click to register
صفحه 1380 از 2017 نخست ... 38088012801330137013771378137913801381138213831390143014801880 ... آخرین
نمایش نتایج: از 13,791 به 13,800 از 20169

موضوع: صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

عضو فعال Arian02 آواتار ها
    تشکر شده 8,197 بار در 1,505 ارسال

پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

استاد تکنیکالر عزیز ایدی تکنیکالر رو مسدود کردن با بولینگر چرا نمینویسی بزرگوار؟؟
    میترسی لو بره؟؟
    درد و بلای سخنوری مثل شما بخوره تو سر امثال این کاندیدا

2. 8 کاربر به خاطر ارسال مفید Arian02 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    تشکر شده 850 بار در 151 ارسال

نقل قول نوشته اصلی توسط bikaraneh نمایش پست ها
    درود
    دکتر چند چندی؟ زورت بهشون نمیرسه حداقل به خودت که میرسه؟! جند سال تو مجامع به همراه طیب پیداتون نیست فقط مثل پیرمردا پشت سر غر میزنید...
    اگر برگ برنده ای داری رو کن.این ادا اطفارها چیه دیگه؟ همگی به نجس بودن و پلیدی اینها اذعان دارند چیز جدیدی بلدی رو کن!
    پ ن: طبق قانون بورس حدود یکسالیه مبلغ کمتر از پونصد هزار تومن نمیشه خرید کرد حال چه جوریه شما روزی دویست و خرده ای هزار تومن خرید دارید؟
    ارادت

باسلام

این پست شما واقعا عالی بود فش دادن در شان ایشان نیست.درود بر مردان بی ادعا

4. 4 کاربر به خاطر ارسال مفید ali1230 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 4,611 بار در 800 ارسال

نقل قول نوشته اصلی توسط Arian02 نمایش پست ها
    موندم مذاکرات با اومدن این طایفه که نونشون تو تحریمه و عاشقشن چی میشه ؟؟
    دولت حسن یه مقدار به بایدن کمک کرد برا انتخابات با ارسال ایمیل و ... اونم در عوض مذاکرات رو قبول کرد که تا الان نتیجه ای نداشته عملاَ
    نمیدونم میشه امیدوار بود به ادامه مذاکرات با رییسی یا نه ؟؟؟
    سلام
    اتفاقا الان خیلی راحت تر مذاکرات رو پیش میبرن و بیشتر هم بی سر و صدا از مواضع خودشون کوتاه میان و حتی لوایح اف ای تی اف هم اجرا میکنند
    تا الان رقابت بر سر قبضه قدرت بود، الان دیگه پاشون رو از گلوی ملت بر میدارن، البته تا انتهای انتخابات باز هم دست از احتیاط بر نمیدارن

6. 5 کاربر به خاطر ارسال مفید محمد. از ایشان تشکر کرده اند:

پیش از اعلام رسمی اسامی نامزدهای تایید شده در شورای نگهبان، سردار نجات فرمانده قرارگاه ثارالله و مسئول امنیت شهر تهران دوشنبه شب مصادف با سوم خرداد ماه، ضمن مراجعه به منزل دکتر احمدی نژاد، با اعلام مراتب رد صلاحیت، از ایشان خواستار همکاری و سکوت و همراهی شده و گفته است که تمایلی به بازداشت حامیان دکتر احمدی نژاد که افرادی حزب اللهی و انقلابی هستند، ندارد.

متقابلاً دکتر احمدی نژاد مطالبی را به شرح زیر به صورت شفاهی و مکتوب به اطلاع سردار نجات رساند:

بسم الله الرحمن الرحیم
    اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر و اجعلنا من خیر انصاره و اعوانه و المستشهدین بین یدیه

امروز به معنای واقعی، اوضاع کشور خراب است.
    وضعیت اقتصادی، فاجعه بار و وضعیت اجتماعی، در آستانه فروپاشی و شرایط فرهنگی، به لحاظ از هم گسیختگی، غیرقابل وصف است.
    وضعیت امنیتی نیز به گونه ای است که جریان نفوذ در اعماق کشور ضربات سنگین وارد می کند. هم ضعف هست و هم خیانت.
    امروز اگر مشارکت پایین باشد که با وضع فعلی قطعی است، آثار داخلی و بین المللی گسترده درپی دارد، به طوری که زمین خواهیم خورد و دیگر نمی شود دوباره بلند شد.
    عده ای به جد، دنبال رد صلاحیت من هستند.
    چرا باید مرا رد کنند؟ چنین حقی را هیچ کس ندارد ومن این عمل ناحق را هرگز نه تایید و نه در برابر آن سکوت می کنم.
    مسئول وضعیت اخیر هم دولت و هم حکومت است، ولی اگر من رد صلاحیت بشوم و وضعیت بدتر بشود که صد در صد خواهد شد، مردم دیگر این را از چشم دولت نمی بینند، بلکه فقط آن را از چشم حکومت خواهند دید.
    من در این ارتباط هیچ مسئولیتی ندارم.
    هرکس در این تصمیم نقش دارد و شریک است، در این کار هم پیش خدا و هم پیش مردم ، مسئول خواهد بود.
    جواب دادن، الان هم سخت است ولی در آینده خیلی سخت تر بلکه ناممکن خواهد بود.
    وضع کشور همه جوره بد است و البته هیچ وقت اینقدر بد نبوده است. با ادامه این روند، وضع با سرعت زیاد، خیلی بدتر می شود.
    دشمن به این نتیجه رسیده است که شرایط برای گرفتن امتیازات سنگین از نظام کاملا فراهم شده است.
    از کلام و رفتار آنها کاملا پیداست که بسیار امیدوار شده اند و باور کرده اند که نظام به زودی تسلیم می شود.
    فکر می کنم قبل از انتخابات، توطئه جدیدشان در مذاکره شکل بگیرد.
    آنها منتظرند که نظام در این مرحله عقب نشینی بکند، بعد به طور سنگین روی حقوق بشر و مسائل نظامی فشار خواهند آورد.

8. 5 کاربر به خاطر ارسال مفید Arian02 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 5,157 بار در 1,532 ارسال

نقل قول نوشته اصلی توسط Arian02 نمایش پست ها
    پیش از اعلام رسمی اسامی نامزدهای تایید شده در شورای نگهبان، سردار نجات فرمانده قرارگاه ثارالله و مسئول امنیت شهر تهران دوشنبه شب مصادف با سوم خرداد ماه، ضمن مراجعه به منزل دکتر احمدی نژاد، با اعلام مراتب رد صلاحیت، از ایشان خواستار همکاری و سکوت و همراهی شده و گفته است که تمایلی به بازداشت حامیان دکتر احمدی نژاد که افرادی حزب اللهی و انقلابی هستند، ندارد.

متقابلاً دکتر احمدی نژاد مطالبی را به شرح زیر به صورت شفاهی و مکتوب به اطلاع سردار نجات رساند:

بسم الله الرحمن الرحیم
    اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر و اجعلنا من خیر انصاره و اعوانه و المستشهدین بین یدیه

امروز به معنای واقعی، اوضاع کشور خراب است.
    وضعیت اقتصادی، فاجعه بار و وضعیت اجتماعی، در آستانه فروپاشی و شرایط فرهنگی، به لحاظ از هم گسیختگی، غیرقابل وصف است.
    وضعیت امنیتی نیز به گونه ای است که جریان نفوذ در اعماق کشور ضربات سنگین وارد می کند. هم ضعف هست و هم خیانت.
    امروز اگر مشارکت پایین باشد که با وضع فعلی قطعی است، آثار داخلی و بین المللی گسترده درپی دارد، به طوری که زمین خواهیم خورد و دیگر نمی شود دوباره بلند شد.
    عده ای به جد، دنبال رد صلاحیت من هستند.
    چرا باید مرا رد کنند؟ چنین حقی را هیچ کس ندارد ومن این عمل ناحق را هرگز نه تایید و نه در برابر آن سکوت می کنم.
    مسئول وضعیت اخیر هم دولت و هم حکومت است، ولی اگر من رد صلاحیت بشوم و وضعیت بدتر بشود که صد در صد خواهد شد، مردم دیگر این را از چشم دولت نمی بینند، بلکه فقط آن را از چشم حکومت خواهند دید.
    من در این ارتباط هیچ مسئولیتی ندارم.
    هرکس در این تصمیم نقش دارد و شریک است، در این کار هم پیش خدا و هم پیش مردم ، مسئول خواهد بود.
    جواب دادن، الان هم سخت است ولی در آینده خیلی سخت تر بلکه ناممکن خواهد بود.
    وضع کشور همه جوره بد است و البته هیچ وقت اینقدر بد نبوده است. با ادامه این روند، وضع با سرعت زیاد، خیلی بدتر می شود.
    دشمن به این نتیجه رسیده است که شرایط برای گرفتن امتیازات سنگین از نظام کاملا فراهم شده است.
    از کلام و رفتار آنها کاملا پیداست که بسیار امیدوار شده اند و باور کرده اند که نظام به زودی تسلیم می شود.
    فکر می کنم قبل از انتخابات، توطئه جدیدشان در مذاکره شکل بگیرد.
    آنها منتظرند که نظام در این مرحله عقب نشینی بکند، بعد به طور سنگین روی حقوق بشر و مسائل نظامی فشار خواهند آورد.
    طوری صحبت کرده که انگار خودش کیه مگر تو نبودی که بورس. را قمارخانه می دانستی یک باند زمین خوار در شهر قدس و شهرستانهای استان تهران فعال هستند که پشتشان. به احمدی نژاد گرم است با همین آقا یعنی احمدی نژادعکس گرفته اند و عکسش را دارم

10. 4 کاربر به خاطر ارسال مفید کاشان2 از ایشان تشکر کرده اند:

نقل قول نوشته اصلی توسط کاشان2 نمایش پست ها
    طوری صحبت کرده که انگار خودش کیه مگر تو نبودی که بورس. را قمارخانه می دانستی یک باند زمین خوار در شهر قدس و شهرستانهای استان تهران فعال هستند که پشتشان. به احمدی نژاد گرم است با همین آقا یعنی احمدی نژادعکس گرفته اند و عکسش را دارم
    همه شون به یک اندازه جنایتکار و کثیفن که اگر نباشن سیستم حکومتی اجازه نمیده به اون مناصب و جایگاه برسن

12. 3 کاربر به خاطر ارسال مفید Arian02 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال دفتردار آواتار ها
    تشکر شده 1,960 بار در 639 ارسال

نقل قول نوشته اصلی توسط vion نمایش پست ها
    درود
    من چن بار فرمایشات شون را گوش کردم.. جایی استناد به ایه 124 سوره بقره نفرمودن
    در دقایق ابتدایی به موضوع حضرت ابراهیم اشاره کرد و آیه ای را استناد کرد که حضرت ابراهیم امام است و حضرت ابراهیم ازخداوند سوال کرد آیا این مقام بعداز من به ذریه (پسر) من می رسد؟.... آیه ای که خوانده شد 124 سوره بقره است...

14. 3 کاربر به خاطر ارسال مفید دفتردار از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 2,541 بار در 676 ارسال

نقل قول نوشته اصلی توسط دفتردار نمایش پست ها
    در دقایق ابتدایی به موضوع حضرت ابراهیم اشاره کرد و آیه ای را استناد کرد که حضرت ابراهیم امام است و حضرت ابراهیم ازخداوند سوال کرد آیا این مقام بعداز من به ذریه (پسر) من می رسد؟.... آیه ای که خوانده شد 124 سوره بقره است...
    عرض کردم به سایت شون رجوع کردم و در سخنرانی 12 اردیبهشت 1400 اشاره ای به آیه 124 سوره بقره نفرمودن.. شاید تاریخ دیگه ای باشه

16. 3 کاربر به خاطر ارسال مفید vion از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 911 بار در 219 ارسال

نقل قول نوشته اصلی توسط دفتردار نمایش پست ها
    این استدلالها را از کجا میارید
    به آیه نگاه کردم اونجا خدا به حضرت ابراهیم میگه این مقام به ذریه ات نمیرسه

18. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید بورسفام از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 911 بار در 219 ارسال

سلام
    همین که سعید محمد رد شد خیلی خوشحالی داشت
    انقدر بعضی ها به خودشون اطمینان داشتند از وقتی رد شدند در شُک هستند. از جمله همو نه میتونند اعتراض کنند نه میتونند ساکت باشند.
    خوشحالی دوم اینکه از بلای خانمان سوزی مثل روحانی داریم راحت میشیم
    خوشحالی سوم اینکه خیلی ها که خون مردم را به شیشه کرده بودند رد شدند آقازاده ها
    ....چهارم اینکه اعتبار .... با این رد کردن ها کم شد حتی اگر حق باهاش بوده باشه
    الله اعلم

20. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید بورسفام از ایشان تشکر کرده اند:

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)