درود
آقا رنگارنگ این هم اون لحظات ملکوتی فحش و فحش کاری که دنبالش بودی!
ارادت
دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ
ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
یا الله
سلام علیکم
چه آش شله قلم کاری شده این تاپیک صدرا
همش از ریدن و شاشیدن به قبر اموات تحلیل و تبادل نظر میشه!
خدا به داد همه همقطاران صدرا برسه! با این مسافران تازه سوار شده عجیب و غریب و عشق لاتی
به نظرم این خودش یک سیگنال مثبته و علائم ظهور برگشت نزدیکه!
باسلام باورکنید یک عده برای خرجی تعطیلات رفته اند توصف فروش ویک عده از خدابی خبر هم برای تحریک فروش اردرگذاری کرده اند
ازسه شنبه صبح گل وبلبل می شود آن عده ای که هم که با اردر گذاری بیشتر صف فروش درست می کنند دراین قیمتها جرات نخواهند داشت
دلیلی برای ترس نداشتم وبا خرید امروز دوباره دراین سهم تک سهم شدم وخیال خودم راحت کردم
ali1230, mahmood231, MHMN, طيب, محمد.
عرض سلام...
خودمونو بیخودی فریب ندیم..... صدرا یا بازی داره یا درز اطلاعات.... این همه حماقت و تشکیل صف های فروش نشانه چه کثافتی هست الله اعلم.
به هرحال زمانی فرا میرسد که تمام بازار سرمایه آرزوی داشتن تک دانه دارند و صدرا چنان رشدی میکند که همه بازار سرمایه انگشت به دهان می ماند..... ( اما فعلا که برعکس شده)
جناب طیب و دوستان عزیز بعد ریزش 75 درصدی به نظرتون فردا اجازه خروج میده؟؟؟ یا باید سرخطی بریم توصف فروش و دعا کنیم!!!!
الحمد لله الذی جَعَلَ رِزقی فی یَدِهِ وَ لَم یَجعَلهُ فیِ اَیدِی الناسِ
عرض ادب
هیچ سهمی نبوده که به مدت اینقدر طولانی تماشا کنم و فکر میکنم کمتر کسی اینکار را در بازار انجام بدهد .
چیزی که در صدرا مشهود است ، وجود دودسته سهامدار است :
سهامداران ختم روزگار که بقول استاد اند تکنیکال هستند .
و سهامداران ناشی که ببو گلابی هستند .
صدرا سهامدار متوسط خیلی کم دارد .
وگرنه می فهمدیدند که با همه ی ابهام ، ضرر و بی مدیریتی و کندی صدرا ، دیگه زیر 300 ارزنده است .
آلو پشمک ها همچنان می فروشند و ختم روزگارها منتظر نشسته اند .
یک نگاهی به نمودار شپترو بکنید و ببینید چطور از بالای 1250 تا زیر 400 سقوط کرده اما امروز دو روز است که بالای 500 صف خرید است .
ارادت
امر نمودیم چهارتا سهامدار خرد دانه درشت صدرا را جلوی چشم رعیت فلک کنند تا بقیه حساب کار دستشان بیاید .(دستور سهامدار عمده زیر نامه ی اعتراضی سهامداران )
ali1230, alijalalpour, alireza1807, bikaraneh, Hessam, Kzfar, mahmood231, mehdyand2amir, MHMN, mohsen ho, shahin, vahidm62, بارسا, تجهیزاتی89, جیمی, دلخوش, دودو, سورنا 60, م-ع, محمد., وحید خزایی
عرض ادب
حاج محسن ، جیگرتو !
ارادت
امر نمودیم چهارتا سهامدار خرد دانه درشت صدرا را جلوی چشم رعیت فلک کنند تا بقیه حساب کار دستشان بیاید .(دستور سهامدار عمده زیر نامه ی اعتراضی سهامداران )
در حال حاضر 16 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 15 مهمان ها)