من از این تالار و تاپیکهاش خیلی خوشم میاد چون آدمهای باکلاس میان توش ، دور هم میشینن و قشنگ صحبت و تحلیل می کنند. اگر هم اختلاف نظری باشه خیلی قشنگ حلش میکنند. سرعت سایت هم خیلی بهتر از بقیه هست. در کل آدم اون احساس آرامشو داره
تا نگاه می کنی وقت، وقت رفتن است-----------------پیش از آنکه باخبر شوی-----------------لحظه ی عظیمت تو ناگزیر می شود------------------آه ای دریغ و حسرت همیشگی ناگهان چه زود دیر می شود...
خانم مهران جسارتا به نظرم فیبوناچی که زدین درست نیست خطوط تصحیح فیبوناچی در اینجا باید از پائین به بالا رسم بشه و تو یه موج نزولی اولین سطح حمایت رو 23 قرار میگره و ضمنا بهتره به جای موج کوچکی که در نظر گرفتین کل موج رو مد نظر داشته باشین و یه فیبو از پائین موج بزرگ به قله رسم کنید . البته این نظر منه .
دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه
دوستان سلام
دیروز حمایت خوبی روی نماد شاهد بودیم ، در صورت مثبت بودن امروز پول بک به خط روند نزولی کامل نشده اما با گپ های یکی دو درصدی که معمولا وجود داره می تونه این اتفاق بیفته ، به هر حال رسیدن به قیمت های محدوده 255 دور از انتظار نیست . بنده در محدوده 3 منفی قصد دارم آخزین پله رو وارد بشم .
پیروز و سربلند باشید.
بعد از قريب به دو سال سهامداري صدرا و اعوانش احساسم به من ميگه شنبه دوباره صف خريده !
به دليل مصاحبه اخير مهندس اعتصام مبني بر حمايت از سهم ( آنهم بعد از استراحت و اصلاح تكنيكال ) !
به نظر من تغيير روند صدرا معمولا" 3 تا 4 روز طول مي كشه ! اين سهم تا دوشنبه صف فروش بود اما سه شنبه صفش جمع شد و در رنج منفي معامله شد !
امروز هم تقريبا" در رنج مثبت معامله ميشه و احتمالا" طي هفته آتي با اعلام يك خبر مثبت حركتش رو به سمت 320 شروع مي كنه ! (اين نظر شخصيست )
در حال حاضر 16 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 15 مهمان ها)