در این بازار اگر سودیست با درویش خرسند است
خدایا منعمم گردان به درویشی و خرسندی
عرض ادب
بیل گیتس هم کارش به جدایی با همسرش کشید ، ولی ما صدرا خانم را طلاق ندادیم .
ارادت
پ.ن
عجب دنیای کثیفی است .
من تا الان فکر میکردم خانمها بخاطر بی پولی سر ناسازگاری میگذارند.
الان متوجه شدم نع !
قضیه بیخ دار تر از این حرفهاست .
کسی هم نیست به این خانم ملیندا بگوید که بابا طرف از وقتی ما یادمون میاد جزو ثروتمندترین مردان جهان بوده و لذت دنیا هم زن و دندان است.
بالاخره یک مقدار جنبیدن سرو گوش برای یک چنین مردی طبیعی است .
فردا بیل گیتس یک جوجه پیدا میکنه و شوگر ددی میشه بعد پشیمونی دیگه برات سودی نداره با اون قیافت .
ارادت مجدد
امر نمودیم چهارتا سهامدار خرد دانه درشت صدرا را جلوی چشم رعیت فلک کنند تا بقیه حساب کار دستشان بیاید .(دستور سهامدار عمده زیر نامه ی اعتراضی سهامداران )
عرض ادب
حاجی جون گلاب به روت ما پیه 50 تومن را هم به تنمون مالیدیم .
وقتی منفی میشود و یک کف جدید ثبت میکند یعنی دوباره 13 هفته ی دیگه هم باید صبر کنیم.
الان نمیدانم از روزی که مثبت شد و صف شد خرید شد چقدر گذشته اما یک یک و نیم ماه دیگه باید باقی مونده باشه .
البته ممکنه به خط روند که حمایت است بر خورد بکند و یک مثبتی هم بخورد اما تا 13هفته تموم نشه همین حوالی هست و از 280 و دیگه خیلی هنر کند 300 بالاتر نمی رود .
گمون نکنم صدرا تر زده باشه ، احتمالا گزارش سالانه ی 99 هم کما فی السابق چند تریلی زیان توش هست و روی هرچی فوندالیسته سفید کرده و طبق معمول بچه های میدان همه خبر دارند و برای فرار صف بسته اند.
ارادت
ویرایش توسط technicaler : 2021/05/04 در ساعت 23:17
امر نمودیم چهارتا سهامدار خرد دانه درشت صدرا را جلوی چشم رعیت فلک کنند تا بقیه حساب کار دستشان بیاید .(دستور سهامدار عمده زیر نامه ی اعتراضی سهامداران )
14318, alijalalpour, alireza1807, Arian02, Kzfar, بارسا, دودو, رگنار, سورنا 60, محمد.
✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓
عرض ادب
والا فکر خوبی است .
حداقل از این سهمهای خشک خشک احتمالا دردش کمتر و کیفش بیشتر باشه .
ارادت .
پ.ن
عرض کردم پول نگه داشتن الان زجرش بیشتر است .
فعلا بجز شاخص به چیز دیگه نگاه نکنید .
هر موقع شاخص مثبت شد یک نوسانکی بشود گرفت .
در هر صورت فردا یک نگاهی میکنم ولی الان دستورنخریدن است .
ارادت مجدد
14318, ali1230, alijalalpour, alireza1807, Arian02, pournikdast, بارسا, دودو, رگنار, سورنا 60, محمد.
عرض ادب
هیچ کسی توصیه نکرده قبلش خریده باشی .
وقتی شاخص به این شدت منفی است که سران قوا جلسه بگذارند و یک سری سیاست حمایتی از حقوقی ها و نورچشمی ها تصویب کنند و کار به تایید بالاتر هم برسد ، تمام نویسندگان توصیه کرده اند که نخرید .
حالا شما جلوی طمع را نمی توانی بگیری حداقل برای خرید چندبار فکر کنید .
ارادت
درود ...هیجان و فشار فروش بازار بیشتر ناشی از ترس ریزش دلار و کف های متعدد اخیرش هست .
.چندماه قبل این وضعیت را شاهد بودیم.. اما چون دامنه 5درصد بود قفل شدن این مدلی بازار را نداشتیم....
اواخر دی ماه دلار 21 وشاخص 1135 را داشتیم .. وبعد از ان بسیاری از شاخص سازان راند خوبی را استارت زدند تا اواخر اسفند ...
حالا یک باردیگه همان شرایط داره پدید میاد.... عرف بازار این هست که در کف مطلق نمیشه وارد شد..
به نظرم در شاخص سازان فولاد وفملی از شنبه وحتی درصورت تعادل از فردا بدکی نیست درواچ باشند...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)