سلام بر شب نشینان صدرایی...
در صورت تمایل، نگاهی به سهم..... بیندازید...
پشیمون شدم خودم کم ضرر کردم حداقل مسبب ضرر دیگران نشم!
ارادت و شبتون بخیر...
سلام بر شب نشینان صدرایی...
در صورت تمایل، نگاهی به سهم..... بیندازید...
پشیمون شدم خودم کم ضرر کردم حداقل مسبب ضرر دیگران نشم!
ارادت و شبتون بخیر...
ویرایش توسط pournikdast : 2021/03/15 در ساعت 03:17
تعليق نماد معاملاتي (خصدرا1) 99/12/25 08:27 به اطلاع ميرساند؛ مطابق با اطلاعيه منتشره در تارنماي كدال، به استناد بند 7 ماده 13 مكرر 2 دستورالعمل اجرايي نحوه انجام معاملات اوراق بهادار در فرابورس ايران، نماد معاملاتي (خصدرا1) بنا به تشخيص شركت فرابورس ايران حداكثر تا تاريخ 1400/01/16 تعليق شد. مدير عمليات بازار فرابورس ايران
درود
آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا...
تا الان کجا بودند که الان متوجه ظن دستکاری شدند...دیگه پهنی هم ازش باقی نمونده
واقعا تشکر بخاطر لطف زیادتون
ای دامرتون رو ...
شرکت صنعتي دريائي ايران - نماد: خصدرا
موضوع:تعلیق نماد معاملاتی ناشر به استناد بند 7 ماده 13مکرر2 دستورالعمل اجرایی نحوه انجام معاملات اوراق بهادار در فرابورس ایران به استناد بند 7 ماده 13مکرر 2 دستورالعمل اجرایی نحوه انجام معاملات اوراق بهادار در فرابورس ایران به اطلاع ميرساند؛ با توجه به ظن وقوع جرائم موضوع ماده 46 قانون بازار اوراق بهادار ج.ا.ا درخصوص معاملات اوراق بهادار در بازار عادی ، نماد معاملاتی حداکثر تا تاریخ 1400/01/16 تعلیق می گردد.
ماده 46 قانون بازار اوراق بهادار ج. ا. ا
اشخاص زیر به حبس تعزیری از سه ماه تا یک سال یا به جزای نقدی معادل دو تا پنج برابر سود بهدست آمده یا زیان متحمل نشده یا هر دو مجازات محکوم خواهند شد: ۱. هر شخصی که «اطلاعات نهانی» مربوط به اوراق بهادار موضوع این قانون را که حسب وظیفه در اختیار وی قرارگرفته به نحوی از انحاء به ضرر دیگران یا به نفع خود یا به نفع اشخاصی که از طرف آنها به هرعنوان نمایندگی داشته باشد، قبل از انتشار عمومی، مورد استفاده قرار دهد و یا موجبات افشاء و انتشار آنها را در غیر موارد مقرر فراهم نماید. ۲. هر شخصی که با استفاده از «اطلاعات نهانی» به معاملات اوراق بهادار مبادرت نماید. ۳. هر شخصی که اقدامات وی نوعاً منجر به ایجاد ظاهری گمراهکننده از روند معاملات اوراق بهادار یا ایجاد قیمتهای کاذب و یا اغوای اشخاص به انجام معاملات اوراق بهادار شود. ۴. هر شخصی که بدون رعایت مقررات این قانون اقدام به انتشار آگهی یا «اعلامیه پذیرهنویسی» بهمنظور عرضه عمومی اوراق بهادار نماید. الف) مدیران شرکت شامل اعضای هیئتمدیره، هیئتعامل، مدیرعامل و معاونان آنان. ب) بازرسان، مشاوران، حسابداران، حسابرسان و وکلای شرکت. ج) سهامدارانی که به تنهایی و یا به همراه افراد تحتتکفل خود، بیشاز ده درصد سهام شرکت را در اختیار دارند یا نمایندگان آنان. د) مدیرعامل و اعضای هیئتمدیره و مدیران ذیربط یا نمایندگان شرکتهای مادر (هلدینگ) که مالک حداقل ده درصد سهام یا دارای حداقل یک عضو در هیئتمدیره شرکت سرمایهپذیر باشند. ه-) سایر اشخاصی که با توجه به وظایف، اختیارات و یا موقعیت خود به «اطلاعات نهانی» دسترسی دارند.تبصره:
- اشخاص زیر به عنوان اشخاص دارای «اطلاعات نهانی» شرکت شناخته میشوند:
- اشخاص موضوع تبصره یک این ماده موظفاند آن بخش از معاملات اوراق بهادار خود را که مبتنی بر«اطلاعات نهانی» نباشد، ظرف پانزده روز پس از انجام معامله، به «سازمان» و «بورس» مربوط گزارش کنند.
آش اون قدر شور بود که خان هم فهمید
در حال حاضر 11 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 11 مهمان ها)