click to register
صفحه 1356 از 2016 نخست ... 35685612561306134613531354135513561357135813591366140614561856 ... آخرین
نمایش نتایج: از 13,551 به 13,560 از 20154

موضوع: صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

عضو فعال
    تشکر شده 6,788 بار در 681 ارسال

پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

نقل قول نوشته اصلی توسط mohsen ho نمایش پست ها
    درود
    15سال ملحوظ جدید هست؟
    عرض ادب

ملحوظ کمش ۱۰۰۰ سال است .

عکس سهامدار قدیمی صدرا اون بالا را ببین .
    باید پشمات بریزه ، سیبیلاتم رنگ دندونات بشه !

ولی از رو هم نری !

ارادت
    امر نمودیم چهارتا سهامدار خرد دانه درشت صدرا را جلوی چشم رعیت فلک کنند تا بقیه حساب کار دستشان بیاید .(دستور سهامدار عمده زیر نامه ی اعتراضی سهامداران )

2. 7 کاربر به خاطر ارسال مفید technicaler از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال Arian02 آواتار ها
    تشکر شده 8,145 بار در 1,493 ارسال

نقل قول نوشته اصلی توسط technicaler نمایش پست ها
    عرض ادب

جان مورفی در کتابش فرموده که اگر اصلاح از ۶۲ درصد فیبوناچی بیشتر شود ، احتمالا تا نقطه ی شروع روند ریزش ادامه دارد .

چیزی که من دیدم ، معمولا یک مقدار خیلی جزئی از شروع روند بالاتر می ایستید و اون احتمالا که جان مورفی فرموده دل خوش کنک است .

همین هم شد .
    الان ۲۴۰ تومن ، ۲/۵ درصد از پیک ۱۰ هزار تومنی است.
    یعنی واقعا به نقطه ی شروع رسیده.

با اینحال اگر روی نمودار تعدیل شده بخواهیم کار کنیم ، پیک موج ۱۰۰۰ تومن بوده و الان یک سطح حمایتی ۲۳ درصد فیبوناچی داریم که همان ۲۳۰ تومن حاج علی جلالپور است.
    اعتبار نمودار تعدیل شده زیاد نیست ولی خب از هیچی بهتر است .

نقطه شروع موج هم که جان مورفی فرمود ۵۰ -۶۰ تومن است.

همچنین یک خط روند صعودی در نمودار لگاریتمی داریم که حمایت قوی و خوبی است و البته اگر زیر این حمایت هم نفوذ بکند ایرادی بهش نمیشه گرفت .

روی ۲۸۰ که من نمودار گذاشتم و درست سر زمانش برگشت ولی موج بلند مدت منفی بود و دوباره نزولیش کرد ، هم عرض کردم که برگشت روند اینطوری هیجانی نیست که یکدفعه صف جمع بشود از فردا صف خرید باشد.

در خرداد سال ۹۸ که موج قشنگه میخواست شروع بشود ، دیدید که چقدر بکس وباد کرد تا از ۱۰۴۰ به ۲۰۰۰ تومن رسید ، وبعدش چقدر طول کشید تا به ۳۵۰۰ رسید و یکماه و نیم تمام هم روی ۳۵۰۰ ماند و بعد راه افتاد.

توجه کنید که دره ها گردند. و قله ها تیزند .یعنی شما هرچقدر برای فروش باید سریع باشید، بهمان مقدار در خرید تامل کنید .

لذا روی ۲۸۰ هم تذکر دادم و الان هم تذکر می دهم که هول نشوید.

هیچ عاقلی در این شرایط بازار توصیه به خرید نکرده است .
    صدرا هم که از همون اولش آش دهن سوزی نبود .

بالاخره هرکس می خرد ، به ۵۰ -۶۰ تومن هم باید فکر کند .

البته صدرا در این قیمت‌ها نمی ماند و دوباره صعودی،خواهد شد ولی واقعا من الان نمی‌دانم چقدر طول می‌کشد ؟ یکسال یا ۱۵ سال ؟

دارم روش کار میکنم اما در هر صورت اینطوری که برگردد و سیخکی دوباره ۱۰۰۰ تومن بشود یک تصور منجر به زیان خواهد بود.

خرید تلویحا به معنای اعلام آمادگی برای ۱۵ سال نگهداری سهم است.

ببینیم چی میشه.
    ارادت
    استاد عرض ادب
    نوشته تون در مورد سرعت برگشت روند و قدرت صعود منطقی و درسته
    ولی احساس میکنم شاید بهتر از اون چیزی باشه که انتظارشو داریم
    در هر حال به قول خودتون باید بشینیم و ببینیم چی میشه خدا رو چه دیدی شاید مثل اذر ماه شد که سود خوبی داد بازار
    خلاصه عرضم اینه که کسی که بخواد وارد سهام بشه و این دوره اتی صعودی رو سود بکنه وقته خریده سهامه کف انچنانی نداریم به لحاظ قیمتی مگر بخشی از سهام که اصلا اصلاح نکردن.... منتها زمان سود دهی چقدر سریع باشه الله اعلم
    خیلی جالبه تقریبا یکساله نه تنها سود نکردیم بلکه بخشی از پول رفت
    فقط دلم به این خوشه ضررم در حد ریزش دلار و سکه و طلا بوده
    هشذات دا ...

4. 11 کاربر به خاطر ارسال مفید Arian02 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال

نقل قول نوشته اصلی توسط Arian02 نمایش پست ها
    استاد عرض ادب
    نوشته تون در مورد سرعت برگشت روند و قدرت صعود منطقی و درسته
    ولی احساس میکنم شاید بهتر از اون چیزی باشه که انتظارشو داریم
    در هر حال به قول خودتون باید بشینیم و ببینیم چی میشه خدا رو چه دیدی شاید مثل اذر ماه شد که سود خوبی داد بازار
    خلاصه عرضم اینه که کسی که بخواد وارد سهام بشه و این دوره اتی صعودی رو سود بکنه وقته خریده سهامه کف انچنانی نداریم به لحاظ قیمتی مگر بخشی از سهام که اصلا اصلاح نکردن.... منتها زمان سود دهی چقدر سریع باشه الله اعلم
    خیلی جالبه تقریبا یکساله نه تنها سود نکردیم بلکه بخشی از پول رفت
    فقط دلم به این خوشه ضررم در حد ریزش دلار و سکه و طلا بوده
    هشذات دا ...
    عرض ادب

من قدیمها خیلی مکرر عرض کردم اما زبونم مو درآورد :

بازار سود کرد و سهم رفت بالا و صدرا از ۲۸۰ برگشت بالا و صف قشنگی شد و ۵ روزه ۲۰ درصد رشد کرد و همه درست.

مهم اینست که چقدرش گیر ما آمد یا چقدرش ممکن است گیر ما بیاید ؟

عرض کردم که بارها رفتیم ۱۰ درصد کنیم پولمان نصف شد .

دیگه از ما گذشت، شما جوان‌ها تجربه کنید .

ارادت
    امر نمودیم چهارتا سهامدار خرد دانه درشت صدرا را جلوی چشم رعیت فلک کنند تا بقیه حساب کار دستشان بیاید .(دستور سهامدار عمده زیر نامه ی اعتراضی سهامداران )

6. 12 کاربر به خاطر ارسال مفید technicaler از ایشان تشکر کرده اند:

نقل قول نوشته اصلی توسط technicaler نمایش پست ها
    عرض ادب

من قدیمها خیلی مکرر عرض کردم اما زبونم مو درآورد :

بازار سود کرد و سهم رفت بالا و صدرا از ۲۸۰ برگشت بالا و صف قشنگی شد و ۵ روزه ۲۰ درصد رشد کرد و همه درست.

مهم اینست که چقدرش گیر ما آمد یا چقدرش ممکن است گیر ما بیاید ؟

عرض کردم که بارها رفتیم ۱۰ درصد کنیم پولمان نصف شد .

دیگه از ما گذشت، شما جوان‌ها تجربه کنید .

ارادت

نصف که خوبه دارم به این میخندم که به خاطر 10 درصد سود( یا با اهرم ده 100درصد) دیروز کل پولم تو رمز ارز لیکوئید شد رفت
    خدا رو شکر چیز زیادی نبود ولی تجربه عمیقی شد

8. 8 کاربر به خاطر ارسال مفید Arian02 از ایشان تشکر کرده اند:

ستاره دار(3) دودو آواتار ها
    تشکر شده 5,141 بار در 1,167 ارسال

الان سهامی تو بازار میشه پیدا کرد که با پی به ای ۳/۵-۵ واقعا ریسک خاصی ندارند و برای سرمایه گزاری مناسبند این روزها از این لحاظ مشابهت‌هایی به پاییز ۹۷ و شاخص ۱۷۰ هزار داره
    ✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
    ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

10. 6 کاربر به خاطر ارسال مفید دودو از ایشان تشکر کرده اند:

نقل قول نوشته اصلی توسط دودو نمایش پست ها
    الان سهامی تو بازار میشه پیدا کرد که با پی به ای ۳/۵-۵ واقعا ریسک خاصی ندارند و برای سرمایه گزاری مناسبند این روزها از این لحاظ مشابهت‌هایی به پاییز ۹۷ و شاخص ۱۷۰ هزار داره
    وقتی سود رو میده و از قیمت سهم کم میشه و چند ماه بعد باید همین سود رو که پول خودمونه بگیریم دیگه چه پی بر ای ؟؟؟
    چرا 3 سال بود کسی اهمیت نمیداد به این پی بر ای ؟؟
    از جیب خودمون برمیدارن منتم میشه برامون ؟؟
    بازار بخواد برگرده به هر دلیل بازم کسی به این پی بر ای اهمیتی نمیده همون طور که قبلا نمیدادن
    در ضمن همین عدد به نظر خودش ریسکه خیلی زیادیه که انتظارات رو بالا میبره از عملکرد شرکت و سهم مثلا سهمی با پی بر ای حتی زیر 5 گیرم 100درصدم سود رو بده وقتی نتونه دفعه بعد همین سود یا بالاتر رو پوشش بده چی میشه ؟؟حالا افت قیمت رو ندید میگیرم
    برعکس وقتی سهمی پی بر ای منفی یا حتی خیلی بالا داره با کوچکترین اعلام سودی درصد رشد سودش خیلی بالا میره و توجه بازار رو جلب میکنه
    درست یا اشتباه من برعکس شما به قضیه نگاه میکنم اگر نظرم اشتباهه ممنون میشم کامل توضیح بدین بهم در مورد اشتباهم

12. 8 کاربر به خاطر ارسال مفید Arian02 از ایشان تشکر کرده اند:

ستاره دار(3) دودو آواتار ها
    تشکر شده 5,141 بار در 1,167 ارسال

وقتی سود رو میده و از قیمت سهم کم میشه و چند ماه بعد باید همین سود رو که پول خودمونه بگیریم دیگه چه پی بر ای ؟؟؟
    بازار بخواد برگرده به هر دلیل بازم کسی به این پی بر ای اهمیتی نمیده همون طور که قبلا نمیدادن
    در ضمن همین عدد به نظر خودش ریسکه خیلی زیادیه که انتظارات رو بالا میبره از عملکرد شرکت و سهم مثلا سهمی با پی بر ای حتی زیر 5 گیرم 100درصدم سود رو بده وقتی نتونه دفعه بعد همین سود یا بالاتر رو پوشش بده چی میشه ؟؟حالا افت قیمت رو ندید میگیرم
    برعکس وقتی سهمی پی بر ای منفی یا حتی خیلی بالا داره با کوچکترین اعلام سودی درصد رشد سودش خیلی بالا میره و توجه بازار رو جلب میکنه
    درست یا اشتباه من برعکس شما به قضیه نگاه میکنم اگر نظرم اشتباهه ممنون میشم کامل توضیح بدین بهم در مورد اشتباهم
    الان سهام زیادی از گروههای فلزات اساسی شیمیایی و پالایشگاهی در این محدوده ذکر شده قرار دارند
    مثلاً همین امروز من پله اول را از صف فروش فباهنر خریدم ۲۳۵۳ تومن حدود یک ماه دیگه مجمع شرکت هست و انتظار دارم حدود ۶۰۰ تومن تقسیم کنه یعنی تمام شده برای من درمیاد ۱۷۵۰ تومن سود سال ۱۴۰۰ شرکت هم با قیمتهای فعلی مس و دلار حداقل ۵۰۰ تومنه
    من همیشه روی شرکتهای بنیادی و سودساز متمرکزم مثل پارسال که بهترین سود را از پتایر گرفتم و هنوز یکی از سبدهام ۱۰۰ درصد پتایر هست و علیرغم افت ۳۵ درصدی از سقف هنوز در سود قابل توجهیه و به دید دو ساله اصلا توجهی به معاملات فعلیش ندارم
    ✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
    ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

14. 5 کاربر به خاطر ارسال مفید دودو از ایشان تشکر کرده اند:

ستاره دار(1) mohsen ho آواتار ها
    تشکر شده 56,479 بار در 10,511 ارسال

درود
    درهمین بازار سهم هایی که pe تحلیلی پایینی داشتند در این موج سهمگین ریزش دوام بالایی داشتند
    این که یک تایمی بازار درسال 98 به خاطر تجدید دارایی و99 به واسطه سفته بازی دولت بی خیال peشد دلیلی نمیشه ملاک کلی بازار فراموش بشه
    بیشترین ریزش بازار طی 8-9ماه اخیر درگروه هایی بوده که فضایی بالا رفتند وسودآوری به همون نسبت رشد نداشته !
    و اکثر رشد 15ماهه خودشون را دارن ازدست میدند!

16. 4 کاربر به خاطر ارسال مفید mohsen ho از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال

عرض ادب

جنون گل صدرا !

<<حباب گل لاله>>، اولین بحران مالی دنیا / کدام سرمایه‌گذاران دچار <<جنون گل لاله>> شده‌اند؟ - تجارت‌نیوز

شانس آوردیم صدرا را می شود منجمد کرد و پژمرده نمی شود.

یک تفاوت دیگه هم اینست که ما همیشه شیدای صدرا هستیم هم درکف، هم در سقف .
    هم اون وسط مسطا!

ارادت

18. 8 کاربر به خاطر ارسال مفید technicaler از ایشان تشکر کرده اند:

جناب دودو و جناب محسن ممنون
    خب سهام با پی بر ای پایین هم کم افت نداشتن این مدت از اون طرف رشد زیادی هم نداشتن تا مرداد ولی نکته ای که هست اینه که سهام با پی بر ای بالا و کوچک خب رشد خیلی زیادی داشتن نسبت به مثلا فملی و فولاد با پی بر ای پایین(حالا چه با رانت چه به خاطر کوچک بودنشون که پول زیادی برای بالا رفتن نمیخوان)
    بله اینم درسته مقداری از سودشون رو پس گرفتن الان
    آیا همون سهام کوچک بهتر نیستن که سود خوبی بدن تو ریزش هم مقداری از سود رو بگیرن نسبت به سهام بزرگ که اغلب پی بر ای پایین دارن و رشد کمی میکنن و تو افت بازار هم همراه میشن
    و چیزی هم که هست اینه که شاید سهامی مثل فولاد و فملی و پالایشی و...الان قفل نباشن و برای کوتاه مدت که بازار برمیگرده سود بدن ولی چون این سهام خیلی شناور دارن و سهم بزرگی هستن پول خیلی زیادی هم میخوان برای بالا رفتن که خب همه میدونیم این پول همیشه به بازار نمیاد
    جناب دودو شما سهمو خریدی 2300 و سودتون رو چند ماه بعد میگیرید در حالی که همین الان این پول رو پرداخت کردید
    از جیب خودتون میزنن به خودتون برمی گردونن !!!اگرقیمت سهم افت نمی کرد بله فرمایش شما درست سهم براتون 600کمتر میافته ولی الان چی ؟؟
    به هر حال نظرات و سلایق مختلفه

20. 5 کاربر به خاطر ارسال مفید Arian02 از ایشان تشکر کرده اند:

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (3 کاربران و 3 مهمان ها)

1. بارسا،
  2. علیرضا۱۲۳،
  3. محمود