جناب تکنیکالر سلام تخصص اصلی شما تکنیکال. است سوالی دارم بنیاد. این سهم چگونه است آخه یک جایی صحبت می کردم طرف گفت هنوز صدراهارا داری یا فروختی گفتم دارم گفت. چرا نمی فروشی. و با سهام دیگر عوض کنی اینهمه سهام خوب در بازاره خلاصه ماندم چی بگویم حال نظر شما چیه بنیادیش خوب. است. یابد از دیدگاه طیب جان این سهم بینظیر. است اما نظر شما چیه ممنون می شوم پاسخ دهید
اونهایی که باید بفروشند و از اقتصاد بیرون بروند ؛ مردم نیستند .
پتانسیل های بزرگ تا ابد نمی توانند سرکوب بشوند. قدرتهای بزرگ بالاخره به سراغش خواهند آمد
صدرا به دلایلی که قبلا گفته شد و الان وقت مناسب تکرارش نیست فروشی نیست .
اگر این مملکت خر تو خران نیست اونهایی که در این قیمتها چوب حراج زده اند باید محاکمه بشوند .
ویرایش توسط shahin : 2021/04/30 در ساعت 23:45
علي بركت الله
بالاخره دیتای تعدیل شده خصدرا رو بعد از چندین بار پیگیری درست کردند. جناب تکنیکالر با متاتریدر حالا میتونید حالش رو ببرید. دیگه ۲۸۰ وجود خارجی نداره!
نمیدونم چرا هنوز دستم به خرید نمیره. اینجاها جای مناسبی برای برگشت نیست متاسفانه...
بيشرفا خجالتم نميكشن
بنده احتمال بالای ۵۰درصد میدم که محدوده ۱۸۰ تا ۲۰۰ رو خواهیم دید البته متاسفانه. وگرنه دوست دارم همین امروز راه بیفته ما هم سوار بشیم.
سهمی که دست سپاه است بهتر از این نمی شود
با سلام مجدد
همانطور که قبلا اشاره شد وقتی افسارمدیریت شرکتی دراختیار گروهی حرامزاده وبی بته باشد بیشتر از این نمی شود انتظار داشت.
یقینا روزی باید پاسخ جنایتکاری های خود را بدهند.
امروز نیز به کوری چشم حسودشان خرید انجام شد.
در حال حاضر 24 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 24 مهمان ها)