click to register
صفحه 1364 از 2015 نخست ... 36486412641314135413611362136313641365136613671374141414641864 ... آخرین
نمایش نتایج: از 13,631 به 13,640 از 20148

موضوع: صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

عضو عادی
    تشکر شده 509 بار در 51 ارسال

پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

نقل قول نوشته اصلی توسط تجهیزاتی89 نمایش پست ها
    مبارکتون باشه .... با صف فروش بست....واقعا بعد از یک سال ریزش, رنج منفی و فشار فروش چه توجیهی داره....!!!!!
    توجیه؟
    برادر جان، شما برای نیش زدن عقرب دنبال توجیه می گردی؟
    این عجوزه هزار داماد، همیشه همین آشغالی بوده که می بینید. یعنی آشغال خریده بودیم، خیلی بهتر از این بود. حداقل ما که ضرر کردیم، دیگه این بازی با روح و روان و اعصاب رو نداشتیم.
    تعصب در هر چیزی غلطه. افسوس که دیر متوجه شدم

2. 9 کاربر به خاطر ارسال مفید ASUS-Pooya از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    تشکر شده 1,606 بار در 186 ارسال

نقل قول نوشته اصلی توسط ASUS-Pooya نمایش پست ها
    توجیه؟
    برادر جان، شما برای نیش زدن عقرب دنبال توجیه می گردی؟
    این عجوزه هزار داماد، همیشه همین آشغالی بوده که می بینید. یعنی آشغال خریده بودیم، خیلی بهتر از این بود. حداقل ما که ضرر کردیم، دیگه این بازی با روح و روان و اعصاب رو نداشتیم.
    تعصب در هر چیزی غلطه. افسوس که دیر متوجه شدم
    سلام
    تقریبا 2 هفته پیش 20 میلیون تومان به صورت فوری احتیاج داشتم و دو روزی که سفارش فروش گذاشتم همه سهامم در صف فروش بودند و فروخته نشدن. از هر دو نفری که همیشه موقع نیاز ازشون کمک می گیرم درخواست کردم و اونها هم پولی نداشتن که بهم قرض بدن. خیلی ناراحت بودم. خیلی بده که ادم پول داشته باشه ولی انگار نداشته باشه. یادم نیست کدوم روز صف فقط برای یک روز اگه اشتباه نکنم برداشته شد و من 60 میلیون تومان صدرا فروختم به ضرری که کردم توجه نکردم. به اینکه ممکنه صف خرید بشه و به 16000 تومان برسه فکر نکردم. همین که امنیت روانی برام ایجاد شد و از اون فشار عصبی نجات پیدا کردم خیلی خوشحال بودم و مهم فقط همین بود برام. مقدار مورد نیازم رو برداشتم و مابقی رو سپاس خریدم که هر وقت احتیاج داشتم بتونم ازش بفروشم و اون تجربه تلخ تکرار نشه. همون روز تعصبم روی صدرایی که فکر می کردم من رو میلیاردر می کنه تموم شد و شد یک سهم مثل سهمهای دیگه ام مثل شکربن که بارها خریدم و فروختمش بی هیچ تعصبی و سوداور هم بود برام.
    میخوام بگم همه چیز در یک نقطه با یک تصمیم اتفاق می افته. به قول شما تعصب در هر چیزی غلطه و با اراده یا با اجبار باید ازش رهایی پیدا کرد.
    پ.ن 1: امیدوارم حال مادر گرامیتون عالی باشه
    پ.ن 2: جناب تکنیکالر چرا بن شدن؟ امیدوارم مدیریت سایت از مسدودی خارجشون کنند.

4. 12 کاربر به خاطر ارسال مفید belle fille از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال pournikdast آواتار ها
    تشکر شده 4,517 بار در 495 ارسال

سلام؛ بالاخره بازاره؛ بالا و پایین داره؛ قرار نیست سهم همیشه مثبت باشه؛ کفاثتا (بلانسبت همه خوبانِ عالم)

6. 8 کاربر به خاطر ارسال مفید pournikdast از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال pournikdast آواتار ها
    تشکر شده 4,517 بار در 495 ارسال

نقل قول نوشته اصلی توسط pournikdast نمایش پست ها
    سلام؛ بالاخره بازاره؛ بالا و پایین داره؛ قرار نیست سهم همیشه مثبت باشه؛ کفاثتا (بلانسبت همه خوبانِ عالم)
    یادش بخیر اوایل ریزش با همین اراجیف چقدر خوب آروم میشدیم اما دیگه جواب نمیده...

8. 9 کاربر به خاطر ارسال مفید pournikdast از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 2,532 بار در 674 ارسال

درود عزیزان
    عید فطرت و پاکی بر همه دوستان جان مبارک

10. 7 کاربر به خاطر ارسال مفید vion از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی

نقل قول نوشته اصلی توسط belle fille نمایش پست ها
    سلام
    تقریبا 2 هفته پیش 20 میلیون تومان به صورت فوری احتیاج داشتم و دو روزی که سفارش فروش گذاشتم همه سهامم در صف فروش بودند و فروخته نشدن. از هر دو نفری که همیشه موقع نیاز ازشون کمک می گیرم درخواست کردم و اونها هم پولی نداشتن که بهم قرض بدن. خیلی ناراحت بودم. خیلی بده که ادم پول داشته باشه ولی انگار نداشته باشه. یادم نیست کدوم روز صف فقط برای یک روز اگه اشتباه نکنم برداشته شد و من 60 میلیون تومان صدرا فروختم به ضرری که کردم توجه نکردم. به اینکه ممکنه صف خرید بشه و به 16000 تومان برسه فکر نکردم. همین که امنیت روانی برام ایجاد شد و از اون فشار عصبی نجات پیدا کردم خیلی خوشحال بودم و مهم فقط همین بود برام. مقدار مورد نیازم رو برداشتم و مابقی رو سپاس خریدم که هر وقت احتیاج داشتم بتونم ازش بفروشم و اون تجربه تلخ تکرار نشه. همون روز تعصبم روی صدرایی که فکر می کردم من رو میلیاردر می کنه تموم شد و شد یک سهم مثل سهمهای دیگه ام مثل شکربن که بارها خریدم و فروختمش بی هیچ تعصبی و سوداور هم بود برام.
    میخوام بگم همه چیز در یک نقطه با یک تصمیم اتفاق می افته. به قول شما تعصب در هر چیزی غلطه و با اراده یا با اجبار باید ازش رهایی پیدا کرد.
    پ.ن 1: امیدوارم حال مادر گرامیتون عالی باشه
    پ.ن 2: جناب تکنیکالر چرا بن شدن؟ امیدوارم مدیریت سایت از مسدودی خارجشون کنند.
    سلام و عرض ادب
    خیلی ممنونم از محبت شما نسبت به مادرم. به لطف خدا وضعیتشون نرماله

منم چند روز پیش بدلیل نیاز مالی نصفی از سهمم رو فروختم. عین خیالمم نیست که اگه هزار فروخته بودم و...
    صدرا یک سهم عادی نیست. یک مجموعه به شدت فاسد هست. خاطرتون هست "زمانی برای مستی اسب ها"؟

12. 8 کاربر به خاطر ارسال مفید ASUS-Pooya از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی

امیدوارم که بازار متعادل بشه
    بهترین استراتژی نوسان گیری هست. سهامداری برای آدم های به شدت پولدار و یا رانتی هست.

موی سفید را فلکم به رایگان نداد/ این رشته را به نقد جوانی خریده ام ...

14. 5 کاربر به خاطر ارسال مفید ASUS-Pooya از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 3,277 بار در 599 ارسال

درود
    حلول ماه نو مبارک، طاعات و عبادات مقبول درگاه حق
    یادمه اوایل شروع ریزش سهم از سقف از استاد تکنیکالر پرسیدم این ریزش میتونه پنج موجی باشه که ایشون هم انتظار اون را نداشت و شد آنچه نباید میشد، البته به اتفاق تمامی بازار! حالا جای سؤاله از دوستان موج شمار که آیا میتونیم بگیم اون پنج موج به اتمام رسیده جهت شروع دوره و موج جدید یا نه هنوز؟!
    پ ن:ظاهرا مجدد استاد رنگارنگمون مجدد مورد مغضوب واقع شدند که از مدیر فروم خواهان رفع مسدودی ایشون را دارم و کمی سعه صدر که تو این شرایط داشتن کاربرانی دارای علم و آگاهی و سواد بورسی غنیمته!
    استاد طیب هم ظاهرا رفتند در پی کارهای ستاد تبلیغات انتخاباتی همکارشون
    ارادت
    دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ
    ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

16. 5 کاربر به خاطر ارسال مفید bikaraneh از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال Arian02 آواتار ها
    تشکر شده 8,135 بار در 1,489 ارسال

نقل قول نوشته اصلی توسط ASUS-Pooya نمایش پست ها
    امیدوارم که بازار متعادل بشه
    بهترین استراتژی نوسان گیری هست. سهامداری برای آدم های به شدت پولدار و یا رانتی هست.

موی سفید را فلکم به رایگان نداد/ این رشته را به نقد جوانی خریده ام ...
    سلام پویا جان خوبی داداش نیستی ؟؟
    میدونی من کمتر و کوچکتر از اونم که نصیحت و توصیه ای داشته باشم واسه کسی ولی جسارتا اگر اشتباهات رایج مربوط به تصمیم احساسی که برای هر فرد فرق داره رو کامل بزاریم کنار ،نوسان و نوسان گیری برخلاف حرف اکثریت عالیه به شرطی که درک درستی ازش داشته باشیم

نوسان گیری باید ترید روی سقف و کف ماژور باشه و مهمتر از اون تشخیص درست روند باشه

در غیر این صورت میشه ترید روی سقف و کف مینور که خب چون مقدار سودش کمه بنابراین تریدر تعداد معاملاتش رو خیلی بالا میبره که مساویه با اشتباه بیشتر و از دست دادن زمان بیشتر نسبت به سود بدست اومده یعنی نسبت سود به زمان صرف شده رو با این کار خیلی پایین میاره و اخرش میبینی هیچی گیرش نیومده تازه این در صورتیه که بتونه تعداد معاملات موفق ش رو از معاملات نا موفق بیشتر کنه در غیر این صورت ضرر هم میکنه با کلی اتلاف وقت و انرژی و زمان
    کاری که من 8 سال با سواد نداشته ام انجام میدادم و نتیجه ش فاجعه بود
    .
    مهم نیست 10 درصد بالاتر از کف ماژور خرید بشه یا 10 درصد پایین تر از سقف فروخته بشه مهم تشخیص رونده و کف و سقف مهم حمایتی و مقاومتی
    وقتی اسم نوسان گیری میاد وسط اکثراَ مردم درک درستی ندارن فکر گنجشک روزی بودن طرف می افتن و سود 2-3 درصدی چون فکر میکنن نوسان گیری همین چیزیه که عرض کردم و نتیجه شم زیاد جالب از اب در نمیاد .
    .
    بنابراین سود کم تو مدت کم رو بیخیال شو که هم سخته هم زمان زیادی ازت میگیره برای تحلیل هم تعداد اشتباهاتتو نسبت به معاملات صحیحت زیاد میکنه
    اول روند رو در بیار که خیلی سخت نیست حتی با ابزارهای ابتدایی میشه با یه خط تشخیص داد
    دوم بخر و تا سقف اصلی نگه دار
    هم سود معقول در زمان مناسب رو داری هم نیاز به صرف وقت انچنانی نیست برای تحلیل، هم اینکه نگاه بنیادی رو نیاز نداری و صرف زمان طولانی برای نگه داری که نسبت سود به زمان صرف شده کم بشه که اخرش بشه مثل صدرا

18. 6 کاربر به خاطر ارسال مفید Arian02 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی

نقل قول نوشته اصلی توسط Arian02 نمایش پست ها
    سلام پویا جان خوبی داداش نیستی ؟؟
    میدونی من کمتر و کوچکتر از اونم که نصیحت و توصیه ای داشته باشم واسه کسی ولی جسارتا اگر اشتباهات رایج مربوط به تصمیم احساسی که برای هر فرد فرق داره رو کامل بزاریم کنار ،نوسان و نوسان گیری برخلاف حرف اکثریت عالیه به شرطی که درک درستی ازش داشته باشیم

نوسان گیری باید ترید روی سقف و کف ماژور باشه و مهمتر از اون تشخیص درست روند باشه

در غیر این صورت میشه ترید روی سقف و کف مینور که خب چون مقدار سودش کمه بنابراین تریدر تعداد معاملاتش رو خیلی بالا میبره که مساویه با اشتباه بیشتر و از دست دادن زمان بیشتر نسبت به سود بدست اومده یعنی نسبت سود به زمان صرف شده رو با این کار خیلی پایین میاره و اخرش میبینی هیچی گیرش نیومده تازه این در صورتیه که بتونه تعداد معاملات موفق ش رو از معاملات نا موفق بیشتر کنه در غیر این صورت ضرر هم میکنه با کلی اتلاف وقت و انرژی و زمان
    کاری که من 8 سال با سواد نداشته ام انجام میدادم و نتیجه ش فاجعه بود
    .
    مهم نیست 10 درصد بالاتر از کف ماژور خرید بشه یا 10 درصد پایین تر از سقف فروخته بشه مهم تشخیص رونده و کف و سقف مهم حمایتی و مقاومتی
    وقتی اسم نوسان گیری میاد وسط اکثراَ مردم درک درستی ندارن فکر گنجشک روزی بودن طرف می افتن و سود 2-3 درصدی چون فکر میکنن نوسان گیری همین چیزیه که عرض کردم و نتیجه شم زیاد جالب از اب در نمیاد .
    .
    بنابراین سود کم تو مدت کم رو بیخیال شو که هم سخته هم زمان زیادی ازت میگیره برای تحلیل هم تعداد اشتباهاتتو نسبت به معاملات صحیحت زیاد میکنه
    اول روند رو در بیار که خیلی سخت نیست حتی با ابزارهای ابتدایی میشه با یه خط تشخیص داد
    دوم بخر و تا سقف اصلی نگه دار
    هم سود معقول در زمان مناسب رو داری هم نیاز به صرف وقت انچنانی نیست برای تحلیل، هم اینکه نگاه بنیادی رو نیاز نداری و صرف زمان طولانی برای نگه داری که نسبت سود به زمان صرف شده کم بشه که اخرش بشه مثل صدرا
    درود سامان جان
    ممنون از توضیحاتت. دقیقا منم منظورم همین نوع نوسان گیری هست
    برخلاف کاری که در صدرا کردیم و باهاش پیوند عاطفی بستیم!!! شما یه ابزاری داری که می تونی کف رو تشخیص بدی و مقاومت و سقف و... رو مشخص کنی. بر مبنای استراتژیت تصمیم می گیری که کی وارد بشی و کی خارج بشی. مهم نیست پالایشی باشه، خودرو باشه یا هر چیزی. ما خودمون رو بدجور درگیر صدرا کردیم. یعنی طوری شده بود که ملت میگفتن امشب لامپ اتاق مالی صدرا روشنه و منتظر گزارش باشید!
    خودم الان کلی خندیدم...

20. 4 کاربر به خاطر ارسال مفید ASUS-Pooya از ایشان تشکر کرده اند:

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 25 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 25 مهمان ها)