click to register
صفحه 1305 از 2016 نخست ... 30580512051255129513021303130413051306130713081315135514051805 ... آخرین
نمایش نتایج: از 13,041 به 13,050 از 20153

موضوع: صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

عضو فعال
    تشکر شده 6,788 بار در 681 ارسال

پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

نقل قول نوشته اصلی توسط Sadeghtarin نمایش پست ها
    استاد تکنیکی
    عرض ادب
    نمیدونم تا کی درس گرفتن من تموم میشه ولی جان سختی
    شدم با این صدرا.

یه جمله معروف اینه... که سخت تر از این که کسی فریب بخورد این است که به فریب خورده بقبولانیم که فریب خورده...
    اگر صدرای هزار تومانی ما را فریب داد صدرای 270هم فریب میدهد ولی به شکل دیگر.
    کار به جایی رسیدهکه اگر کانالی بگوید بازار برگشته مورد تمسخر قرار میگیرد.
    عجب بالا و پایینی داره دنیا
    . فکر کنم سه شنبه دوباره فریب بخورم
    ارادت
    عرض ادب

شما گرفتار آه یک عده کاسب زبان بسته ی پاتایایی شدی که یک نانی را از آنها دریغ کردی .
    حالا ما هیچی !

دوشنبه کف را بزنه دیگه باید منتظر برگشت بود ، با اینحال به نظرم اون خطهایی را که گفتم رسم کنید هرموقع شکسته شد با آرامش بخرید ، رنج بیخود نزنید ،دور زدن زمان‌بر است .اگر رنج الکی بزنید ته مانده های سهامداران نا امید دوباره هجوم می آورند .فرصت بدهید اینها هم متقاعد بشوند که صعود ادامه دارد و هیجان نیست .
    من هم دارم فکر میکنم که اگر از ۲۸۰ تا ۵۶۰ هم برود ۱۰۰ درصد سود در این وانفسا است و ارزش خرید دارد.
    ببینیم چی میشه .

ارادت
    ویرایش توسط technicaler : 2021/03/14 در ساعت 22:22
    امر نمودیم چهارتا سهامدار خرد دانه درشت صدرا را جلوی چشم رعیت فلک کنند تا بقیه حساب کار دستشان بیاید .(دستور سهامدار عمده زیر نامه ی اعتراضی سهامداران )

2. 15 کاربر به خاطر ارسال مفید technicaler از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 7,732 بار در 1,846 ارسال

نقل قول نوشته اصلی توسط technicaler نمایش پست ها
    عرض ادب

بعد توضیح دادم که این دستور اخلاقی فردی چطور ممکن است جلوی توسعه را بگیرد و وضعیت پسرفت فعلی کشور را توضیح دادم که این طرز فکر اگر از کانتکست خودش بیاید بیرون چطور خسارت بار است و یک چیزهایی گفتم که نباید میگفتم و ممکن بود مسدود بشوم .
    پاکش کردم .

در ضمن کسی بخاطر فوندامنتال سهمی را نمی خرد ، فقط کافیست که یک سیگنال‌هایی بدهد که صعودی شده و جای رشد ۳۰ یا ۵۰ یا حتی ۱۰۰ درصدی دارد .
    اونوقت است که اساتید هجوم می آورند و مثالش را شپترو زدم که البته خگستر را جواب شنیدم .

هرسهمی در این وانفسا پتانسیل رشد داشته باشد ، جذاب است فقط به همین دلیل که معامله گران احساس می‌کنند که سهم و نه شرکت و نه تولید و نه هیچ چیز دیگری قابلیت سود دادن دارد و درست بهمین دلیل که فکر می‌کنند می آید پایین‌تر خریدار ندارد .

ارادت
    عرض ادب
    بازاری که مسئولان و ناظرانش اجازه می دهند بدون توجه به دلایل فوندامنتال و یا تحلیل و محاسبات آینده نگر ، یک عده صرفا بر اساس نمایشگرهای حرکتهای گله ای ( علم تکنیکال بدون پشتوانه فوندامنتال ) قیمت سهام توش بالا پایین کنند ، بازار نیست ،
    طویله است.
    و مسئولانش همان مثل شریک دزد و رفیق قافله

4. 6 کاربر به خاطر ارسال مفید shahin از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    تشکر شده 898 بار در 128 ارسال

رنج بزنیم؟؟
    غیر از خود زدن کاری ندارم!!
    فقط رو منفی چهار سهشنبه.
    اه ضعیفه های پاتایا را باید جبران کرد
    ارادت

6. 4 کاربر به خاطر ارسال مفید Sadeghtarin از ایشان تشکر کرده اند:

ستاره دار(1) mohsen ho آواتار ها
    تشکر شده 56,474 بار در 10,508 ارسال

عرض ادب

شما گرفتار آه یک عده کاسب زبان بسته ی پاتایایی شدی که یک نانی را از آنها دریغ کردی .
    حالا ما هیچی !

دوشنبه کف را بزنه دیگه باید منتظر برگشت بود ، با اینحال به نظرم اون خطهایی را که گفتم رسم کنید هرموقع شکسته شد با آرامش بخرید ، رنج بیخود نزنید ،دور زدن زمان‌بر است .اگر رنج الکی بزنید ته مانده های سهامداران نا امید دوباره هجوم می آورند .فرصت بدهید اینها هم متقاعد بشوند که صعود ادامه دارد و هیجان نیست .
    من هم دارم فکر میکنم که اگر از ۲۸۰ تا ۵۶۰ هم برود ۱۰۰ درصد سود در این وانفسا است و ارزش خرید دارد.
    ببینیم چی میشه .

ارادت
    درود برگشت تا560 دراین جو وچشم انداز به نظر رویاییه ... خوشبینانه بتونه تا نقطه ای که حجم سنگینی زد وباز نتونست برگرده . یک کامبک بزنه حدود370-380 !
    البته فردا 4درصدی هست سهم وتقریبا کف بازه 275هست و یک حجم سنگین دیگه احتمالا داشته باشیم!

8. 10 کاربر به خاطر ارسال مفید mohsen ho از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 2,534 بار در 674 ارسال

من بر خلاف دوستان فکر میکنم 275 کف نباشه و کف را روی 225 میبینم... شاید 195..
    این صف های فروش به نظرم به دلیل اینه که بازار منتظر یه گزارش منفی شدید برای 12 ماهه هست.. پس از اون این که چی میشه بستگی به جو کلی بازار و هم چنین گزارشات سه ماهه اول و قرار دادها و کلیم ها و .. داره

10. 8 کاربر به خاطر ارسال مفید vion از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال

نقل قول نوشته اصلی توسط mohsen ho نمایش پست ها
    درود برگشت تا560 دراین جو وچشم انداز به نظر رویاییه ... خوشبینانه بتونه تا نقطه ای که حجم سنگینی زد وباز نتونست برگرده . یک کامبک بزنه حدود370-380 !
    البته فردا 4درصدی هست سهم وتقریبا کف بازه 275هست و یک حجم سنگین دیگه احتمالا داشته باشیم!
    عرض ادب

یک مسئله ای که هست اینست که موج ۹ ماهه هم علاوه بر ۱۳ هفته ای میچرخد به بالا .

اگر چنین اتفاقی بیافتد مقاومت ۴۰۰ تا ۴۲۰ را هم به سمت بالا خواهد شکست .

اما اینکه ۲۲۵ یا ۱۹۰ بشود ، در حال حاضر زمان نداریم و یک برگشت هرچند کوتاه اجتناب ناپذیر است که امیدوارم باز با خیمه شب بازی افشای الف و بسته شدن و انفجار آبی گازی همراه نشود و فرصت یک لفت و لیسی به ما قشر زحمت کش و ستمدیده ی نوسانگیر بدهد و مثل ۶۰۰ نشود که زیر یک ثانیه فرصت فروش داد .

حالا اگر نتواند ۳۷۰ _۳۸۰ را رد کند ، تلویحا به این معناست که یک منفی ۸ تا ده هفته ای پشت سرش خواهد بود . و این یعنی تا مجمع ، توجه کنید تا مجمع ۱۹۰ که هیچی ، زیر ۱۰۰ هم خواهد رفت ‌که خیلی نامعقول است .

به نظرم نمی رسد این صف فروش زیر ۳۰۰ دلیل فوندامنتال داشته باشد ، تتمه ی سهامداران خسته هستند که به هر قیمتی قصد فرار دارند .

ارادت
    امر نمودیم چهارتا سهامدار خرد دانه درشت صدرا را جلوی چشم رعیت فلک کنند تا بقیه حساب کار دستشان بیاید .(دستور سهامدار عمده زیر نامه ی اعتراضی سهامداران )

12. 17 کاربر به خاطر ارسال مفید technicaler از ایشان تشکر کرده اند:

ستاره دار(1) mohsen ho آواتار ها
    تشکر شده 56,474 بار در 10,508 ارسال

عرض ادب

اما اینکه ۲۲۵ یا ۱۹۰ بشود ، در حال حاضر زمان نداریم و یک برگشت هرچند کوتاه اجتناب ناپذیر است که امیدوارم باز با خیمه شب بازی افشای الف و بسته شدن و انفجار آبی گازی همراه نشود و فرصت یک لفت و لیسی به ما قشر زحمت کش و ستمدیده ی نوسانگیر بدهد و مثل ۶۰۰ نشود که زیر یک ثانیه فرصت فروش داد .

حالا اگر نتواند ۳۷۰ _۳۸۰ را رد کند ، تلویحا به این معناست که یک منفی ۸ تا ده هفته ای پشت سرش خواهد بود . و این یعنی تا مجمع ، توجه کنید تا مجمع ۱۹۰ که هیچی ، زیر ۱۰۰ هم خواهد رفت ‌که خیلی نامعقول است .

به نظرم نمی رسد این صف فروش زیر ۳۰۰ دلیل فوندامنتال داشته باشد ، تتمه ی سهامداران خسته هستند که به هر قیمتی قصد فرار دارند .

ارادت
    درود
    شاید درهمین راند ریزشی ازکف های پایین تری روند تغییرکنه .. اون موقع موج شماری هم به کل تغییر میکنه
    حداقل شواهد نشون نمیده این حجم فروش 270-280 سد خاصی براش باشه!هرچند خود معتقد بودم 280 کارساز هست!

14. 7 کاربر به خاطر ارسال مفید mohsen ho از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال

نقل قول نوشته اصلی توسط shahin نمایش پست ها
    عرض ادب
    بازاری که مسئولان و ناظرانش اجازه می دهند بدون توجه به دلایل فوندامنتال و یا تحلیل و محاسبات آینده نگر ، یک عده صرفا بر اساس نمایشگرهای حرکتهای گله ای ( علم تکنیکال بدون پشتوانه فوندامنتال ) قیمت سهام توش بالا پایین کنند ، بازار نیست ،
    طویله است.
    و مسئولانش همان مثل شریک دزد و رفیق قافله
    عرض ادب

من هی عرض میکنم شما مسئول و ناظر و دولت و مدیر عامل و قرارگاه را ول کن و فکر کن این یک رودخانه ای است وجود دارد و آب گل و ماهی و لجن و سیل و پشه و قورباغه و خرچنگ و تمساح و لاکپشت و طیب و خیلی چیزهای دیگر دارد و کنترلش دست شما نیست .

باز شما میفرمایی ناظر اینجوری کرد و دولت جور دیگر .

شما سطل یا بقول حاج اسد تانکرت را بزن توی آب یا ماهی بگیر یا تمساح شکارکن .

حالا یوقت غرق هم میشوی یا تمساح میخوردت .

به رودخانه کاری نداشته باش.

ارادت

16. 11 کاربر به خاطر ارسال مفید technicaler از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    تشکر شده 804 بار در 249 ارسال

سلام استاد حفاری رو چطور میبینید.

18. 5 کاربر به خاطر ارسال مفید دقیق از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    تشکر شده 898 بار در 128 ارسال

عرض ادب

ارادت
    بالاخره رییس فردا منفی چهار خریداری؟؟ یا در صورتی که صفو برداشتن میخری؟
    ارادت

20. 4 کاربر به خاطر ارسال مفید Sadeghtarin از ایشان تشکر کرده اند:

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 28 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (4 کاربران و 24 مهمان ها)

1. amir5151،
  2. Arian02،
  3. saeeid0808،
  4. vahidm62