درود بر شما
حالا شما هر چی دوست دارید بگید.
اما، اونی که اینجا داره می فروشه،فقط پول لازمه.
با توجه به صحبت تکنیکالر، اونی که صدرا میخره، برنامه ای برای فروشش نداره. این حداقل برا شخص من و شما کاملا صادقه. پس اغلب کسانی که الان دیگه میفروشن، نادان نیستن. بلکه پول لازمن.
من خودم دو هفته پیش، به شدت پول لازم بودم. 500هزارتا علیرغم اینکه می دونستم سر سوزنی فروختن صحیح نیست، گذاشتم تو صف فروش. هرچند فروش نرفت و چند روز متوالی تو صف بودم. و آخر هم مجبور شدم قرض بگیرم که خب، توی این شرایط، سنگینی بار قرض بیشتر از نزول صدرا اذیتم می کنه.
منی که پول لازمم، باید صبر کنم حتما صف خرید بشه که بفروشم؟ باید صبر کنم گزارش هایی که جناب طیب دوست داره بیاد؟ باید صبر کنم تا کی؟ شما می تونی بگی 3 ماه دیگه صدرا چنده؟ می تونی بگی شش ماه دیگه چنده؟ ابتدای سال، جناب طیب گفتن: به زودی قیمت سقف رو می بینه. شما می دونی "به زودی" میشه کی؟
مملکت رو نکبت گرفته. خیانت و جنایتی که در حق مردم کردن، اجنبی نمی کرد. جیبشون که پر کردن، بورس رو ول کردن به امون خدا. حالا هم باید التماسشون کنیم که تو رو خدا، ما همونا بودیم که جیبمون رو زدید و مملکت رو تا اینجا آوردید، بیاید یه پولی تزریق کنید تا بورس جون بگیره.
گرفتاریم حاجی. سرزنش نکن. اونایی که صبح تا شب از عزت و شرف و بزرگی و شهادت و خدا و پیغمبر و امام حسین و حضرت مهدی میگن، صاحب این شرکتن. همه کاره اونا هستن. اونا رو سرزنش کن.