نوشته اصلی توسط
Arian02
اتفاقا کاملا برعکسه ...کاملا
بحث پول من و شما نیست بحث پولی هست که هوشمنده و تاثیر گذار و دست اهلشه و میدونه داره چیکار میکنه
دقیقا به وقتش میخرن به وقتش میفروشن
اینکه چندتا بی سواد تازه کار مثل من و شما با چندر غاز پول که حتی نمیشه بهش گفت سرمایه، نمیتونیم سود درست حسابی بگیریم دلیل بر نادان بودن بازار نیست
اینقد دقیق سر حمایت میخرن و سر مقاومت میفروشن که ادم دهنش باز میمونه
اینقد دقیق به پولبک و غیره کلیت بازار واکنش خوبی نشون میده ادم کیف میکنه
یه مثال عینیش اینکه خب چرا بازار مشابه این روزها رو قبل خارج شدن از روند نزولی نداشتیم دقیقا وقتی شاخص خط روند چند ماهه نزولی رو شکست بازار این طوری سبز شد
چرا به اشتباه سهام رو چند صد تومن بالاتر مثلا ماه اردیبهشت و فروردین خرید نکرد ؟؟؟ هر چند من تو یه پست عرض کردم داشتن سهما رو از ماه اردیبهشت می خریدن که نهایتا شد این بازار الان بین پستهام میتونی پیدا کنی اگر خواستی
احساسات من وشما نمیزاره تصمیم درست بگیریم
این موندگاری تو بازار رو هم که داری میبینی به مدد دامنه نوسان سهام هست و تورم موجود ، والا بازار هوشمند من و شما رو به خاطر معامله غیر منطقی و احساسی مثل دستمال مچاله شده مینداخت بیرون ....خدا خیرشون بده باز تورم و دامنه رو داریم
اینو وقتی فهمیدم که رفتم تو بازار کریپتو پوزیشن باز کردم و مشابه تحلیل های بازار خودمون رفتار کردم (با همون ابزار با همون علم ناقص تکنیکال) یه بلایی سرم اوردم چشمت روز بد نبینه .........خودش بذات عالیه صد البته برای معامله گر با منطق و هوش ....افرادی مثل بنده رو چند روزه میزاره تو جیبش
مطمئن باش کلیت بازار و پول تاثیر گذار (نه پول من و شما )بدونه صدرا الان با این شرایط با این اخبار با این سود سازی و فاند بیشتر می ارزه لحظه ای وقت تلف نمیکنه
از 3 سال پیش گفتیم اقا این صدرا وقت شما رو تلف میکنه با همین بازه زمانی که میخواید بزارید برای صدرا برای خیلی از سهام دیگه بزارید سود بیشتری میکنید تازه بعد از 3 سال داری میبینی که نظر بازار و پول هوشمند همین بوده
اشتباه برداشت نکن الان کاری به صدرا ندارم کلی عرض کردم صدرا الان در شرف اغاز یه حرکت صعودی چند ماهه هست تا کجا بره الله اعلم و اینکه ایا بتونه جلو بزنه زا سایر سهام یا خیر گذشته سهم میگه ....خیر
ولی شما اعتقاد داری مثلا با اخبار رشادت و...میتونه بازدهی بهتری بده
تا زمانی که مثل این 3 سال گذشته پا تو کردی تو یه کفش و حرف خودتو میزنی و اشتباهتو قبول نمیکنی و فکر میکنی بقیه اشتباه میکنن،نمیتونی پیشرفتی داشته باشی چون فکر میکنی نظرت درسته در نتیجه کار مثبتی انجام نمیدی برای بهتر شدن اوضاع
بشین تا چین و شرکتاش بیان و پارس جنوبی فلان بشه و صدرا فلان بشه