فردا روز بسيار مهم براي صدرا و فاراك ميباشد و چند تا اگر دارد كه....
فردا روز بسيار مهم براي صدرا و فاراك ميباشد و چند تا اگر دارد كه....
تحلیل تکنیکال صدرا رو گذاشتم تو تاپیکمون
http://forums.boursy.com/showthread....%DB%8C/page480
نقل از بتا سهم-اما براي فردا صدرا ليدر گروه تجهيزاتيها با پشت سر گذاشتن مقاومت 240 توماني قيمتهاي 260 تومان برايش دست يافتني شده است اين سهم به همراه فاراك رشد قيمتي خوبي را تجربه خواهند كرد اما فاذر در اين بين به دليل عرضه هاي سنگين و عدم داشتن حامي مناسب كماكان با روند خنثي مواجه خواهد شد فعلا صدرا تا 285 تومان مقاومت ديگري پيش رو ندارد و احتمالا توان رشد تا اين محدوده با حمايت سهامداران عمده ممکن خواهد بود
تمام مطالب ارائه شده نقل قول بوده و فقط جهت اطلاع رسانی خواهشا جهت خرید یا فروش حتما تحقیق شود
www.mahak-charity.org
با سلام
من که امروز با تجهیزات کامل مانند کپسول اکسیژن قرص زیر زبانی و .... معاملات صدرا را واچینگ می نمایم
اگر دیدید چند روزی کامنتی ننوشتم تلفنم را دو تا از دوستان دارند حتما پیگیری نمایید
با تشکر روژان صدرایی
آرزوهایت را بر آورده می کند آنکه ابر را می گریاند تا گل را بخنداند
با روندی که صدرا داره بنظر دیگه تا 280 مشکلی نداشته باشه
یل یاتار ، طوفان یاتار
یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .
واقعا جاداره که یک تشکر جانانه ازشما بکنم .
اگر حمایتها و نوشته های شما نبودمن قبل بسته شدن سهم ّْٰٰ، شاید من این سهم را فروخته بودم . ولی خوشحالم ازاینکه نه تنها این سهم را نفروختم بلکه در دومرحله بعدنیزخریدم .من میانگین خریدم بسیاربالابود ولی باخریدهایی که درقیمتهای پایین کردم تونستم میانگین خرید راپایین وضرر را باسود عوض کنم .
کلا سهامدارصدرا بودن یک چیز دیگه است .که تا نخریش نمی فهمی چیست.
من بورس بازی وقوانین آنرا دراین یک سالی که داشتمش ازصدرا آموختم .
خب! اینهم از مقاومت 258 تومان!! البته ما که مقاومتی ندیدیم چون دیروز زورشو زده بود!
ممنون لطف داری پاشا جان
اینو انصافا راست میگی سهامدار صدرا بودن یه حال دیگه داره ؛ متفاوته
هر چند که به هر طریقی شده میخوان چوب لای چرخش کنن با بستن برای شفاف سازی ؛ ابطال بخشی از معاملات ؛ و مسایلی از این قبیل .....
ولی باید قبول کنیم که صدرا دیگه اون صدرا نیست و داره متحول میشه اینو به خوبی میشه از حمایتهای که انجام میشه و این روزا شاهد هستیم فهمید .
یل یاتار ، طوفان یاتار
یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .
با هدف جذب سرمایه گذاران داخلی و خارجی
قراردادهای صنعت نفت از نیمه دوم امسال به تدریج تغییر می*کند
۱۲:۵۲ (دوشنبه ۱۴ شهریور ۱۳۹۰) اخبار مرتبط
شانا _ گروه نفت: احمد قلعه بانی با اشاره به برنامه ریزی های انجام شده برای ایجاد جذابیت در قراردادهای نفتی از تغییر یافتن و به روز شدن تدریجی قراردادهای صنعت نفت خبر داد.
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران در گفت و گو با خبرنگار شانا با بیان این که از نیمه دوم سال جاری قراردادهای نفتی به تدریج تغیر خواهد یافت گفت: سال آینده شاهد انعقاد قراردادهای نفتی با روش های نوین خواهیم بود.
وی ادامه داد: با برنامه ریزی های صورت گرفته توسط امور حقوقی فرمت و نحوه قراردادها تغییر خواهد کرد.
احمد قلعه بانی افزود: بازنگری در قراردادهای نفتی که در شرکت ملی نفت آغاز شده سبب می شود تا امکان اصلاح قراردادهای بیع متقابل مطابق با شرایط روز فراهم شود
وی تصریح کرد: تغییر نوع قراردادها در شرکت ملی نفت ایران به گونه ای خواهد بود که برای طرف دوم قرارداد، جذابیت بیشتری ایجاد کند و علاوه بر آن که تامین کننده منافع صنعت نفت ایران باشد، برای پیمانکاران و موسسه های اعتبار دهنده نیز، جذابیت لازم را داشته باشد.
به گزارش شانا، مهندس رستم قاسمی نیز چندی پیش در نشست مشترک با سازندگان تجهیزات صنعت نفت گفته بود: وزارت نفت در واگذاری پروژه های مهم، همچون میدان های مشترک مشوق ها و تجدید نظرهایی در قراردادهای بیع متقابل داخلی ایجاد خواهد کرد تا جذابیت کار برای شرکت های داخلی بیشتر شود.
وی تصریح کرده بود: همانطور که به اعضای مجلس شورای اسلامی و دولت اعلام کرده ایم، هم اکنون در توسعه میدان های مشترک اقتضا می کند که سود بیشتری به بانک ها، سازندگان و پیمانکاران داخلی و حتی مردم (از طریق فروش اوراق مشارکت ریالی) بدهیم تا کار هر چه سریعتر پیش رود.
وزیر نفت اظهار کرده بود: مجوزهای لازم برای فروش اوراق مشارکت ارزی از دولت، توسعه صندوق های انرژی فاند در بانک های داخلی و فروش کاغذی نفت در بورس (صکوک) جز برنامه های وزارت نفت است که به زودی جزئیات آن اعلام خواهد شد از این رو وزارت نفت در سال جاری منابع خوبی را جذب خواهد کرد.
www.mahak-charity.org
در حال حاضر 13 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 13 مهمان ها)