click to register
صفحه 159 از 2013 نخست ... 591091491561571581591601611621692092596591159 ... آخرین
نمایش نتایج: از 1,581 به 1,590 از 20121

موضوع: صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

عضو فعال امیر2309 آواتار ها
    تشکر شده 5,895 بار در 1,749 ارسال
    پيمانکاري ها؛ شرکت هاي اين گروه در معاملات امروز با افت قيمت معامله شدند. صدرا ليدر پيمانکاري ها در معاملات امروز صف فروشي بالغ بر 34 ميليون داشت. در اخبار آمده است 2 طرح آبگيري 6 فاز پارس جنوبي در هفته جاري بهرهبرداري ميشود گفته شده که دو طرح آبگيري فازهاي 15 و 16، 17 و 18 ، 20 و21 و خط لوله بخش دريايي فازهاي 15 و 16 در هفته جاري به بهره برداري مي رسد

نمابورس
    www.mahak-charity.org

2. 4 کاربر به خاطر ارسال مفید امیر2309 از ایشان تشکر کرده اند:

نقل از بورس24

صدرا
    صدرا و چشم انداز آینده !
    بعد از گذشت سالها بعد از پیروزی انقلاب و اتکای ایران به خارج برای توسعه میادین نفت و گاز و اجرای پروژه های عظیم نفت و گاز و اعمال تحریمهای مختلف از سوی کشورهای غربی علیه ایران و متعاقب آن عقب افتادگی ایران از سایر کشورهای همسایه که بعضا با ایران میادین مشترک نفت و گاز دارند ظاهرا مجموعه حکومت را به این نتیجه رسانده که برای فعالیت در حوضه نفت و گاز اعم از پایین دستی و بالا دستی بایستی متکی به خود و امکانات موجود در داخل بود .
    گر چه شاید کمی دیر این اتفاق رخ داده ولی همین را هم باید به فال نیک گرفت.
    در این میان و برای انجام فعالیتهای عظیم و تخصصی نفت و گاز ایران نیازمند یک پیمانکار اصلی قدرتمند داخلی میباشد.
    حتما شما با معنی پیمانکار اصلی آن هم در حوزه نفت و گاز آشنایی دارید؟
    در جهان غولهایی همچون شل و اکسون موبیل را به عنوان پیمانکار اصلی در حوزه نفت و گاز میشناسند,
    شرکتهای عظیمی که بعضا درآمدشان در سال از بودجه سالانه برخی کشورها بالاتر است!
    اکنون زمزمه هایی از تبدیل شدن صدرا به پیمانکار اصلی در حوزه نفت و گاز به گوش می رسد.!
    این سخن در مورد شرکتی با زیان انباشته فراوان و ساختار مدیریتی و مالی و اجرایی نا مناسب بسیار اغراق آمیز به نظر میرسد اما عظم دولت به انجام این مهم و تبدیل کردن صدرا به یک شرکت قدرتمند و با ثبات است ,شرکتی که قابل اطمینان باشد و بتواند در منطقه و حتی جهان حرف برای گفتن داشته باشد .
    برای رسیدن به این هدف باید منتظر سرازیر شدن کمکهای همه جانبه و بی شائبه مجموعه حکومت به این شرکت و اجرای تغییرات اساسی در شرکت در آینده نزدیک باشیم.
    سخنان اخیر قاسمی در حمایت از پیمانکاران داخلی نشان از عزم جدی دولت برای حمایت از این شرکتهاست.
    قاعدتا بایستی منتظر خبرهای خوش مستمر از مجموعه شرکتهای پیمانکاری بخصوص صدرا و جهشهای قیمتی در سهام این شرکتها در آینده ای نه چندان دور باشیم.
    صدرا دارای زیان انباشته بالایی است ولی این رقم در مقابل قراردادهای هنگفت نفت و گاز و سودهای کلان این حوزه رقم ناچیزی محسوب و به راحتی قابل پوشش است.
    برداشت من بود از صدرا با توجه به کلیه مسایل پیرامون این شرکت درج این مطلب نه به معنی توصیه به خرید و نه توصیه به نگهداری و نه فروش است و فقط یک برداشت شخصی است.
    امید که مفید واقع شده باشد. (م.ف)
    www.mahak-charity.org

4. 4 کاربر به خاطر ارسال مفید امیر2309 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 24,767 بار در 4,576 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط mmmm نمایش پست ها
    امروز تا اینجا رو داشته باشین.فردا نگین نگفتما.خرید رانتامنتالی بود
    جناب mmmmخبر خاصي داريد؟ممنون ميشم مارم در جريان بزاريد

يكشنبه 6 شهريور 1390
    28 Aug 2011

RSS

توافق تاریخی صنعتگران با بانکداران / تقسیط 50 تریلیون بدهی صنعتی حداکثر تا 5 سال

صنعتگرانی که هر شب کابوس آشفته بدهی هنگفت بانکی را میدیدند، هیچ گاه در بیداری هم باور نمیکردند که روزی بانک مرکزی به آنها بگوید: «جرایم بانکیتان را بخشیدیم، سود و اصل بدهیتان را تا پنج سال تقسيط میکنیم و...» اما این اتفاق دیروز افتاد.به گزارش خبرنگار ما، صنعتگران که سالها از برقراری تحریمهای تجاری، اعمال سیاستهای یکجانبه دولت، مشکلات گشایش اعتبار، دشواری نقل و انتقال ارز وجه چه گلایه داشتهاند، به زودی مزد خود را میگیرند.
    بانک مرکزی از ابلاغ بخشنامهای برای استمهال بدهي صنعتگران تا پنج سال خبر داد. این خبر در حالی از سوی رییس بانک مرکزی داده میشود که پیش از این برخی منابع خبری اعلام کردهاند که مجموع بدهی صنعتگران حدود 50 تریلیون تومان است.به گزارش «مهر»، با دستور «محمود بهمنی» ريیسکل بانک مرکزی، مدیریت کل اعتبارات اين بانک در بخشنامهای به کلیه مدیران عامل بانکهای دولتی، غیردولتی و موسسات اعتباری اعلام کرد که با تائید هیاتمدیره، جریمه دیرکرد اصل و سود تسهیلات سررسید شده و معوق واحدهای تولیدی، صنعتی، معدنی و کشاورزی را ببخشند.
    بخشنامه بخشودگی
    در این بخشنامه که خطاب به کلیه مدیرانعامل بانکهای دولتی، غیردولتی و موسسات اعتباری صادر شده، آمده است: «به منظور حمایت از تولید و اشتغال، به بانکها و موسسات اعتباری دارای مجوز از بانک مرکزی اجازه داده میشود با تايید هیاتمدیره بانکها و موسسات اعتباری مزبور، اصل و سود تسهیلات سررسیدشده و معوق واحدهای تولیدی صنعتی، معدنی و کشاورزی را که در بازپرداخت بدهیهای خود دچار مشکل شدهاند، برای یک بار تا پنج سال تقسیط و از سرفصل مطالبات سررسید گذشته و معوق خارج کنند.»براساس این بخشنامه همچنین اجازه داده میشود کلیه جریمههای ناشی از دیرکرد بازپرداخت اصل و سود تسهیلات موضوع بند 28 قانون بودجه سال 1390 پس از تعیینتکلیف تا آن زمان و انجام تسویهحساب کامل با تائید هیاتمدیره بخشیده شود. چنانچه اشخاص حقیقی یا حقوقی براي تسویه بدهیهای معوق خود به بانکهای عامل مراجعه کنند، به هیاتمدیره اجازه داده میشود با رعایت قوانین و مقررات برای مطالبات بیش از پنج میلیارد ریال خود، از سایر اموال منقول و غیرمنقول آنان مازاد بر وثایق تحویلی به بانکها از طریق اجرای ثبت اسناد و املاک یا مراجع قضایی اقدام نمایند.
    اعلام پس از تدوین نهایی
    «حسين سليمي»، رييس انجمن سرمايهگذاري مشترك ايراني منبع خبری که از سوی بخش خصوصی در این باره با خبرگزاری «فارس» گفتوگو میکند نیز اعلام کرد که پس از تدوين نهايي آييننامه استمهال بدهي واحدهاي صنعتي، اين آييننامه براي تمام اتاقهاي بازرگاني استانها فرستاده خواهد شد تا اگر واحدي بدهي معوق دارد، براي استمهال آن تصميمگيري شود.
    مرحله اول، شیوه تهاتری
    وي ادامه داد: «در مرحله اول در اين آييننامه پيشنهاد شده واحدهايي كه از دولتطلب دارند و در مقابل به سيستم بانكي بدهكارند، مورد بررسي قرار گيرند تا به اين ترتيب يا مهلت پرداخت بدهي آنها تمديد شود يا اينكه اين بدهي به صورت تهاتري توسط دولت پرداخت شود. وي افزود: «در اين روش، دولت بايد به سيستم بانكي اعلام كند كه واحد صنعتي مورد نظر از دولتطلب دارد و در مقابل، دولتطلب آن واحد را پرداخت ميكند يا اينكه تعهد ميدهد كه بدهي واحد را به سيستم بانكي بپردازد.»
    مرحله دوم، لزوم تایید حسابرسان
    وي تصريح كرد: «در مرحله دوم، واحدهاي داراي بدهي معوق كه وام دريافت شده را در پروژهاي كه تعهد داشتهاند، هزينه كرده و مبلغ وام در اين پروژه ثبت شده، اما به دلايل مختلف مانند تحريم نتوانستهاند گشايش اعتبار كنند و به موقع كالاي مورد نياز خود را وارد كنند، مورد بررسي قرار ميگيرند.»«سليمي» ادامه داد: «در اين بخش در صورت تاييد حسابرسان، ضوابطي در آييننامه ديده شده كه به سيستم بانكي توصيه ميشود وام اين نوع واحدهاي صنعتي طبق قانون بودجه تا پنج سال امكان استمهال داشته باشد و جرايم تاخير وام نيز حذف شود.»
    تکلیفی وجود ندارد
    وي اظهار کرد: «البته اين موضوع در قانون به عنوان يك تكليف براي سيستم بانكي ديده نشده، بلكه عنوان شده كه بانكها ميتوانند در اين خصوص بخشش داشته باشند.»عضو هياتمديره انجمن مديران صنايع با بيان اينكه استمهال بدهي واحدهاي صنعتي به منظور مهلتدهي براي آغاز زمان پرداخت اقساط وام است، گفت: «به اين ترتيب ممكن است به يك واحد صنعتي يك ماه، شش ماه و يك سال مهلت داده شود و پس از گذشت اين زمان، پرداخت اقساط وام آغاز شود، اما در كل، زمان مورد نظر نبايد بيشتر از پنج سال باشد و به عنوان مثال اگر به واحدي يك سال مهلت داده شود اقساط وامش بايد در مورد 4 سال بازپرداخت شود.»وي با بيان اينكه مدت زمان استمهال بدهي واحدهاي صنعتي بر اساس شرايط هر واحد مشخص ميشود، افزود: آييننامه مربوط به استمهال بدهي واحدهاي صنعتي از سوی كميته تشكيل شده در اتاق بازرگاني تدوين ميشود و پس از تاييد هیاترييسه اتاق، در شوراي گفتوگوي دولت و بخش خصوصي ارائه خواهد شد.پیش از این، در هفته جاری «حسين سليمي» رييس انجمن سرمايهگذاري مشترك ايراني و خارجي در گفتوگو با «فارس» گفته بود: «كل معوقات واحدهاي توليدي حدود 50 هزار ميليارد تومان برآورد ميشود كه با تدوين آييننامهاي امكان استمهال بدهي صنعتگران تا 5 سال فراهم خواهد شد.»
    تشکیل کمیته ویژه
    در همین حال، ريیس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران گفت: «کمیته ویژهای در بانک مرکزی برای پیگیری وصول مطالبات معوق تشکیل شد.»«محمد نهاوندیان» تصریح کرد: «حمایت از واحدهای تولیدی سیاست کلان کشور است و همه باید سهم خود را در این زمینه ایفا کنند، همچنین بانک مرکزی نیز باید به جهت محدودیت منابع مالی بانکها، مشوقهای لازم را در این زمینه اعمال کند.»
    قرار بر شش درصد بود
    «نهاوندیان» در مورد بخشنامه بانک مرکزی در مورد بخشودگی جرایم بانکی نیز ادامه داد: «قرار بر این شد که بانکها همه شش درصد جریمه دیرکرد را ببخشند، اما در مراجعه واحدهای تولیدی به بانکها مشاهده میشود که بانکها بخشی از این شش درصد را میبخشند، در حالی که مطابق با بخشنامه و با توافق بانک و بخش خصوصی، قرار بر این بود که شش درصد دیرکرد به صورت کامل بخشوده شود.»ريیس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران در حالی این موضوع را مطرح میکند که بانک مرکزی هیچ واکنشی نداشته است.به گواه تحلیل گران، اگرچه موافقت بانک مرکزی با واحدهای صنعتی بر سرتقسيط و بخشودگی بدهیهای واحدهای صنعتی براساس حکم قانون برنامه بودجه سالجاری است، اما با این وجود این «توافق بزرگ» در نوع خود بزرگترین توافق میان بانکداران و صنعتگران است که در تاریخ بانکداری ایران ثبت شده است.
    آیا بانکهای خصوصی و دولتی از این توافق بانک مرکزی با صنعتگران كه تكليف قانوني براي آنها ندارد استقبال میکنند؟ آیا قلم گرفتن از مطالبات لاوصول و مشکوکالوصول در صورتهای مالی بانکها به اندازه تقسيط پنج ساله بدهی صنعتگران برای بانکداران میارزد؟ برنده توافق بزرگ کیست؟منبع اتاق بازرگانی وصنایع ومعادن خرم اباد
    www.mahak-charity.org

7. 4 کاربر به خاطر ارسال مفید امیر2309 از ایشان تشکر کرده اند:

مدیر Captain Nemo آواتار ها
    تشکر شده 21,316 بار در 2,972 ارسال
    با سلام خدمت همه دوستان عزیز
    لطفا در رایطه با صدرا اگر مطلب تحلیلی یا خبری دارید درج کنید و از گفتن احساسات و
    شرایط روحی خودتون در این تاپیک جدا خودداری کنید .
    جسارتا پستهای نامربوط و غیر مرتبط حذف خواهند شد .
    من هم خودم صدرا دارم و در ضرر هستم ولی دلیل نمیشه کنترل خودمون رو
    از دست بدیم و به جنگ و جدال با هم بپردازیم .
    این تاپیک هم داره میشه مثل فروم همسایه باید با مسلسل و جلیقه ضد گلوله و تجهیزات
    جنگی اومد توی این تاپیک ....
    دوستان لطف کنند پستهای خبری را اگر محبت میکنند و اینجا میگذارند چند صفحه قبل را هم
    مطالعه کنند تا از ارسال خبرهای تکراری جلوگیری بشه ...
    با تشکر از همکاری همه شما کاربران عزیز و گرامی
    یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
    دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
    مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

9. 18 کاربر به خاطر ارسال مفید Captain Nemo از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال behnam آواتار ها
    تشکر شده 98,027 بار در 10,087 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط CAPTAIN NEMO نمایش پست ها
    با سلام خدمت همه دوستان عزیز
    لطفا در رایطه با صدرا اگر مطلب تحلیلی یا خبری دارید درج کنید و از گفتن احساسات و
    شرایط روحی خودتون در این تاپیک جدا خودداری کنید .
    جسارتا پستهای نامربوط و غیر مرتبط حذف خواهند شد .
    من هم خودم صدرا دارم و در ضرر هستم ولی دلیل نمیشه کنترل خودمون رو
    از دست بدیم و به جنگ و جدال با هم بپردازیم .
    این تاپیک هم داره میشه مثل فروم همسایه باید با مسلسل و جلیقه ضد گلوله و تجهیزات
    جنگی اومد توی این تاپیک ....
    دوستان لطف کنند پستهای خبری را اگر محبت میکنند و اینجا میگذارند چند صفحه قبل را هم
    مطالعه کنند تا از ارسال خبرهای تکراری جلوگیری بشه ...
    با تشکر از همکاری همه شما کاربران عزیز و گرامی
    دوست عزیز بنده بابت بحثی که پیش اومد از همه دوستان عذر خواهی کردم و فکر نمی کنم دیگه مشکلی وجود داشته باشه

11. 5 کاربر به خاطر ارسال مفید behnam از ایشان تشکر کرده اند:

مدیر Captain Nemo آواتار ها
    تشکر شده 21,316 بار در 2,972 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط behnam نمایش پست ها
    دوست عزیز بنده بابت بحثی که پیش اومد از همه دوستان عذر خواهی کردم و فکر نمی کنم دیگه مشکلی وجود داشته باشه
    جناب بهنام
    سوء تفاهم نشه روی سخنم با شما نبود
    کلی این موضوع را بیان کردم .
    چون واقعا حیفه به خاطر 4 روز منفی بودن سهم و ضرر رفاقتها و دوستی ها
    به هم بخوره ....
    شما تاپیکهای صدرا را در فرومهای دیگر مطالعه بکنید ببینید چه خبره ....
    اگر جسارتی به دوستان کردم عذر خواهی میکنم .
    فقط خواستم تاپیک به بیراهه نرود .
    با تشکر
    ویرایش توسط Captain Nemo : 2011/08/28 در ساعت 23:22
    یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
    دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
    مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

13. 10 کاربر به خاطر ارسال مفید Captain Nemo از ایشان تشکر کرده اند:

نقل قول نوشته اصلی توسط captain nemo نمایش پست ها
    جناب بهنام
    سوء تفاهم نشه روی سخنم با شما نبود
    کلی این موضوع را بیان کردم .
    چون واقعا حیفه به خاطر 4 روز منفی بودن سهم و ضرر رفاقتها و دوستی ها
    به هم بخوره ....
    شما تاپیکهای صدرا را در فرومهای دیگر مطالعه بکنید ببینید چه خبره ....
    اگر جسارتی به دوستان کردم عذر خواهی میکنم .
    فقط خواستم تاپیک به بیراه نرود .
    با تشکر
    captain nemo عزیز حق با شماست
    یکی از نکات مثبت این فروم وجود تحلیل های قوی و کم بودن بحثهای حاشیه ایست
    بنده هم سعی میکنم از این به بعد به هیچ عنوان وارد بحث های حاشیه ای نشم
    شاد و سلامت باشید

15. 8 کاربر به خاطر ارسال مفید behnam از ایشان تشکر کرده اند:

کاربر فعال farhad.fathi آواتار ها
    تشکر شده 1,318 بار در 249 ارسال
    احتمالا صدرا در تلاش برای تشکیل الگوی سر و شانه معکوس

نقطه حمایتی 202 تومن شاید کارگشا باشه
    yahoo messenger: farhad.farhad1360 تبادل اطلاعات

17. 4 کاربر به خاطر ارسال مفید farhad.fathi از ایشان تشکر کرده اند:

خرید صدرا

19. 3 کاربر به خاطر ارسال مفید behnam از ایشان تشکر کرده اند:

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 25 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (2 کاربران و 23 مهمان ها)

1. Arian02،
  2. shabah