click to register
صفحه 1399 از 2013 نخست ... 39989912991349138913961397139813991400140114021409144914991899 ... آخرین
نمایش نتایج: از 13,981 به 13,990 از 20121

موضوع: صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

عضو فعال Arian02 آواتار ها
    تشکر شده 8,102 بار در 1,480 ارسال

پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

نقل قول نوشته اصلی توسط shahin نمایش پست ها
    بازار بورس ایران در مجموع هوشمند نیست .حتی ابله هم بوده.
    ضمنا بارها نادانی و نابخردی اش را به اثبات رسانده
    اتفاقا کاملا برعکسه ...کاملا
    بحث پول من و شما نیست بحث پولی هست که هوشمنده و تاثیر گذار و دست اهلشه و میدونه داره چیکار میکنه
    دقیقا به وقتش میخرن به وقتش میفروشن
    اینکه چندتا بی سواد تازه کار مثل من و شما با چندر غاز پول که حتی نمیشه بهش گفت سرمایه، نمیتونیم سود درست حسابی بگیریم دلیل بر نادان بودن بازار نیست
    اینقد دقیق سر حمایت میخرن و سر مقاومت میفروشن که ادم دهنش باز میمونه
    اینقد دقیق به پولبک و غیره کلیت بازار واکنش خوبی نشون میده ادم کیف میکنه
    یه مثال عینیش اینکه خب چرا بازار مشابه این روزها رو قبل خارج شدن از روند نزولی نداشتیم دقیقا وقتی شاخص خط روند چند ماهه نزولی رو شکست بازار این طوری سبز شد
    چرا به اشتباه سهام رو چند صد تومن بالاتر مثلا ماه اردیبهشت و فروردین خرید نکرد ؟؟؟ هر چند من تو یه پست عرض کردم داشتن سهما رو از ماه اردیبهشت می خریدن که نهایتا شد این بازار الان بین پستهام میتونی پیدا کنی اگر خواستی
    احساسات من وشما نمیزاره تصمیم درست بگیریم
    این موندگاری تو بازار رو هم که داری میبینی به مدد دامنه نوسان سهام هست و تورم موجود ، والا بازار هوشمند من و شما رو به خاطر معامله غیر منطقی و احساسی مثل دستمال مچاله شده مینداخت بیرون ....خدا خیرشون بده باز تورم و دامنه رو داریم
    اینو وقتی فهمیدم که رفتم تو بازار کریپتو پوزیشن باز کردم و مشابه تحلیل های بازار خودمون رفتار کردم (با همون ابزار با همون علم ناقص تکنیکال) یه بلایی سرم اوردم چشمت روز بد نبینه .........خودش بذات عالیه صد البته برای معامله گر با منطق و هوش ....افرادی مثل بنده رو چند روزه میزاره تو جیبش
    مطمئن باش کلیت بازار و پول تاثیر گذار (نه پول من و شما )بدونه صدرا الان با این شرایط با این اخبار با این سود سازی و فاند بیشتر می ارزه لحظه ای وقت تلف نمیکنه
    از 3 سال پیش گفتیم اقا این صدرا وقت شما رو تلف میکنه با همین بازه زمانی که میخواید بزارید برای صدرا برای خیلی از سهام دیگه بزارید سود بیشتری میکنید تازه بعد از 3 سال داری میبینی که نظر بازار و پول هوشمند همین بوده
    اشتباه برداشت نکن الان کاری به صدرا ندارم کلی عرض کردم صدرا الان در شرف اغاز یه حرکت صعودی چند ماهه هست تا کجا بره الله اعلم و اینکه ایا بتونه جلو بزنه زا سایر سهام یا خیر گذشته سهم میگه ....خیر
    ولی شما اعتقاد داری مثلا با اخبار رشادت و...میتونه بازدهی بهتری بده
    تا زمانی که مثل این 3 سال گذشته پا تو کردی تو یه کفش و حرف خودتو میزنی و اشتباهتو قبول نمیکنی و فکر میکنی بقیه اشتباه میکنن،نمیتونی پیشرفتی داشته باشی چون فکر میکنی نظرت درسته در نتیجه کار مثبتی انجام نمیدی برای بهتر شدن اوضاع
    بشین تا چین و شرکتاش بیان و پارس جنوبی فلان بشه و صدرا فلان بشه

2. 6 کاربر به خاطر ارسال مفید Arian02 از ایشان تشکر کرده اند:

این هم که میگم کلیت بازار منظور هوش 50 میلیون سهامدار نیست
    25 درصداز کل بازار شناوری داره به علاوه سهم حقوقی ها
    از این 25 درصد 80 درصد ش شاید دست 10-15 درصد از این 50 میلیون سهامداره بازار هست ....منظور این بخش از بازار هست که تاثیر هم میزاره و هوشمند هم هست
    تعداد حقوقی هم به لحاظ تعداد خب اینقدر کمه که در مقابل این 10 درصد از 50 میلیون تعداد زیادی به لحاظ عددی محسوب نمیشه
    میمونه 20 درصد از کل که دست من و شماست باز برای اینم میشه به نسبت بالا رسید حدودا
    یعنی تاثیر پول من سهامدار خرد قابل قیاس نیست با اون 3 گروه در نتیجه مثل قایق تو طوفان توی دریا میمونیم
    نهایت کاری که میشه کرد دنبال کردن اون دو سه بخش بالاتر از بازاره که باز خیلیهامون نه ابزارشو داریم نه متوجهش میشیم

4. 6 کاربر به خاطر ارسال مفید Arian02 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 7,731 بار در 1,846 ارسال

نقل قول نوشته اصلی توسط Arian02 نمایش پست ها
    اتفاقا کاملا برعکسه ...کاملا
    بحث پول من و شما نیست بحث پولی هست که هوشمنده و تاثیر گذار و دست اهلشه و میدونه داره چیکار میکنه
    دقیقا به وقتش میخرن به وقتش میفروشن
    اینکه چندتا بی سواد تازه کار مثل من و شما با چندر غاز پول که حتی نمیشه بهش گفت سرمایه، نمیتونیم سود درست حسابی بگیریم دلیل بر نادان بودن بازار نیست
    اینقد دقیق سر حمایت میخرن و سر مقاومت میفروشن که ادم دهنش باز میمونه
    اینقد دقیق به پولبک و غیره کلیت بازار واکنش خوبی نشون میده ادم کیف میکنه
    یه مثال عینیش اینکه خب چرا بازار مشابه این روزها رو قبل خارج شدن از روند نزولی نداشتیم دقیقا وقتی شاخص خط روند چند ماهه نزولی رو شکست بازار این طوری سبز شد
    چرا به اشتباه سهام رو چند صد تومن بالاتر مثلا ماه اردیبهشت و فروردین خرید نکرد ؟؟؟ هر چند من تو یه پست عرض کردم داشتن سهما رو از ماه اردیبهشت می خریدن که نهایتا شد این بازار الان بین پستهام میتونی پیدا کنی اگر خواستی
    احساسات من وشما نمیزاره تصمیم درست بگیریم
    این موندگاری تو بازار رو هم که داری میبینی به مدد دامنه نوسان سهام هست و تورم موجود ، والا بازار هوشمند من و شما رو به خاطر معامله غیر منطقی و احساسی مثل دستمال مچاله شده مینداخت بیرون ....خدا خیرشون بده باز تورم و دامنه رو داریم
    اینو وقتی فهمیدم که رفتم تو بازار کریپتو پوزیشن باز کردم و مشابه تحلیل های بازار خودمون رفتار کردم (با همون ابزار با همون علم ناقص تکنیکال) یه بلایی سرم اوردم چشمت روز بد نبینه .........خودش بذات عالیه صد البته برای معامله گر با منطق و هوش ....افرادی مثل بنده رو چند روزه میزاره تو جیبش
    مطمئن باش کلیت بازار و پول تاثیر گذار (نه پول من و شما )بدونه صدرا الان با این شرایط با این اخبار با این سود سازی و فاند بیشتر می ارزه لحظه ای وقت تلف نمیکنه
    از 3 سال پیش گفتیم اقا این صدرا وقت شما رو تلف میکنه با همین بازه زمانی که میخواید بزارید برای صدرا برای خیلی از سهام دیگه بزارید سود بیشتری میکنید تازه بعد از 3 سال داری میبینی که نظر بازار و پول هوشمند همین بوده
    اشتباه برداشت نکن الان کاری به صدرا ندارم کلی عرض کردم صدرا الان در شرف اغاز یه حرکت صعودی چند ماهه هست تا کجا بره الله اعلم و اینکه ایا بتونه جلو بزنه زا سایر سهام یا خیر گذشته سهم میگه ....خیر
    ولی شما اعتقاد داری مثلا با اخبار رشادت و...میتونه بازدهی بهتری بده
    تا زمانی که مثل این 3 سال گذشته پا تو کردی تو یه کفش و حرف خودتو میزنی و اشتباهتو قبول نمیکنی و فکر میکنی بقیه اشتباه میکنن،نمیتونی پیشرفتی داشته باشی چون فکر میکنی نظرت درسته در نتیجه کار مثبتی انجام نمیدی برای بهتر شدن اوضاع
    بشین تا چین و شرکتاش بیان و پارس جنوبی فلان بشه و صدرا فلان بشه

این مسیر باید طی شود. گاز سوخت برتر حال و آینده دنیاست.
    (در اصل وقتی این گاز با تکنولوژی های جدید می تواند به پروپیلن و ... تبدیل شود این ماده با ارزش اصلا نباید به عنوان سوخت استفاده شود . اما در حال حاضر مجبوریم آن را سوخت فرض کنیم )

تبدیل گاز طبیعی به ال ان جی و امکان حمل و نقل به کمپرسورهایی نیاز دارد که بتوانند در دمای منفی 160 کار کنند . قبلا تکنولوژی ساخت این تجهیزات را آمریکا و آلمان و ژاپن داشته اند.
    وقتی چین روی ال ان جی انرژی زیادی می گذارد و این تکنولوژی را به دست می آورد و در برنامه های 5 ساله آتی حذف چوب و ذغال سنگ و سایر سوختهای آلوده کننده را به طور جدی در دستور کار قرار می دهد ؛
    این نتیجه حاصل می شود برآوردها اشتباه نیست
    تنها پیدا شدن دیوانه ای به اسم ترامپ و به هم زدن این برنامه های مهم زیست محیطی قابل پیش بینی نبود.
    ویرایش توسط shahin : 2021/07/06 در ساعت 19:59

6. 5 کاربر به خاطر ارسال مفید shahin از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 20,207 بار در 2,793 ارسال

بازار هوشمند؟!!!!!!!!!!

بازار هوشمند شکربن ۸۰تومان فروخته

بازار هوشمند فرآوری ۹۸ تومانی فروخته

بازار هوشمند فاراک ۲۹تومانی فروخته اون هم قبل از افزایش سرمایه ها
    بازار هوشمند کاما را در ۲۱۸تومان قبل از افزایش سرمایه فروخته
    بازار هوشمند وپتر ۷۰تومانی فروخته

بازار هوشمند ؟!
    داره داسوه و دفارا و نوری و پتروشیمی بوعلی و خصدرا و کگهر ووووووورا میفروشه خیلی هوشمنده

با دو تا خط ونقاشی بازار هوشمند ؟!!!
    فدات شم

8. 14 کاربر به خاطر ارسال مفید طيب از ایشان تشکر کرده اند:

نقل قول نوشته اصلی توسط طيب نمایش پست ها
    بازار هوشمند؟!!!!!!!!!!

بازار هوشمند ؟!
    داره داسوه و دفارا و نوری و پتروشیمی بوعلی و خصدرا و کگهر ووووووورا میفروشه خیلی هوشمنده

فدات شم
    قوربون استاد خودم برم
    صدرا رو هم 60 تومن فروخته ولی شما الانشو نگو که........ این چندین سال رو هم در نظر بگیر... تو تحلیلای شما زمان و تورم و قیمت دلار و... معنی نداره ؟؟؟
    وقتی از قبل میشه با همین خط کشی حتی حدودی قیمت مشخص کرد پس بازار یه نظم و قانون و هوشمندی خاص خودشو داره والا هیچ کدوم از این تحلیلها و قیمت دادنها اتفاق نمی افتاد حتی یک مورد ...شما که خدا رو شکر اِند تکنیکال هستید

این سهمایی که فرمودی رو خب همین پول هوشمند که اون بالا فروخته و حتی تا یکی دو ماه پیش چند صد تومن بالاتر نمیخرید الان داره تو بهترین قیمت میخره تو کف با حجم بالا تا تو سقف و تا جایی که بتونه با بالاترین قیمت بفروشه به اون بخش 20 درصدی ولی تعداد بالا تا این توازن حفظ بشه
    کل بازار که نمیتونن تمام سود رو بگیرن باید کفه ترازو متعادل باشه
    خلاصه استاد بزرگوار روزانه میلیونها توئیت زده میشه تو این سایتهای بورسی و غیره بنده هم جسارت میکنم در حضور شما اساتید دیگه و خب حق میدم به خودم که نظرمو عنوان کنم مثل همیشه هیچ اصراری هم در موردش ندارم انتظار هم ندارم کسی قبول کنه هیچ کسی هم نیاز نداره به حرف و نظر من مثل همه حرفها و نظرات دیگران عنوان میشه

10. 9 کاربر به خاطر ارسال مفید Arian02 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    تشکر شده 343 بار در 46 ارسال

نقل قول نوشته اصلی توسط طيب نمایش پست ها
    بازار هوشمند؟!!!!!!!!!!

بازار هوشمند ؟!

فدات شم
    سلام جناب طیب... وقت بخیر... یادش بخیر در فروم تالار بورس سهمهای جذاب و بنیادی برای خرید معرفی میکردید...... الان چه سهام هایی مدنظر هستند؟ راستی نظرتون درباره فلوله چیست؟
    باتشکر

12. 9 کاربر به خاطر ارسال مفید mmahdii از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال

نقل قول نوشته اصلی توسط Arian02 نمایش پست ها
    قوربون استاد خودم برم
    صدرا رو هم 60 تومن فروخته ولی شما الانشو نگو که........ این چندین سال رو هم در نظر بگیر... تو تحلیلای شما زمان و تورم و قیمت دلار و... معنی نداره ؟؟؟
    وقتی از قبل میشه با همین خط کشی حتی حدودی قیمت مشخص کرد پس بازار یه نظم و قانون و هوشمندی خاص خودشو داره والا هیچ کدوم از این تحلیلها و قیمت دادنها اتفاق نمی افتاد حتی یک مورد ...شما که خدا رو شکر اِند تکنیکال هستید

این سهمایی که فرمودی رو خب همین پول هوشمند که اون بالا فروخته و حتی تا یکی دو ماه پیش چند صد تومن بالاتر نمیخرید الان داره تو بهترین قیمت میخره تو کف با حجم بالا تا تو سقف و تا جایی که بتونه با بالاترین قیمت بفروشه به اون بخش 20 درصدی ولی تعداد بالا تا این توازن حفظ بشه
    کل بازار که نمیتونن تمام سود رو بگیرن باید کفه ترازو متعادل باشه
    خلاصه استاد بزرگوار روزانه میلیونها توئیت زده میشه تو این سایتهای بورسی و غیره بنده هم جسارت میکنم در حضور شما اساتید دیگه و خب حق میدم به خودم که نظرمو عنوان کنم مثل همیشه هیچ اصراری هم در موردش ندارم انتظار هم ندارم کسی قبول کنه هیچ کسی هم نیاز نداره به حرف و نظر من مثل همه حرفها و نظرات دیگران عنوان میشه
    عرض سلام وادب واحترام

اینکه در بازار سرمایه عده زیادی با تحلیل های تکنیکالی خرید وفروش میکنند شکی نیست ولی صرف تحلیل فنی از نظر بنده درست نیست وحتی غیر علمی و نادرست و ناقص است
    واینکه شما نظرات خودتونو ارائه میکنید خیلی هم خوب وعالی است والبته با اکثر نظرات شما موافقم و خیلی هم ممنونم که نظراتتنو ارائه میکنید ارائه نظر نشانگر سطح آگاهی هاست وکسانیکه اینکار را انجام نمیدهند بنوعی یا نادان هستند ویا خسیس ویا متکبر ویا ترسو

موضوع صدرا و دستکاری های قیمتیش کاملا واضح است

ولی چون حجم تغییرات بنیادی در شرکت صدرا خیلی زیاد است تضمین کننده منافع سهامداران بنیادی است چون صدرا طبق فاند محکوم به صعود است

واما یک مورد را هم اضاف کنم که اون افرادیکه پول لازم دارند وداشتند و سهامشونو فروخته اند وحتی بخش کوچکی از سهامشونو فروخنه اند به هوش این افراد خللی نمی رساند وبلکه هوش بازیگرانش خلل رسان است که بازیگرانش از این مهم زیان خواهند کرد

مخلصیم

دوست مهربانم همیشه سلامت وموفق باشید

14. 14 کاربر به خاطر ارسال مفید طيب از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال

نقل قول نوشته اصلی توسط mmahdii نمایش پست ها
    سلام جناب طیب... وقت بخیر... یادش بخیر در فروم تالار بورس سهمهای جذاب و بنیادی برای خرید معرفی میکردید...... الان چه سهام هایی مدنظر هستند؟ راستی نظرتون درباره فلوله چیست؟
    باتشکر
    عرض سلام وادب واحترام

از حسن ظن حضرتعالی نسبت به بنده بینهایت سپاسگزارم

از نظر بنده اکثر قیمت سهام در مقطع فعلی جذاب است چون به رشد اکثر سهام بازار سرمایه باور دارم

واما با دارویی ها کاملا موافقم
    با صنعت تجهیزاتی و پیمانکاری کاملا موافقم

با صنعت پایین دستی نفتی کاملا موافقم
    با تایر سازان موافقم
    وبا معادن مخصوصا کگهر موافقم

ولی بنیادی شرکت صدرا در کلیت بازار سرمایه بی نظیر است
    ارادت

16. 17 کاربر به خاطر ارسال مفید طيب از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال

در مورد فلوله اطلاعات چندانی ندارم

ببخشید

18. 9 کاربر به خاطر ارسال مفید طيب از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 2,165 بار در 486 ارسال

حیف که افسار شرکت و سهم افتاده دست این جماعت داعشی ....

20. 3 کاربر به خاطر ارسال مفید mojk از ایشان تشکر کرده اند:

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 25 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (3 کاربران و 22 مهمان ها)

1. amin h،
  2. Arian02،
  3. کاشان2