فقط ی چیزی بگم که بعدا یادتون بمونه
صدرا در روز های اینده یک خبری میده که بازار میترکه
من تا این خبر بدستم رسید میخواستم اضافه کنم که نشد
فقط ی چیزی بگم که بعدا یادتون بمونه
صدرا در روز های اینده یک خبری میده که بازار میترکه
من تا این خبر بدستم رسید میخواستم اضافه کنم که نشد
توجه دوباره بازار به صدرا (بورس24)
مهدی اعتصام در گفتگو با بورس 24 درباره دلایل صف خرید صدرا گفت: ما اجازه نمیدیم قیمت صدرا به کمتر از نرخ های فعلی برسد.
مهدی اعتصام ضمن تایید حمایت از سهم افزود: سهام صدرا توسط سهامدار عمده در حال حمایت است و این حمایت ادامه دار خواهد بود
انگار دوباره اعتصام شد شخصیت دوست داشتنی بازار.....................
****دوستان یک سوالی عجیب ذهن منو درگیر کرده.........:
صدرا دیروز 30 میلیون تو صف فروش و منفی کامل معامله شد با حالا حولو حوش 800 تا کد چجوری شد که هیچ کدم از سهامداران صدرا فروشنده نبودن<هیچ کدام اینجا معنی واقعی هیچ کدام را ندارد بلکه مقیاس هیچ کدام 30 میلیون سهمیه که معامله شد>......وقتی جمع شد هورا و تبریک گفتن و بعد هم همه خریدار سهم بودن.......یعنی تو این چنتا تالار گفتگو که ماها میخونیمشون حداقل 50 نفر جزو صف فروش دیروز نبودن؟
***ضمنا ای کاش محبوبیت آدم ها برای ما فقط بر اساس اندک درصد سودی که با گفته هاشون به ما میرسونن افزایش پیدا نکنه....
یا حق...
مهران جان نمیشه گفت کسی فروشنده نبوده
چیزی که مشخصه، اینه که دیروز حقیقی فروشنده بوده
حالا شاید بعضی ها دوست ندارن فروش خودشون رو اعلام کنن
یا شاید نمیخوان اشتباهشون مشخص بشه
به هر حال تالارهای گفتگو یک جامعه آماری نمونه از افراد فعال در بورسه
پس مطمئن باشید که یک سری خریدار بودن و یک سری فروشنده
واقعا تبریک بگم به همه دوستان عجب فرومیه
تو بقیه فرومها چه وقتی صدار صف فروشه چه صف خرید دعوا و بحث جدل اما این فروم حرف نداره
حالا ببینم می تونم چشمش بزنم
مگن شهریار مهستان هم جزء خریداران بود کسی آمار داره
www.mahak-charity.org
شرکت های این گروه در آستانه عید فطر مثبت معامله شدند. در اخبار بود تسهيلات صندوق توسعه ملي تا پايان شهريور ماه پرداخت ميشود. محمود دودانگه گفته در راستاي تعامل با بانكها جلسات متعددي با بانكهاي صنعت و معدن، بانك ملي، صادرات و توسعه صادرات برگزار شده است و طرحهاي اين بانكها در هيئت عامل صندوق توسعه ملي مورد بررسي قرار گرفته است. شنیده ها حاکی است مجید بهرامی مدیریت شرکت گروه بهمن گزینه پیشنهادی برای مدیر عاملی صدراست . گفته شده که مهدی اعتصام مدیر عامل فعلی صدرا به وزارت نفت خواهد رفت و به احتمال زیاد دیگر مسئولین صدرا نیز جایگزین خواهند داشت.
در اخبار آمده بود در نهمين جلسه شوراي گفتوگوي دولت و بخش خصوصي تسویه قریبالوقوع 1000میلیارد تومان بدهی دولت به پیمانکاران به تصویب رسیده است.
بر اساس مواد مذکور قانون بودجه دستگاههاي دولتي ميتوانند بدهي خود را به پيمانكاران و اشخاص حقيقي و حقوقي به وسيله ارائه سهام دولتي پرداخت كنند و مجموع اين ظرفيتها، پرداخت تا سقف 13 هزار ميليارد تومان را امكانپذير ميكند.
رييس اتاق ايران درباره چگونگی پرداخت بدهی دولت به پیمانکاران گفته قرار بر اين شد كه كارگروه مربوطه به كار خود ادامه دهد و در صورت لزوم مجوز قانوني در مورد انتشار اوراق اسلامي خزانه يا استفاده از lc هاي داخلي، پيشنهاد لازم ظرف يك هفته از سوي كارگروه ارائه شود، همچنين از نمايندگان مجلس نيز درخواست شد تا در كارگروه حضور يابند تا پيشنويس ماده قانوني لازم براي استفاده از خزانه در اين كارگروه تهيه شود.
www.mahak-charity.org