ali1230, alireza1807, Arian02, bikaraneh, MHMN, vahidm62, بارسا, ستاره جنوب, سهامدار 67, سورنا 60, طيب, محمد., محمود
سلام و ارادت.
ادب مرد به ز دولت اوست.......
ماهم شیفته همین ادب شدیم که از 1000 تومن تا الان داریم سهامداری میکنیم...
الان وقت اینه که ، ای که دستت میرسد کاری بکن ، پیش از آن کز تو نیاید هیچ کار................................
حالا من که به مشکل مالی برخوردم و شدیدا نیاز به فروش دارم.... دیگه هرچه بادا باد...
الحمد لله الذی جَعَلَ رِزقی فی یَدِهِ وَ لَم یَجعَلهُ فیِ اَیدِی الناسِ
درود
امروز هم درد نکنه!
پ ن: دکتر جون دعا میکنم با اون سوابق درخشان در سال جدید یه جایی اون بالا بالاهای نظام دستت بند بشه .
ارادت
دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ
ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
میترسم 280 تکنیکالر هم نتونه جلوی فروشندگان دووم بیاره !!!!!!!!!!!
تکنیکالر دیگه داره درد میکنه جاش
جناب ام اچ ام ان !!!
ما هم از مسئولین و بزرگان مملکتمون بی ادبی آنچنانی جز از برخیشون تا بحال ندیدیم ولی ببینید با همین ادب چه بلایی سر ملت که نیاورده باشن
چه انسانهایی که با همین ادب چه کارها که نکردن
اتفاقا مقاله های روان شناسی رو بخونید افراد عصبانی و زودجوش رو که مدام فحش میدن خیلی صادق تر و مورد اطمینان تر و قابل اعتماد تر میدونن
یه ویدئویی رو داشتم میدیدم یه سید روحانی داره توضیح میده که تعدادی اسب سفید رو با بهترین کیفیت میرسن بهشون در طول سال و حسابی مراقبت میکنن فقط با این هدف و منظور که روز عاشورا به عنوان ذولجناح بیارنشون واسه تعزیه یا ....!!!!!!!!!!!!!!!!
بعد میره واسشون روضه هم میخونه !!!
اسبم نشدیم
با سلام
مگه سهم رو بیمه کرده؟؟؟
ما باغات رو بیمه میکنیم و سی زیان سرمازدگی رو نمیده
رهبر و رییس جمهور و وزیرش ملت رو تشویق به بورس کردن و الان جوابگو نیستند حالا استاد طیب که یک شخصیت محترم مجازی هست، توقعی نمیشه داشت
مگه سود کنیم ریالی به کسی میدیم؟؟؟
همه دوستان که سهم معرفی میکنند و اطلاعات خودشون رو به اشتراک میزارن بشخصه سپاسگزارم
ضرری هم که میکنم از سواد بورسی و قدرت تحلیل پایین هست و در مواقعی هم بدشانسی و گیر کردن در اوامر دستوری حضرات
در حال حاضر 13 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 13 مهمان ها)