کسانی که مجمع رفته اند خواهشاً یک گزارشی. ارائه دهند گویا مجمع خوبی نبوده البته از دستدرماران صدرا هم بیش از این امیدی نمی رود
کسانی که مجمع رفته اند خواهشاً یک گزارشی. ارائه دهند گویا مجمع خوبی نبوده البته از دستدرماران صدرا هم بیش از این امیدی نمی رود
الله الله کو صبح فتح و ظفر
کی میاد پایان رنج سهامدار بدبخت صدرا.....
واقعا جای بسی تاسف باسه مدیریت دزد شرکت...تا صد سال اینده هم یه دونه پاپاسی به سهامدار نمیرسه
بدترین و آشغال ترین سهمی که تا حالا داشتم علتش یک عده آدم بیسواد و دزد گردانندگان شرکت هستند شاید با باز شدن شرکت. کل سهام را بفروشم به دو گروه امید نداشته باشید سپاهی و آخوند اینها به شما خیری نمی رسانند ای کاش خیلی زودتر از سهم خارج شده بودم
سلام و وقت همه دوستان بخیر
می دانید چرا حرف سهامدار را نمی شنوند چون مال حرام شکم ها را فربه و چشم ها را کور و گوش ها را کر می کند
مهم ترین قسمت داستان :
5 سکو ( از همان ده سکویی که حداقل یک الی سه سال است نصب شده اند و در حال بهره برداری هستند ) هنوز نحویل موقت نشده اند
مطالبات علی ماشا... از دو تا افراماکس ساخته شده بگیر تا مطالباتی که سردار دهقان یک زمانی می گفت صدرا اگر ده سال هم کار نگیرد مشکلی ندارد.
ویرایش توسط shahin : 2021/07/22 در ساعت 13:33
طیب جان اگر امکان دارد توضیحی در ارتباط با مجمع و موارد مطرح شده ارائه دهید خدا اجرت دهد
13812, 14318, alijalalpour, jalili, mehdyand2amir, mmahdii, Shahvar2, vahidm62, طيب, محمد.
عرض سلام وادب واحترام
دوست بزرگوارم تمامی مواردی را که در مجمع مطرح میشه را قبل از مجمع با توجه به گزارشات برایتان عرض کرده ام
عرض کرده بودم مدیریت فعلی لایق شرکت صدرا نیست یعنی در حد یک شرکت استراتژیک نیست که میبینید ایشون اخراج شدند
عرض کرده بودم روند بنیادی کاملا صعودی است که دقیقا دیدید که زیان انباشته سال گذشته حدودا نصفش از بین رفته
عرض کرده بودم گزارش ۳ماهه را که حاکی از روند افزایشی سود خواهد بود بالا می ارم وتوضیحات لازم را عرض خواهم کرد که انجام وظیفه شد
حالا هم عرض میکنم امسال شاهد حذف کل زیان انباشته که حدودا ۵۰۰میلیارد تومان است خواهیم بود
گزارشات ۶و۹ماهه را خواهیم دید که روند سود سازی صدرا در کلیت بازار سرمایه کم نظیر خواهد بود
بازهم تاکیدا عرض میکنم تمامی سودهای پروژه های جدید وبخش زیادی از سودهای پروژه های گذشته هنوز شناسایی نشده چون حتی تحویل موقت هم نشده
مواظب سهامتون باشید ودر صورتیکه نیاز مبرم نداشته باشید حتی یک سهم هم نفروشید ودر صورت نیاز مبرم فقط به اندازه نیازتون بفروشید حیف است واقعا حیف است
سهام یک شرکت استراتژیک نفت وگاز و کشتی ساز با این تجهیزات وووووو توانایی ها وووو واقعا حیف است
قیمت فعلی صدرا جوکی بیش نیست شامل مثل معروف فیل و فنجون است
ارادت
عرض ادب
جای صحبت های کلی ،لطفا یک تحلیل بنیادی و جز به جز کل قرارداد های صدرا انجام بدهید.
اگر به خدا و اخرت اعتقاد دارید شما مدیون همه این سهامداراب صدرا هستید که با تشویق به نکهداریشون باعث ضرر هشتاد درصدیشون شدید ..الان برای این که نشون بدید که صحبتهای شما ناشی از اعتقاد شما به سهم و مبتنی بر دلایل قوی ومتقن است ،یک تحلیل بنیادی و جامع از صدرا انجام دعید .در غیر اینصورت نشان داده میششود که شما یا دروغگو هستید یا نادان
ممنون و
در حال حاضر 26 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 25 مهمان ها)