جالب است یک شرکت را نمی تونه اداره کنه کاندید انتخابات شده
جالب است یک شرکت را نمی تونه اداره کنه کاندید انتخابات شده
سلام و عرض ادب...
در روزی که قرار بود حقوقی ها به جمع شدن صفهای فروش کمک کنند :
حقوقی صدرا 1 میلیون خرید؛ 3 میلیون فروخت!!!
اونهم احتمالات برای اینکه پایانی پایین تر بیاد!
ali1230, alireza1807, shahin, Shahvar2, technicaler, تجهیزاتی89, ساعد, سورنا 60, طيب, محمد., کاشان2, کسرا
درود
ای کاش من به جای دکتر محمدی بودم...
نه بخاطر تعداد سهمی که داره و نه به خاطر پولی که داره...نه
فقط اگه درصدی بودم به احترام سرمایه خودم و سهام دارای خرد این سهم بی پدر و مادر پاشنه شرکت رو از جا در میاوردم
هر روز خراب میشدم سر مرزونی و دار و دسته ش تا یه جواب درست و حسابی ازشون بگیرم...بالاخره این سهم یا خوبه یه به تفی نمی ارزه...
اینو اگه به سهامدار درصدی نگن به کی بگن ...به من خرد سهم میخوان بگن؟
بخدا 200 تا 300 تا خریدن و پول بده دلار بخر تو دهنی به این بیشرفا نیست
برادر خشتک اینا رو باید پاره کرد...هر روز باید خراب بشی بالای سرشون
البته نمیدونم ، شاید افت کلاس و کسر شان باشه واسه دکتر...شاید این پول تو جیبی بچه ها باشه ولی باز هم براش عرق ریختی...
من بودم قبل از آبدارچی شرکت هر روز اونجا بودم
نمیذاشتم این رذل به ریش جماعتی بخندند
خدایا خودت ظهور کن
درود
فرمود حسين كه ترك جان خواهم كرد/جان را به فداي شيعيان خواهم كرد
این گونه شرکت ها. را باید از بورس اخراج کنند که چی مگر مردم پول خود. را از سر راه پیدا کردهاند مدیریت بسیار ضعیف. و دزد دارد
عرض ادب
حضور سهامداران محترم سینه چاک صدرا
سلام علیکم.
مستدعیست بنا بر وظیفه ی انسانی و اخلاقی و تاریخی و اسلامی پاسداشت حرمت امامزاده که از قدیم الایام بعهده ی متولیست از فروش سهام خود زیر ۲۷۰ اکیدا خودداری فرمایید .
دیر نیست که اوضاع کواکب و انجم دگرگون شود و پشیمانی سودی نداشته باشد.
شما عزیزان همان ها هستید که اگر روی قیمت ۱۰۲۸ کسی زبانم لال صحبت از ۷۵۰ میکرد شکمش را سفره می فرمودید ، که الان با سهم خود چنین میکنید .
نه به آن سینه چاکی آنروز و نه به این مادر مردگی امروز .
والامر الیکم
ارادت
امر نمودیم چهارتا سهامدار خرد دانه درشت صدرا را جلوی چشم رعیت فلک کنند تا بقیه حساب کار دستشان بیاید .(دستور سهامدار عمده زیر نامه ی اعتراضی سهامداران )
ای کاش. این سهم اصلا در بازار بورس نبود
تجمع جلو شرکت. از نان شب واجب تر است این طوری که معلوم است تا 100 و چه بسا زیر 100 می برند
امروز که بازار سبز است باز هم منفی. شاید ما کلاه سرمان رفته است. این شرکت ارزشش خیلی پایینتر از این اعداد است
در حال حاضر 24 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 24 مهمان ها)