یادش بخیر سال پیش همین موقعها در آستانه رفتن به مجمع بود و براش سروکله میشکستند
کی فکرش را میکرد حدود ۷۵ درصد از اوج بریزه!؟
یادش بخیر سال پیش همین موقعها در آستانه رفتن به مجمع بود و براش سروکله میشکستند
کی فکرش را میکرد حدود ۷۵ درصد از اوج بریزه!؟
✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓
عرض ادب
یک موقعی سکه گلد کوئست مد شده بود .
من یکی از اولین کسانی در تهران بودم که پرزنت شدم واگر شرکت میکردم حتمن جزو سرانش میافتادم زندان .
البته من تحقیقات زیادی کردم و حتی به دفتر نشر آثار امام خمینی هم زنگ زدم و صحبت مفصلی با یک مجتهدی که در آنجا تلویحا خیلی اطلاعات ارزشمندی راجع به سکه ی تمثال امام خمینی بهم داد ، کردم و در هر صورت در نتورک مارکتینگ شرکت نکردم.
اما یکی از کتابهایی که در پاتلاگها تبلیغ و توصیه می شد ، کتاب قورباغه را قورت بده بود .
این کتاب یک فصل برای رسیدن به موفقیت دارد به نام تنبلی سازنده یا همون باسن گشادی سازنده ی خودمون .
اونجا مفصل توصیح میدهد که گاهی باسنِ گشاد ابزار موفقیت است و باسنِ تنگ عامل شکست .
ما هم که استاد گشادی (آنهم نه فقط سازنده ش بلکه همه رقمش )هستیم .و امروز هم روز ماست .
اینجای بازار یکی از اون مواقفی است که ادای تنگها را درآوردن خطرناک است .
برای ما شاهنامه ی خرید سهم و صف شدن و بالا و پایین و کعبه و بتخانه و جلسه سران و قوانین و تزریق پول و حمایت و راهزنی و .... ، آخرش خوش است که سودی کرد یا توش گیر کردیم و ضرر داد .
الان شما بپرس ببین چند درصد کسانی که روی ۲۸۰ صدرا خریدند و از صف خرید بعدش لذتها بردند ، سود کردند و چند درصد گیر افتاده اند .
ارادت
ویرایش توسط technicaler : 2021/05/04 در ساعت 23:56
امر نمودیم چهارتا سهامدار خرد دانه درشت صدرا را جلوی چشم رعیت فلک کنند تا بقیه حساب کار دستشان بیاید .(دستور سهامدار عمده زیر نامه ی اعتراضی سهامداران )
توییتر فارسی:
?️گورخر آفریقایی را از هلند وارد کردند/ در باغوحش صفادشت تلف شد!
?هفته گذشته سه راس گورخر آفریقایی شامل دو ماده و یک نر از کشور هلند به ایران منتقل و پس از چند روز نگهداری در گمرک، دیروز (۱۲ اردیبهشت ماه) به مرکز نگهداری حیات وحش صفادشت در استان تهران منتقل شدند و گورخر نر امروز (۱۳ اردیبهشت) تلف شد.
× چند ثانیه ×
@OfficialPersianTwitter
یعنی گورخر بیچاره، از دست شیر و کفتار جون سالم به در برده، تا اومده ایران کشتنش. بعد من میگم معجزه است که ما زنده ایم باور نمیکنید
》مسافر《
@OfficialPersianTwitter.
✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓
فکر کن کارمند سفارت سوئیس یک کشور جهان اولی تو ایران که یک کشور جهان آخریه سقوط کرده بعد یکی اومده ۵۰۰ تومن معادل ۲سنت پول انداخته روش، من جا کارمنده بودم پامیشدم میرفتم خودمو دوباره از بالا ساختمون پرت میکردم پایین
》ـآرشـ《
@OfficialPersianTwitter
سهم شپلي هم بررسي بفرمائيد
به مرزون اباد...
بیشرف ها ما هنوز زنده ایم...![]()
یکی از عجایب تلخ این بازاره
وقتی چندماه قبل باقیمانده سهامم را ۵۰۰ میفروختم فکر میکردم از همون جنس فروشنده های احمقی هستم که جناب تکنیکالر همیشه اشاره میکرد و در کمال تعجب الان قیمت سهم نصف شده و همچنان صف فروش
امیدوارم روزهای خوب صدرا و باقی بازار هرچه زودتر شروع بشه
امر نمودیم چهارتا سهامدار خرد دانه درشت صدرا را جلوی چشم رعیت فلک کنند تا بقیه حساب کار دستشان بیاید .(دستور سهامدار عمده زیر نامه ی اعتراضی سهامداران )
عرض ادب
بهر ترتیب نقش شانس و اقبال را هم باید در نظر گرفت .
خیلی وقت پیش من در اصفهان بودم .
یک بنده خدایی از دوستانم دیپلمه بود و نگهبان در ورودی یکی از دانشگاههای اصفهان بود .
به اینها گفته بودند که زشت است پرسنل دانشگاه دیپلمه باشند و زوری این بندگان خدا را فرستاده بودند فوق دیپلم رشته ی صنایع بگیرند.
درس اینها در آمار و احتمالات رسیده بود به تابع فوق هندسی گوس .
البته اهل بخیه میدانند که درس دادن تابع فوق هندسی گوس به یک دربانی که زوری باید فوق دیپلم بگیرد و هزاران مشکل و گرفتاری اقتصادی و فکری مشغول دارد چقدر خنده دار و فی نفسه خودش جوک است ،مخصوصا طرف اصفهانی هم باشد .
خلاصه این بابا اومد پیش من و یکی دوساعتی باهاش سرو کله زدم که حالیش کنم و البته نتیجه ای نگرفتم اما کلی خندیدم و خاطره ای شد .
وسط درس این بنده خدا که مشکل مالی داشت با شنیدن مباحث احتمالات و اینکه بالاخره احتمال قابل محاسبه است رفت توی فکرِ برنده شدن در قرعه کشی ارمغان بهزیستی که آنزمان فروخته می شد و جایزه ی کلانی داشت .
این بنده خدا گفت :
کسی که بین ۲۰ میلیون آدِم برنده میشِد ، این احتمالش یک در بیس ملیونِس.
خیلیِس.
فوق هندسیِس !
اصی گوسیِس!
بعد یخورده سکوت کرد و گفت :
این کارا کاری احتمالات نیست ، بایدِ دید یارو عَمَلِش چی بودِس که زِدِس بُردِس !
حالا این فروش حضرتعالی هم کاری احتمالات نبودِس .
فوق هندِسیِس !
آ بایِد دید عملت چی بودِس!
ارادت
ویرایش توسط technicaler : 2021/05/05 در ساعت 13:28
در حال حاضر 26 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 25 مهمان ها)