سلام و عرض ادب...
بنده هم امروز دی خریدم امیدوارم افزایش سرمایش تایید بشه شاید به خاطر قیمت تئوریک زیر 100 تومن یک رشدی بکنه...
ارادت...
سلام و عرض ادب...
بنده هم امروز دی خریدم امیدوارم افزایش سرمایش تایید بشه شاید به خاطر قیمت تئوریک زیر 100 تومن یک رشدی بکنه...
ارادت...
باسلام درصدرا هرکاری انجام شده بود مربوط به مدیریت قبلی خاتم الانبیا بود وسردار محمدهیچ کاری برای صدرا نکرد الا تبلغ برای خودش جهت کاندید شدن درانتخابات
این شخص با اون چشمهاش خیلی باید پرو باشد که نتوانست یک شرکت زیرمجموعه خودش را درست کند وحسابی گند زد وادعای ریاست جمهوری هم دارد
وارن بافت و جردن بلفورد وگوردون گکو غلط میکنن با آباء و اجدادشون بیان تو این بورس بتونن سود بکنن
این بورس مخصوص اهالی بورس همین ایران خودمونه که زیاد از این بازیا دیدن میدونن چیکار کنن
امر نمودیم چهارتا سهامدار خرد دانه درشت صدرا را جلوی چشم رعیت فلک کنند تا بقیه حساب کار دستشان بیاید .(دستور سهامدار عمده زیر نامه ی اعتراضی سهامداران )
عرض ادب
دیشب هم عرض کردم که خوب نیست :
من فکر کردم افزایش صف فروش به خاطر تتمه ی سهامداران خسته است ،
الان معلوم شد که درز خبر تعلیق از سازمان بوده .
شما فکر میکنید درز خبر فقط از شرکت است ؟
حالا شانس بیاورید که زیاد بالا باز نشود که دوباره سیل فروشندگان سرازیر بشوند و روند را در کل بهار بمدت یک فصل نزولی کنند .
در همینجا ۳۰ میلیون صف فروش وجود داشت و اگر صف جمع می شد ۲۰۰ -۳۰۰ میلیون دیگه هم معامله می شد که برگردد بالا .
حالا اگر ۵۰۰ باز کنند هم اون قضیه ی موج نه ماهه روی چارت درست در می آید و هم یک میلیارد فروشنده دیگر از راه می رسند .
اینکه سهم تعلیق بشود آنهم با نظر ناطر ، چیز خوبی نیست و تنبیه سهامداران نجیب و خلاف نکرده ی صدرا بخاطر خلاف معدودی خلافکار است در صورتیکه سازمان براحتی می تواند کد متخلف را مسدود بکند و نه همه را .
بنابراین یک جای کار لنگ است .
ارادت
امر نمودیم چهارتا سهامدار خرد دانه درشت صدرا را جلوی چشم رعیت فلک کنند تا بقیه حساب کار دستشان بیاید .(دستور سهامدار عمده زیر نامه ی اعتراضی سهامداران )
عرض ادب
مدیر محترم سایت من را چرا آبی کردی ، همرنگ بقیه بودم بیشتر بهم خوش می گذشت .
ارادت
دکتر پرویز جلیلی: دانشگاه بورس, [15.03.21 11:27]
فساد در #خصدرا ریشه در اون روزی داشت که مثبت 18 خورد و خیلی ها فکر کردند گارد صعودی گرفته و ناظر هم فقط نظارت کرد.
باید مشخص بشه چرا اینطور سهم ها رو ناظر باطل نمی کنه؟ چرا ؟
درود
در سابقه معاملاتی صدرا این حرکات مسبوق به سابقه است، اینکه بعد از نزول شدید با گپ بالا باز شود!
البته اگر افشاء اطلاعات بگونه ای باشد که بر روی ای پی اس سهم تاثیرگذار باشد بعید است اون حجم و خیل سهامداران خسته که جناب تکنیکالر گفتند رخ بده.
پ ن:آقا رنگارنگ بنظر این جواب عملی استاد طیب بود در برابر پستی که روراست زدید
باشد که ایمان آورید!
ارادت
دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ
ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
عرض ادب
من دارم فکر میکنم که نکنه صدرا قاطی سیاست شده؟
یک عضو موتلفه دیروز یک چیزی راجع به سعید شاه کبیر گفت و بعد تکذیب کرد .
بعید نیست در وسط رقابتهای جناحی یک اقدامات عملی هم صورت گرفته باشه و اسنادی در آمده باشه و سهامداران صدرا این وسط قربانی شده اند .
البته این فقط یک تصور الکی است .
از قدیم گفته اند :مال یکجا میرود و ایمان هزار جا !
ارادت
ویرایش توسط technicaler : 2021/03/15 در ساعت 14:12
در حال حاضر 29 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 29 مهمان ها)