....تکراری....
....تکراری....
ویرایش توسط سهامدار 67 : 2021/08/12 در ساعت 23:10
یا الله
سلام علیکم
سلام بر داش اسماعیل 66 کله پز گل
از یه ذوستی شنیدم شما از محل فروش صدارهاتون تو قیمت بالای هزارتومان یه کاخ تو یکی از محله های شمال تهران خریدین! باز هم گلی به جمالتون و دمت گرم! یعنی هنوز پولی هم واستون بافی مونده که سهم صدرا بخرین و باهاش نوسان بگیرین! شما دیگه چرا!! شما الآن از اعلی علین شدین و جای شما اون بالا بالاهاست! عجیبه که میبینم باز هم میاین تو تاپیک مطلب مینویسید! این تاپیک جای افراد فقیر بیچاره ای مثل من و جعفر مورچه باز و چهارتا بدبخت بیچاره دیگه است که جناب طیب بزرگوار نوسانش رو تا دسته بر ما ملحوظ کنه! نه جای شما عالیجناب!
محال است چراغی را روشن کنی وخودت در تاریکی بمانی
محال است چراغی را خاموش کنی وخودت در روشنایی بمانی
مهربانی بهترین چراغی است که باید همیشه روشن باشد
یالله
سلام علیکم
چه شاعرانه! و چه لطیف... چه با نزاکت و چه ملحوظانه سخن میگویید حاج طیب خان اسمبل شده!
خیلی خوبه اگه آدمی مثل شما هم نوسانش رو شاعرانه نوش جان کنه! و از طرفی دیگه هم با افرادی که بهش نوسان رو میدن! با لطافت و نوازش خودش سرگرم کنه!
لااقل تسکین درد و آلامی میشه بر رنج کشیدن و دردهای اونها! و حداقلش بهشون این امید واهی رو میده که سالهای سال باز هم با سهمشان سهامداری کنند. برواووو
ویرایش توسط سهامدار 67 : 2021/08/13 در ساعت 11:23
درود بر جناب کعبی عزیز متاسفانه آنقدر زرنگ نبودم که روی 1000 تومان سهم بفروشم و همچنان سهامدار صدرا هستم.خودتان بهتر میدانید رکبی که اینبار صدرا به همه زد با دفعات پیش فرق میکرد ولی از شواهد پیداست اکثر دانه درشتها رو پیاده کردند چند تا از دوستان خودم که تعداد بالا داشتند خارج شدن.به امید خدا این دفعه صدرا یه رشد خوبی کنه و برای سهامدارهای قدیمی که از بازار جا ماندن جبران بشه شما هم بخرید و همراه ما باشید
ویرایش توسط اسماعیل : 2021/08/13 در ساعت 11:49
درود
مگه قراره یه کله با صف بره بالا هزار که دیگه نتونند بخرند؟
پ ن:حضور سه قلوهای حاج عباس یهودی نشون میده وارد سهم شدند، فقط باید منتظر شیهه اسبها بود!
ارادت
دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ
ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
زمانی برای مستی اسبها
عجب سیگنالی بود
ما ناشی بودیم یا خیلی خوشخیال
در حال حاضر 15 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 14 مهمان ها)