امر نمودیم چهارتا سهامدار خرد دانه درشت صدرا را جلوی چشم رعیت فلک کنند تا بقیه حساب کار دستشان بیاید .(دستور سهامدار عمده زیر نامه ی اعتراضی سهامداران )
استاد عرض ادب
نوشته تون در مورد سرعت برگشت روند و قدرت صعود منطقی و درسته
ولی احساس میکنم شاید بهتر از اون چیزی باشه که انتظارشو داریم
در هر حال به قول خودتون باید بشینیم و ببینیم چی میشه خدا رو چه دیدی شاید مثل اذر ماه شد که سود خوبی داد بازار
خلاصه عرضم اینه که کسی که بخواد وارد سهام بشه و این دوره اتی صعودی رو سود بکنه وقته خریده سهامه کف انچنانی نداریم به لحاظ قیمتی مگر بخشی از سهام که اصلا اصلاح نکردن.... منتها زمان سود دهی چقدر سریع باشه الله اعلم
خیلی جالبه تقریبا یکساله نه تنها سود نکردیم بلکه بخشی از پول رفت
فقط دلم به این خوشه ضررم در حد ریزش دلار و سکه و طلا بوده
هشذات دا ...
عرض ادب
من قدیمها خیلی مکرر عرض کردم اما زبونم مو درآورد :
بازار سود کرد و سهم رفت بالا و صدرا از ۲۸۰ برگشت بالا و صف قشنگی شد و ۵ روزه ۲۰ درصد رشد کرد و همه درست.
مهم اینست که چقدرش گیر ما آمد یا چقدرش ممکن است گیر ما بیاید ؟
عرض کردم که بارها رفتیم ۱۰ درصد کنیم پولمان نصف شد .
دیگه از ما گذشت، شما جوانها تجربه کنید .
ارادت
امر نمودیم چهارتا سهامدار خرد دانه درشت صدرا را جلوی چشم رعیت فلک کنند تا بقیه حساب کار دستشان بیاید .(دستور سهامدار عمده زیر نامه ی اعتراضی سهامداران )
ali1230, alireza1807, March13, technicaler, دودو, سورنا 60, طيب, محمد.
الان سهامی تو بازار میشه پیدا کرد که با پی به ای ۳/۵-۵ واقعا ریسک خاصی ندارند و برای سرمایه گزاری مناسبند این روزها از این لحاظ مشابهتهایی به پاییز ۹۷ و شاخص ۱۷۰ هزار داره
✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓
وقتی سود رو میده و از قیمت سهم کم میشه و چند ماه بعد باید همین سود رو که پول خودمونه بگیریم دیگه چه پی بر ای ؟؟؟
چرا 3 سال بود کسی اهمیت نمیداد به این پی بر ای ؟؟
از جیب خودمون برمیدارن منتم میشه برامون ؟؟
بازار بخواد برگرده به هر دلیل بازم کسی به این پی بر ای اهمیتی نمیده همون طور که قبلا نمیدادن
در ضمن همین عدد به نظر خودش ریسکه خیلی زیادیه که انتظارات رو بالا میبره از عملکرد شرکت و سهم مثلا سهمی با پی بر ای حتی زیر 5 گیرم 100درصدم سود رو بده وقتی نتونه دفعه بعد همین سود یا بالاتر رو پوشش بده چی میشه ؟؟حالا افت قیمت رو ندید میگیرم
برعکس وقتی سهمی پی بر ای منفی یا حتی خیلی بالا داره با کوچکترین اعلام سودی درصد رشد سودش خیلی بالا میره و توجه بازار رو جلب میکنه
درست یا اشتباه من برعکس شما به قضیه نگاه میکنم اگر نظرم اشتباهه ممنون میشم کامل توضیح بدین بهم در مورد اشتباهم
الان سهام زیادی از گروههای فلزات اساسی شیمیایی و پالایشگاهی در این محدوده ذکر شده قرار دارند
مثلاً همین امروز من پله اول را از صف فروش فباهنر خریدم ۲۳۵۳ تومن حدود یک ماه دیگه مجمع شرکت هست و انتظار دارم حدود ۶۰۰ تومن تقسیم کنه یعنی تمام شده برای من درمیاد ۱۷۵۰ تومن سود سال ۱۴۰۰ شرکت هم با قیمتهای فعلی مس و دلار حداقل ۵۰۰ تومنه
من همیشه روی شرکتهای بنیادی و سودساز متمرکزم مثل پارسال که بهترین سود را از پتایر گرفتم و هنوز یکی از سبدهام ۱۰۰ درصد پتایر هست و علیرغم افت ۳۵ درصدی از سقف هنوز در سود قابل توجهیه و به دید دو ساله اصلا توجهی به معاملات فعلیش ندارم
✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓
درود
درهمین بازار سهم هایی که pe تحلیلی پایینی داشتند در این موج سهمگین ریزش دوام بالایی داشتند
این که یک تایمی بازار درسال 98 به خاطر تجدید دارایی و99 به واسطه سفته بازی دولت بی خیال peشد دلیلی نمیشه ملاک کلی بازار فراموش بشه
بیشترین ریزش بازار طی 8-9ماه اخیر درگروه هایی بوده که فضایی بالا رفتند وسودآوری به همون نسبت رشد نداشته !
و اکثر رشد 15ماهه خودشون را دارن ازدست میدند!
عرض ادب
جنون گل صدرا !
<<حباب گل لاله>>، اولین بحران مالی دنیا / کدام سرمایهگذاران دچار <<جنون گل لاله>> شدهاند؟ - تجارتنیوز
شانس آوردیم صدرا را می شود منجمد کرد و پژمرده نمی شود.
یک تفاوت دیگه هم اینست که ما همیشه شیدای صدرا هستیم هم درکف، هم در سقف .
هم اون وسط مسطا!
ارادت
جناب دودو و جناب محسن ممنون
خب سهام با پی بر ای پایین هم کم افت نداشتن این مدت از اون طرف رشد زیادی هم نداشتن تا مرداد ولی نکته ای که هست اینه که سهام با پی بر ای بالا و کوچک خب رشد خیلی زیادی داشتن نسبت به مثلا فملی و فولاد با پی بر ای پایین(حالا چه با رانت چه به خاطر کوچک بودنشون که پول زیادی برای بالا رفتن نمیخوان)
بله اینم درسته مقداری از سودشون رو پس گرفتن الان
آیا همون سهام کوچک بهتر نیستن که سود خوبی بدن تو ریزش هم مقداری از سود رو بگیرن نسبت به سهام بزرگ که اغلب پی بر ای پایین دارن و رشد کمی میکنن و تو افت بازار هم همراه میشن
و چیزی هم که هست اینه که شاید سهامی مثل فولاد و فملی و پالایشی و...الان قفل نباشن و برای کوتاه مدت که بازار برمیگرده سود بدن ولی چون این سهام خیلی شناور دارن و سهم بزرگی هستن پول خیلی زیادی هم میخوان برای بالا رفتن که خب همه میدونیم این پول همیشه به بازار نمیاد
جناب دودو شما سهمو خریدی 2300 و سودتون رو چند ماه بعد میگیرید در حالی که همین الان این پول رو پرداخت کردید
از جیب خودتون میزنن به خودتون برمی گردونن !!!اگرقیمت سهم افت نمی کرد بله فرمایش شما درست سهم براتون 600کمتر میافته ولی الان چی ؟؟
به هر حال نظرات و سلایق مختلفه