دو تا نکته به هم نمیخونه
اگر صدرا قرار بابت فروش اذراب تعدیل منفی بده این خرید های اخیر توی صدرا و این صف خرید اذراب برای چی هست و بوده؟
اگر قرار از بابت دریافت وام تعدیل مثبت بده این عدم اطلاع مدیر عامل و اظهار بی اطلاعی چیه؟
یک جای این موضوع میلنگه
اما یک چیزی برای من مثل روز واضحه که لان هر کی داره طرف خودش میکشه هیچکدوم حقیقت کامل را نمیگن
با این کار لج قرارگاه رو در میارند باعث میشه که از سهمشون بیشتر حمایت کنند
yahoo messenger: farhad.farhad1360 تبادل اطلاعات
این دو پست از سایت بورکس نقل شده
نامه ايي كه خاتم از وزارت گرفته براي عدم حراج اذراب و پرداخت از محل مطالبات مطمئن باشيد خبر بورس 24 كانل نيست و غير اون 5 درصد مابقي بلوك در اختيار صدرا باقي ميمونه سهم در همان قيمت بازگشايي ميشه خبر موثق است در حقيقت جلوي حراج رو گرفتن
ظاهرا سازمان، خودسر نماد رو متوقف كرده تا شركت در مورد آذرآب شفاف سازي كنه
تعداد سهامي كه دست خصوصي سازي است 82 ميليون سهم بوده كه قيمت بلوك تعداد سهامي كه قبلا پول آن توسط صدرا واريز شده بود 390 تومان است
ماداميكه متوسط فروش خصوصي سازي در فاذر بالاي 300 باشد نيازي به توقف نماد نيست ،يعني كمتر از 7.5 ميليارد زيان شناسايي ميشود ،واقعا نميدانم اين خصوصي سازي چه طور چوب حراج به يك بلوك مديريتي ميزنه و ميخواد خرد در بازار عرضه كنه بله البته تبحر ايشان فقط در فروختن داناي 2700 توماني هست و بس !!!
http://www.bourexpro.com/viewtopic.p...asc&start=9195
من اصولا تو معاملات خودم را جای حقوقی میگذارم ببینم بهترین راه چیه
مثلا اگر فرض کنیم سازمان حکم دادگاه گرفته و کاریشم نمیشه کرد
حالا با این جو حاکم و این صف سنگین اذراب
اگر فرض کنیم اذراب را تا محدوده 350 تا 380با حجم مبنا بالا ببرند و اونجا خصوصی سازی روی380 به بازار عرضه کنه
به نظرتون صدرا بازم باید تعدیل منفی بده اونم به این شدت
حالا یک باب دیگه
شما باورتون میشه اینایی که تو صف خرید اذراب نشستن حقیقی باشند
به نظرتون شناور اذراب برای حمایت راهتتره یا صدرا
خوب معلومه اذراب را به یک مبلغ خیلی ناچیز میشه تا 380 برد
مخصوصا که بین 260 تا 270 یادمه کلی حقیقی ها رو پیاده کردن و روز اخر هم اجازه ندادند کسی غیر از خودشون حجم بالایی بخره
همه چیز از دید من برنامه ریزی شده است
در ضمن قدرت خاتم را دست کم نگیرید
من احتمال میدهم صدرا بدون هیچ تغییری در قیمت باز شود و اصلا تعدیلی در کار نباشد و این کار فقط و فقط ترمزی بوده برای سهم تا بوده همین بوده که صدرای در حال رشد رو از دست مردم با همین کلک ها در اوردن احتمالا بعد از باز شدن صدرا شاهد صف خرید نباشیم و شاهد عرضه های سنگین روی نماد باشیم البته این بار از طرف حقیقی اونم بخاطر ترس از همین موضوع پیش امده فروش اذراب قبلا هم گفتم این صدرا نه با عرضه های بیمه ایران متوقف میشود و نه با داستان فروش اذراب و قیمت صدرا دیر یا زود باید بیشتر از اذراب و فاراک شود!
یک احتمال این است که:
الف- عرضه های روز چهارشنبه را حقیقی های رانت دار خریده باشند.
ب - تا روز عرضه عمده سهم(26 مرداد) قیمت را با عرضه های در حد حجم مبنا بالا می برند.
ج - دو بلوک عمده را زیر مجموعه خاتم به قیمتی می خرد که به صدرا آسیب نرسد.
د - حالا علاوه بر صدرا خاتم نیز به صورت مستقیم مالک بخش مهمی از آذرآب است.
ح - احتمالا" قبل و یا بعد از افزایش سرمایه سهم تعاونی را هم می خرد.