دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ
ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
درود بر شما دوست عزیز به نظر حقیر با همین فرمون آنزمان دلار 200 هزارتومان یعنی 8 برابر الان تورم هم با دلار محاسبه میشه.یک مطلب یادم رفت دیشب بگم احتمالا صدرا 83000 تومان رو تو تابلو نمیبینه اما حتما صدرا افزایش سرمایه از سود انباشته{ سود سکوها و کلیم و همچنین سود غیر عملیاتی از محل شناسایی جزیره در صورتیکه به دفاتر دارایی گرفته شه} اگر در یک یا دو مرحله 500 درصد افزایش سرمایه بده رو تابلو 16000 تومن میشه همون 83000 تومان.صدرا در 15 سال گذشته جزء بدترین های بورس بوده ولی دلیل نمیشه بعد از این هم در صدر لیست بدترین ها بماند.همه اینها تحلیل و نظر شخصی بنده است و شاید 100 درصد اشتباه میکنم.در بورس قطعیتی نداریم
دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ
ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
مدیران شرکت پارسال میگفتن با ونزوئلا سر پرداخت پول داریم رایزنی میکنیم
وگرنه مشتری خارجی هست
یک نفر بپرسه پس چرا به جاش نفت گرفتید
چقدر درصد باید زیر قیمت نفت رو بدین دلال های نور چشمیتون
تهش که این افراماکس ها رو ساختین و گودبای پارتی ترامپ و کلی دبدبه و کبکبه و شانتاژ تلوزیونی آیا سودی برای سهامدار داشت؟؟؟؟؟
این سهم نمی دانم چرا این گونه است به خدا قسم با این که از این سهم به شدت متنفر هستم یک سهمی امروز فروختم ذهنم سریعا رفت روی صدرا 12500 صدرا خریدم نکنه این سهم ما را جادو جمبر کرده اصلا دست خودم نبود قبلا گفته بودم اگر 100 تومان هم بدهند نمی خرم ولی نمی دانم چی شد که خریدم
دوستان مجمع چی میشه
ورود سامانه مجامع آنلاین | پخش زنده اینترنتی مجمع شركت صنعتی دريايی ايران (صــدرا)
ورود به پخش زنده
مجمع عمومی عادی سالیانه
شركت صنعتی دريايی ايران (صــدرا)
زمان برگزاری پنج شنبه 1400/04/31 ساعت 10:00
#خصدرا
اطلاعات و #صورتهای_مالی_میاندورها #دوره_3_ماهه منتهی به 1400/03/31 (حسابرسی نشده) شرکت صنعتی دریائی ایران
▪️ شرکت صنعتی دریائی ایران در دوره 3 ماهه منتهی به 1400/03/31 به ازای هر سهم 45 ریال سود محقق کرده است. این درحالیست که شرکت در مدت مشابه سال قبل به ازای هر سهم 60 ریال زیان شناسایی کرده بود.
▪️ «خصدرا» با سرمایه ثبت شده 26,221,057 میلیون ریال طی عملکرد 3 ماهه منتهی به 1400/12/29 مبلغ 1,175,583 میلیون ریال سود محقق کرده است.
1400-04-29 18:30:22 (775513)
همانطوریکه قول داده بودم در گزارش سه ماهه یادآوری میکنم
جمع تسعیر نرخ ارزی بابت بدهی های ارزی چهار هزار و یکصدو سه میلیارد ریال بوده که با توافق کارفرما از محل مطالبات شرکت صدرا بخشی تسویه شده ومابقی در حال مذاکره است و قولی که داده بودم شاهد تسویه تمامی بدهی های صدرا اعم از ارزی وریالی خواهیم بود بخشی انجام شده وبخش قابل توجهی در حال مذاکره با کارفرما و سهامدار عمده است
بعد از تسویه بدهی های ارزی مانده مطالبات شرکت صدرا سود کلانی خواهند داشت وحتی از محل تسعیر نرخ ارز سود شناسایی خواهد شد
زیر مجموعه ها در کل در حال تغییرات کلان وبیسابقه هستند
شاد وسلامت باشید
ویرایش توسط طيب : 2021/07/21 در ساعت 13:44
در حال حاضر 28 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (3 کاربران و 25 مهمان ها)