دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ
ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
عرض ادب
اين ماده ٤٦ به صورت خلاصه يعني سازمان با روند فعلي سهم حال نميكنه، حالا سازمان انتظار داره واسه كهرام و شرنگي ترمز صعود را بكشه و واسه صدرا و گشان ترمز نزول را!!!
من از سازمان تقاضا دارم كه يه تفاوتي بين اين ٢ قائل بشه!! مثلا براي نزولي كردن روند صعودي ماده ٤٦ و براي به تعادل كشيدن روند نزولي از ماده ٤٧ در اطلاعيه ها استفاده كنه!!!
ارادت
در این بازار اگر سودیست با درویش خرسند است
خدایا منعمم گردان به درویشی و خرسندی
ali1230, alireza1807, bikaraneh, fargol93, Kzfar, mahmood231, MHMN, Shahvar2, technicaler, ساعد, سورنا 60, طيب, محمد.
با سلام
صدرا واقعا شورش رو در آورده
امیدوارم این بسته شدن تغییر روند رو در پی داشته باشه
تابستون هم بعلت حجم بالای معاملات ناگهان جلوش رو بستند و سهم کله شد
امیدوارم اینبار برعکس باشه
به هر حال تتمه پولی که بود رو روی لسرما رنج کشیدیم و دوستان که سهم خوب میخوان بیان یک ده درصدی نون داره
عرض ادب...
امروز از روی اجبار باید میفروختم .... یعنی شانس مارو ببین...
میخواستم دست از سر صدرا بردارم ، نمیگذارند... یک روز صف نشینان و روز بعد ناظر... یه مدت هم بازیگران محترم
حالا فردا مجبوریم طلای زن و بچه رو بفروشیم....
technicaler جان و طیب بزرگوار به نظرتون خیره میشه اخرش یا نه....
الحمد لله الذی جَعَلَ رِزقی فی یَدِهِ وَ لَم یَجعَلهُ فیِ اَیدِی الناسِ
یا الله
سلام علیکم
تکنیکالر جان یه زمانی که هنور این پولهای کلان وارد بورس نشده بود! حدودآ 4 الی 5 سال پیش و ارزش کل معاملات روزانه به 10 میلیارد تومان هم نمیرسید! نو در مبالغ چند هزار میلیاردی امروزی نبود! بنده که یک معامله گر خرده پا هستم! فقط با دو الی 3 کد بورسی و با 100 الی 500 هزار سهم میتوانستم همین صدرا را روزانه با کد به کد کردن قیمتش را بالا و پایین کنم و این کار رو قبلآ انجام میدادم! همچنین در نمادهایی مثل شسم _ شکو پارس و هرهشا و خیلی سهمهای کوچیک دیگه براحتی همین کار رو میکردم! هر چند کار غیر اخلاقی بودش و بعدش توبه کردم
حالا شما فرض کن یه نهنگی مثل طیب گوگولی مهربون ما که اگه از حق و انصاف نگذریم یه گرگ بارون دیده هستش چه کارهایی که ازش بر نمیاد! درسته که من و شما اطلاع نداریم چه اتفاقاتی افتاده و ایا این صف فروش صدرا حقیقی بود یا فیک! اما ناظر بلاخره مانند یک دسته بیل بیق اونجا ننشسته! و میدونه که طیب گوگولی با اخلاق و لطیف ما که این روزها سکوت هم کرده! چه تحرکاتی رو داره تو نماد صدرا اون پشت ها انجام میده!
ارادت
ویرایش توسط سهامدار 67 : 2021/03/16 در ساعت 00:09
سلام
اول افتتاح حساب انجام میدید
و چند سری وام داره از کمک هزینه خرید لبتاب و گوشی و لوازم خانگی تا وام معیشت
وام معیشتش به این صورت هست که بعد از افتتاح حساب با توجه به توانایی پرداخت اقساط مبلغی رو در حساب میخوابونی مثلا بیست میلیون تومن در دو هفته تا دوماه که شرایط و مدت این خوابوندن بسته به شرایط بازپرداختی هست که طبق یک جدول مشخص کردن
بعد دو ضامن با دو برگ چک که خوش حساب باشند از هر بانکی میبری و پنجاه میلیون وام رو میگیری
من خودم هم باورم نمیشد با کارمزد چهاردرصد اینقدر راحت وام بدن
البته من در این بانک چند بار ضامن شدم و خودم نگرفتم
پس
در حال حاضر 22 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (2 کاربران و 20 مهمان ها)