click to register
صفحه 1389 از 2016 نخست ... 38988912891339137913861387138813891390139113921399143914891889 ... آخرین
نمایش نتایج: از 13,881 به 13,890 از 20154

موضوع: صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

عضو عادی
    تشکر شده 1,606 بار در 186 ارسال

پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

نقل قول نوشته اصلی توسط vion نمایش پست ها
    درود و سلام و ادب و احترام
    در لیاقت وکاردانی جناب اقای دهقان شکی ندارم.. از حدود ده سال پیش تاکنون شرکت چندین مدیر داشته... اقای اعتصام... اقای چوبدار... اقای دهقان ،اقای صمدی و امروز اقای زارعی...میانگین هر دو سال یک مدیر عوض شده... دراصول اولیه مدیریت این گونه تغییرات به هیچ عنوان مثبت ارزیابی نمیشه.
    امیدوارم از این پس شاهد روزهای هر چه بهتر برای این شرکت باشیم
    ارادت

سلام
    کاش این روال فقط در یک شرکت بود. درد اینه که همه جا همینطوریه. اگر این پولها پول خودشون بود اینطوری حیف و میل می شد؟ بیت الماله و حسابرسی و حساب خواهی هم نمیشه. مدیر بی لیاقت از یک جا برداشته میشه و جای دیگه ای منصوب میشه و تا وقتی زنده ایم باید شاهد این چرخه باشیم. در هر سازمان و موسسه و شرکتی که به نحوی از انحا تحت اداره حاکمیته همین وضعیته. هر کسی که قدرتی داره دوستان یا سفارش شده ها از طرف دوستانش رو در سمتی قرار میده بدون توجه به توانمندی و تعهدش. صرفا منفعت مالی و بده و بستانهای سیاسی مهمه. قسمت تلختر ماجرا اینجاست که با ظاهر اسلامی و ادعای خدا پرستی و مسلمونی تیشه به ریشه کشور زده و می زنند و کسی هم نیست که به دادمون برسه

2. 9 کاربر به خاطر ارسال مفید belle fille از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی

نقل قول نوشته اصلی توسط bikaraneh نمایش پست ها
    درود
    تغییر مدیریت و تطبیق با تغییر روند زمانی را بفال نیک میگیریم!
    پ ن: خوشبحال اونهایی که اون هد اند شولدرز را تشخیص دادند،الان چند برابرش را میتونن جمع کنند!
    سلام
    شولدرزش کمی عجیب و غریبه.
    یعنی الان وقتشه؟

تبلیغ نمی کنم ها ولی شکربن نازنینم هم جای خوبیه.

4. 6 کاربر به خاطر ارسال مفید belle fille از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 3,277 بار در 599 ارسال

نقل قول نوشته اصلی توسط belle fille نمایش پست ها
    سلام
    یعنی الان وقتشه؟

درود
    از وقتش که خیلی زمان گذشته! دیگه باید بشینیم استارت بازی را با مدیر جدید تماشا و تجربه کنیم.
    ارادت
    دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ
    ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

6. 5 کاربر به خاطر ارسال مفید bikaraneh از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    تشکر شده 898 بار در 128 ارسال

سلام
    یعنی الان وقتشه؟

مشغول خریدن شکربن نازنینت هستم ...چه تحلیلی دارین از شکربن؟؟
    ضمنا صدرا امروز عصر یه گزارش داد راجع به برگشت مالیاتی ..من که نفهمیدم چی میگه...اگه لطف کنین یه نگاه حرفهای حسابداری بهش بندازین.ممنون

8. 4 کاربر به خاطر ارسال مفید Sadeghtarin از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی

نقل قول نوشته اصلی توسط Sadeghtarin نمایش پست ها
    مشغول خریدن شکربن نازنینت هستم ...چه تحلیلی دارین از شکربن؟؟
    ضمنا صدرا امروز عصر یه گزارش داد راجع به برگشت مالیاتی ..من که نفهمیدم چی میگه...اگه لطف کنین یه نگاه حرفهای حسابداری بهش بندازین.ممنون
    سلام
    مبارک باشه. ان شا الله پربرکت باشه براتون. شکربن رو از سال 97 دارم. هیچوقت موجودی سهامش تو پرتفویم صفر نشده. در سقفها مقداری فروختم و هر وقت وسعش رو داشتم و جای خوبی بوده اضافه کردم و از داشتنش خیلی راضی هستم. حسن بزرگش به نظرم اینه که حرکت در کانالش قابل پیش بینیه نسبتا.
    اخبار مجمع عالی بود. سهامدار عمده از افزایش سرمایه حمایت کرد. خیلی خوشبینم به اینده و به نظرم کسانی که الان میخرن و تا چند سال دیگه نگهش می دارن و البته درسقفها مقداری می فروشن و دوباره در قیمتهای پایین تر اضافه می کنند سود خوبی خواهند کرد.

در مورد مالیات صدرا، من که حرفه ای نیستم ولی در حد سواد اندکم این موارد رو میگم:
    چون مالیات عملکرد مربوط به سنوات قبل بوده و شرکت بابت این مالیات ذخیره ای در نظر گرفته بوده و هزینه مالیات شناسایی کرده بوده، ، الان که از طریق کارفرما تسویه شده اون ذخیره از حسابها حذف میشه و در مقابل زیان انباشته کاهش پیدا می کنه‌. در پایان ششماهه اول 99 زیان انباشته 944 میلیارد تومان بوده که با این ثبت 110 میلیارد تومان ازش کم میشه

باقی ثبتها صرفا اماری هستن و اثر سود و زیانی ندارن. در واقع صرفا برای نشان دادن تسویه قطعی مالیات از طریق کارفرما انجام شدن

در صورتهای مالی سال 98 گفته شده بود در صورت پرداخت اصل، جرائم بخشیده میشه ولی ظاهرا جرائم هم اخذ شده چون اصل مالیات عملکرد شرکت از سال 87 تا 96 مبلغ 89 میلیارد تومان بوده.

تاکیدا مالیات سالهای 97 به بعد هنوز تسویه نشده و تسویه حساب همونطور که اعلام شده تا پایان سال 96 بوده. امیدوارم شرکت برای جلوگیری از تحمیل جریمه اونها رو به موقع تسویه کنه

10. 5 کاربر به خاطر ارسال مفید belle fille از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 2,534 بار در 674 ارسال

سلام
    کاش این روال فقط در یک شرکت بود. درد اینه که همه جا همینطوریه. اگر این پولها پول خودشون بود اینطوری حیف و میل می شد؟ بیت الماله و حسابرسی و حساب خواهی هم نمیشه. مدیر بی لیاقت از یک جا برداشته میشه و جای دیگه ای منصوب میشه و تا وقتی زنده ایم باید شاهد این چرخه باشیم. در هر سازمان و موسسه و شرکتی که به نحوی از انحا تحت اداره حاکمیته همین وضعیته. هر کسی که قدرتی داره دوستان یا سفارش شده ها از طرف دوستانش رو در سمتی قرار میده بدون توجه به توانمندی و تعهدش. صرفا منفعت مالی و بده و بستانهای سیاسی مهمه. قسمت تلختر ماجرا اینجاست که با ظاهر اسلامی و ادعای خدا پرستی و مسلمونی تیشه به ریشه کشور زده و می زنند و کسی هم نیست که به دادمون برسه
    سلام
    نقطه تغییر تمودار در هر سیستمی زمانی است که اوج شادی و اوج نومیدی است..به لطف الهی صدرا روزهای خوبی در پیش خواهد داشت.
    ارادت

12. 4 کاربر به خاطر ارسال مفید vion از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی

سلام
    مبارک باشه. ان شا الله پربرکت باشه براتون. شکربن رو از سال 97 دارم. هیچوقت موجودی سهامش تو پرتفویم صفر نشده. در سقفها مقداری فروختم و هر وقت وسعش رو داشتم و جای خوبی بوده اضافه کردم و از داشتنش خیلی راضی هستم. حسن بزرگش به نظرم اینه که حرکت در کانالش قابل پیش بینیه نسبتا.
    اخبار مجمع عالی بود. سهامدار عمده از افزایش سرمایه حمایت کرد. خیلی خوشبینم به اینده و به نظرم کسانی که الان میخرن و تا چند سال دیگه نگهش می دارن و البته درسقفها مقداری می فروشن و دوباره در قیمتهای پایین تر اضافه می کنند سود خوبی خواهند کرد.

در مورد مالیات صدرا، من که حرفه ای نیستم ولی در حد سواد اندکم این موارد رو میگم:
    چون مالیات عملکرد مربوط به سنوات قبل بوده و شرکت بابت این مالیات ذخیره ای در نظر گرفته بوده و هزینه مالیات شناسایی کرده بوده، ، الان که از طریق کارفرما تسویه شده اون ذخیره از حسابها حذف میشه و در مقابل زیان انباشته کاهش پیدا می کنه‌. در پایان ششماهه اول 99 زیان انباشته 944 میلیارد تومان بوده که با این ثبت 110 میلیارد تومان ازش کم میشه

باقی ثبتها صرفا اماری هستن و اثر سود و زیانی ندارن. در واقع صرفا برای نشان دادن تسویه قطعی مالیات از طریق کارفرما انجام شدن

در صورتهای مالی سال 98 گفته شده بود در صورت پرداخت اصل، جرائم بخشیده میشه ولی ظاهرا جرائم هم اخذ شده چون اصل مالیات عملکرد شرکت از سال 87 تا 96 مبلغ 89 میلیارد تومان بوده.

تاکیدا مالیات سالهای 97 به بعد هنوز تسویه نشده و تسویه حساب همونطور که اعلام شده تا پایان سال 96 بوده. امیدوارم شرکت برای جلوگیری از تحمیل جریمه اونها رو به موقع تسویه کنه
    خیلی ممنون از توضیحاتتون ..
    الان این شکربن ‌رادتا چه قیمتی بخریم ..خیلی سخت راه میده برای خرید..و سقفش به نظرتون چنده؟
    ضمنا به نطرتون تحدید ارزیابی شکربن امکان پذیره امسال ؟
    و سوال اخر داستان این جریمه تعزیراتی شکربن چیه ؟؟ میگن. سود واقعی بیشتر بوده حدود ۱۵۰۰ تومن که جریمه تعذیراتی اینقدرش کرده

14. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید Sadeghtarin از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی

نقل قول نوشته اصلی توسط Sadeghtarin نمایش پست ها
    خیلی ممنون از توضیحاتتون ..
    الان این شکربن ‌رادتا چه قیمتی بخریم ..خیلی سخت راه میده برای خرید..و سقفش به نظرتون چنده؟
    ضمنا به نطرتون تحدید ارزیابی شکربن امکان پذیره امسال ؟
    و سوال اخر داستان این جریمه تعزیراتی شکربن چیه ؟؟ میگن. سود واقعی بیشتر بوده حدود ۱۵۰۰ تومن که جریمه تعذیراتی اینقدرش کرده
    سلام
    خواهش می کنم. امیدوارم مفید بوده باشه
    شکربن اتفاقا از اون سهمهاییه که خوب فرصت ورود میده. الان هم نزدیک خط میدلاین یه کانال صعودی داره معامله میشه (دسترسی به پی سی ندارم و امروز نمی تونم ببینمش) دیروز می گفتم اگه دوباره به ۶۹۰۰ برسه خیلی جای خوبیه برای ورود. کسانی که تکنیکی خرید و فروش می کنند یه سقف قیمتی برای ورود تعیین می کنند. من بلد نیستم اینطوری معامله کردن رو و چون برای دو سه سال اینده با سهم خواهم بود در همین قیمتها هم به نظرم ارزش خرید داره. به نظر من سقف کوتاه مدتی دو سه ماهه اش دور و بر ۹-۱۰ هزار تومان و میامدتش ۱۲ تا ۱۳ هزار تومان هست .
    در مجمع سال قبل نبودم ولی یادمه گفته شد که سهامدار عمده موافق افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی نبوده ولی امسال به نظرم کاملا موافق بودن. حتی نماینده سهامدار عمده اعلام کرد که شرکت چنانچه نیاز به پول داره برای انتقال کارهانه، سود نقدی رو نپردازه و نگرانی از این بابت که با پرداخت سود سهامداران عمده مشکل نقدینگی پیدا می کنه، نداشته باشه.
    چون قراره به منطقه ازاد اروند منتقل بشه و نیاز به پول داره صرفا تجدید ارزیابی کمکی بهش نمی کنه چون گفته شد که احداث کارخانه جدید ۱۰۰۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری نیاز داره. بنابراین افزایش سرمایه اش باید از چند محل و به صورت ترکیبی انجام بشه. به اینده شرکت خیلی خوشبینم. بعد از انتقال کارخانه ۴۸ هزار متر زمین با کاربری مسکونی فروخته خواهد شد که خودش با قیمتهای فعلی ۵۰۰ میلیارد تومان خواهد شد حداقل. مذاکرات برای زمین انجام شده و در حال پیگیری هستن. ما چون دید بلند مدتی داریم حتی اگر افزایش سرمایه به سال بعد موکول بشه ضرر نمی کنیم.
    بله جریمه مربوط به فروش سال ۹۷ بوده که بر اساس اعلام تعزیرات شرکت گرون فروشی کرده . ذخیره در نظر گرفته شد و هزینه اش هم به طور کامل در صورتهای مالی شناسایی شده. البته شرکت پیگیره که رای رو بر گردونه که اگه این اتفاق بیفته سود انباشته افزایش پیدا می کنه.
    گزارش حسابرس مطلوب بود و هیچ بند شرطی نداشت.
    در تاپیک شکربن چند تا نمودار گذاشتم که بر اساس همین نمودارها خرید و فروش می کنم خودم. دوستان هم توضیحات خیلی خوبی راجع بهش دادن اونجا.

از اینکه با هم در شکربن همراهیم خوشحالم

دوستان ببخشند که در تاپیک صدرا راجع به شکربن نوشتم
    ویرایش توسط belle fille : 2021/06/16 در ساعت 09:49

16. 6 کاربر به خاطر ارسال مفید belle fille از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    تشکر شده 949 بار در 203 ارسال

افشا الف زد

18. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید alijalalpour از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی

رکورد حماقت در صدرا زده شد !!
    یه برگشت مالیاتی ،تا الان پنج تا افشا براش زدن !!!!
    خدایا ما را از دست این ابلهان نجات بده !!
    پنجمین افشا اینه که بورس بهشون گفته گوسفندان گرامی !! ۱۱۰ میلیارد تومان برگشت خورده .یعنی افشای الفه ٫!!
    ۱۱۰ میلیارد تومن کم پولی نیست ...
    چقدر از این زیانهای ساخته شده موهومه خدا داند

20. کاربر زیر به خاطر ارسال مفید Sadeghtarin از ایشان تشکر کرده است:

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (3 کاربران و 6 مهمان ها)

1. بارسا،
  2. علیرضا۱۲۳،
  3. محمود