فکر نمیکنم جای نگرانی باشه . من امروز هم اضافه کردم
فکر نمیکنم جای نگرانی باشه . من امروز هم اضافه کردم
سلام
از روزی که صدرا روند روبرشد خودشو شروع کرده (حوالی محدوده های 150) تا به امروز و تا به الان حدود 90 درصد بازدهی رو نصیب سهامداراش کرده
حالا بنظر شما این بازدهی مناسب که تو زمان نسبتا کمی هم نصیب سهامدارانش شده احتیاج به کمی در جا زدن نداره ؟ شاید اگر سهم دیگه ای بود در 50 درصد اولیه منفی میشد و شاید بعد از اون دوباره روند روبرشدشو شروع میکرد (البته شاید ) ولی دیدیم که صدرا نتها منفی نبود بلکه صف خرید هم بود
به هر حال بنظر خود من صدرا ، ( صدرایی که دیگه چه بخوایم چه نخوایم داره متحول میشه و قبلا به انها پرداخته شده ...) چند روزی تو این محدوده ها درجا میزنه و دوباره روند روبرشد خودشو برای فتح قله های بالاتر شروع میکنه .
http://boursiha.blogfa.com/
ویرایش توسط حامد24 : 2011/09/11 در ساعت 09:41
یل یاتار ، طوفان یاتار
یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .
جای نگرانی نیست ٰآماده حرکت به سمت 300 تومان
صدرا شاید یک اصلاحی راداشته باشه این اصلاح فیمتی مثل سابق زیاد نخواهدبود
اگر شرایط الان را باگذشته یک مقایسه ای بکنیم می بینیم
اولا اوضاع سیاسی بهتر شده ودیگر از تنش ها فعلا تا انتخابات مجلس خبری نیست.
دوما ورودسازمان پرقدرت وپرنفوذ کشور به این سهم و حمایتهای آنان از این سهم
سوما دیگه خبری هم از آن مصاحبه های کذایی مدیر عاملش هم نیست دیگه هیچ بهانه ای ندارند
بقیه را هم شمابگویید.....
به نظرمن افت قبلی صدرا فقط فقط سیاسی بود وبس ...
الان هم بعد صعودبازار ویاشایدهم شاخص ، نیاز به یک استراحت هست
صدرا برای اینکه دوباره به صعودش ادامه بدهد نیاز به تایید یکی از خبرهای مثبتش دارد .
صدرا تا آخر بازار صف خرید میشود
همون جور که حدس میزدم اخر وقت دارن رنج میکشن![]()
یل یاتار ، طوفان یاتار
یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .
باتثبیت قیمت پايانی بالای 283(فیبوی 50درصد) میریم بسمت 315
[IMG][/IMG]
جناب محمدي بهتر نبود اين اكثر واگرايي ها را نشون مي دادين روي نمودار ؟
دوستان اتفاقا این سیاست واگرایی در جهت صعود قیمت سهم است ، به این ترتیب هر چند پله یک استراحت کوتاه برای جایگزینی نیروی تازه نفس داده میشود و عده ای هم در سود مورد نظر پیاده و انگیزه برای صعود قیمت بالاتر همچنان وجود خواهد داشت. اگر اینچنین نبود باید تکرار تاریخ و صف خرید سنگین و صف سنگین فروش مجدد اتفاق می افتاد و دوباره سر نقطه اول !
در حال حاضر 25 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (3 کاربران و 22 مهمان ها)