجوز ساخت هم داشت با سند شش دانگ ولی کسی ازم نخرید!

شهریورماه متری 200 هزارتومان فروختم

نوش جان خریدار که یک پسر جوان بود ان شاء الله خیرش رو ببینه

نقل قول نوشته اصلی توسط محمد. نمایش پست ها
    بنظرم انسانیت از دین مهمتره ، ما مسلمونا که سلیمان و داوود و موسی و عیسی داریم حالا یهودی ها نمیشه عباس داشته باشن؟؟؟
    از اسی خان یاد کردید و الحق که بهترین زمان سهمش رو با ملک چنج کرد و من هم همون موقع قسمتی از سهم رو چنج کردم با ملک و خدا رو شکر که تصمیم خوبی گرفتم
    ضمنا ملک دوباره داره بالا میره کسی قصد خرید داره بخره که بعد عید بیست درصدی باید گرونتر بخره

14. 10 کاربر به خاطر ارسال مفید سهامدار 67 از ایشان تشکر کرده اند:

نقل قول نوشته اصلی توسط alireza1807 نمایش پست ها
    سلام آرین عزیز
    بله همینطور که حدس زدید ، این حرف شما در مورد تورم قابل قبول نیست.
    دیگه کدوم تورم میخواد بورس رو بالا ببره؟!
    اگر مبنای حرفت تورم هست ، پس یک قیاسی بکنیم بازار بورس رو با بقیه بازارها:
    دلار از زمستان سال ۹۶ که رشدش رو شروع کرد ، تا حالا چند برابر شده ؟! از ۴۲۰۰ تا ۲۴۷۰۰ میشه کمتر از ۶ برابر. ملک و مستقلات از اون موقع به طور متوسط حدود ۷ برابر. خودروهای وارداتی هم متوسط رشد حدود ۸ برابری داشتن.(البته ممنوعیت واردات هم باید در نظر گرفت)
    شما چندتا سهم میشناسی که از زمستان سال ۹۶ تا حالا رشد کمتر از ۱۰ برابر داشته ؟ خیلی کمه تعدادشون. شاخص کل هم رشد بیشتر از ۱۲ برابری داشته. پس میبینی که به جز تعداد خیلی محدود ، اکثریت سهمها هنوزم حباب شدیدی دارن نسبت به تورم بازارهای موازی.
    دولت و نهادهای موازی در انتهای رشد به روایتی حدود ۴۰۰ هزارمیلیارد تومان از بورس برداشت کردند و خلاء شدیدی ایجاد کردند. شاخص کل غیر ممکنه تا چندین سال آینده سقف قبلی رو بزنه.
    مگر اینکه دوباره فنر دلار شدیدا در بره و زبانم لال از همین جا یک رشد مثلا ۱۰ برابری بکنه!
    علیرضا جان مشخصا میشه منتظر موند بعدا تصمیم گرفت با توجه به شرایط الان حرفمون سر پیش بینی اینده هست نه اینکه همین الان کاری بکنیم فقط داریم در مورد اینده بازار ها بحث میکنیم
    کل عرض من همون نقدینگی و ظرفی هست که تو چند پست قبلی اشاره کردم ما به یه نقطه بی بازگشت رسیدیم مگر اینکه روسای نظام و در راسشون رهبری یه تصمیمی بگیرن که این 40 سال نگرفتن که خب همه میدونیم خیلی خیلی بعیده
    الان همه فکر میکنن دولت میتونه اوضاع رو سروسامان بده و برای چند سال رکودی بشه اقتصادمون مثل قبل ولی به راهی که همه میرن و به حرفی که اکثریت جامعه میزنن بیشتر باید شک کرد
    قبلنا میشد و میتونستن و میخواستن که نقدینگی رو کنترل کنن چون اینقد زیاد نبود(ظرفه داره سرریز میشه )
    اینا نهایت کاری که میتونستن بکنن و بهترین بازاری که میتونستن این نقدینگی عظیم رو بسوزنن بورس بود که دیدیم چیکار کردن در مورد بقیه شون مثل دلار و طلای خانگی اصلا کاری دیگه نمیتونن بکنن
    از اینجا به بعدشو نه اقتصاد نه ناراضایتی مردم نه شرایط بازار اجازه نمیده حالا سوالم اینه چقدر از این پول و نقدینگی رو تونستن کم کنن و از حالت شناور در بیارن ؟؟؟ از اون طرف هزینه ها هر روز داره بیشتر میشه چه حقوق چه تولید چه خدمات چه خرج دولت و....اوراق فروخته بعدا باید 20 درصد بالاترشو پس بده از کجا میاره ؟؟؟
    دلارم که معلومه ( چند سال قبل وضعیت بهتر بود) هر روز رفته رفته وضعیت بدتر و ورودی دلار کم میشه در حالی که تقاضا براش هر روز بیشتر میشه این جناب بایدنم که از اول معلوم بود الانم که دیگه داره مشخص میشه هدفش همون هدف ترامپه و همون سیاست رو ادامه میده صد البته بایدم این طوری باشه
    یعنی با اون همه هوش و تجربه ای که خودش داره و اون همه تحلیل گر و کارشناس نخبه و...مگر مغز چیزی رو خورده که بیاد به جسم در حال متلاشی شدن ایران با نفس مصنوعی اکسیژن رسانی بکنه و کمک بکنه واسه سرپا شدنش ؟؟...من و شما باشیم اینکارو میکنیم ؟؟؟
    اقتصاد ما داره متلاشی میشه چرا باید بیان از ایران بترسن و دلار بدن بهمون ؟؟؟ دلارم نباشه یعنی چی ؟؟ ایران هیچی تو دستش برای مذاکره و مجبور کردن امریکا نداره کل چیزی که بهش متکیه چند تا سانتریفیوژه ....قبلا نفت هم جزو ابزار ایران بود برای مذاکره مخصوصا اینکه اروپا هم چون نیاز داشت کمی فشار میاورد به دولت امریکا ولی الان با کم شدن مصرف نفت و پر شدن جای خالی ایران این دیگه وجود نداره ایرانم رو اورده به فروش فراورده که خب همینم به خاطر دامپینگ ایران داره بقیه کشورا رو از ایران دور میکنه و فشار رو بیشتر میکنه
    بنابراین درسته دولت میتونه یه مدت کوتاهی این وضعیت رو کنترل بکنه ولی نه مثل دوران گذشته برای چند سال بلکه نهایت بتونه 1 سال کنترل بکنه و مانع بالارفتن مقطعی وثباتش بشه که از این یکسال به نظر من 6 ماهش سپری شده از اول مهر در نظر بگیرید
    در کل عرضم اینه با این اوضاعی که ایران داره اقتصادش مواجه میشه با یه ابر تورم هر روز داره به فروپاشی نزدیک میشه
    مثل سال 97 که از بازارای رقیب عقب موندیم و بعدا جبران شد امسال هم باز عقب موندیم و این عقب موندگی جبران خواهد شد
    این صندوق ها هم مطمئن باش ببینن وضعیت دلار و...خوب نیست همین پولای گرفته شده رو با درصد بیشتر میان تو بورس دوباره
    این افت بازار به خاطر جوی بود که با اومدن بایدن به راه افتاده بود ولی کاشف به عمل اومد که نه از این خبرا نیست
    خلاصه مطلبم اینکه الان با این اوصاف بیایم با این دیدگاه که بازارا رکودی میشه سهما رو با این افت قیمت بفروشیم ببریم بانک یا جای دیگه به نظرم کاملا اشتباه و برعکس وقت خریده سهامه
    ویرایش توسط Arian02 : 2021/03/11 در ساعت 21:30

16. 8 کاربر به خاطر ارسال مفید Arian02 از ایشان تشکر کرده اند:

یا الله

سلام علیکم

بنده یک ملک 5000 متری رو تو تاپیک صدارا(تالار گفتمان) جار زدم برای فروش اگه یادتون باشه!نیت من هم صاف بود در این فروش!

آب _ برق _ گاز و مجوز ساخت هم داشت با سند شش دانگ ولی کسی ازم نخرید!

شهریورماه متری 200 هزارتومان فروختم

نوش جان خریدار که یک پسر جوان بود ان شاء الله خیرش رو ببینه
    مخلصیم
    شما یهودی هستی اگر میدونستی میتونی 201000بفروشی به خدا نمیفروختی اونجا رو ........خدا میدونه چی و کجا بوده
    شایدم منظورتون 200میلیونه که اون بحثش جدا
    ویرایش توسط Arian02 : 2021/03/11 در ساعت 22:02

18. 6 کاربر به خاطر ارسال مفید Arian02 از ایشان تشکر کرده اند:

کشور داری این جماعت بالاترین شباهت رو داره به دوره قاجار که محمد خان تاسیسش کرد و نصیحتش به فتح علی شاه اینا بوده !!!!::
    رعیت چون آسوده گردد در فکر عزل رئیس و ضابط افتد و علی هذا القیاس. چون عموم اهالی ملک را فراغت روی دهد به عمال و حکام تمکین نکنند و در فکرهای دور و دراز درافتند، این گروه فرومایه را باید به خود مشغول کردن که از کار رعیتی و گرفتاری فارغ نگردند؛ و الا کار زراعت و فلاحت نقصان یابد و توفیر در غله و حاصل ضعیف شود وقحط پدیدار آید و لشکری از کار بیفتد و فسادهای عظیم روی دهد و ملک ازمیان برود.
    ارباب زراعت و فلاحت باید چنان باشد که هر ده خانه را یک دیگ نباشد تا به جهت طبخ آشی یک روز به عطلت وانتظار بسر برند و الا رعیتی نکنند و نقصان در ملک روی کند.
    روضه‌الصفای ناصری، تصحیح و تحشیه جمشید کیان فر، ۱۳، ص ۷۴۲۱

20. 7 کاربر به خاطر ارسال مفید Arian02 از ایشان تشکر کرده اند:

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 28 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (3 کاربران و 25 مهمان ها)

1. amir5151،
  2. Arian02،
  3. saeeid0808