صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • pani
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 2016

در اصل توسط ahmad پست شده است View Post
    پانی خانوم میشه با نمودار نشون بدی ؟ نک لاینت با چه بازه زمانی است؟

وقتی هنوز یک احتماله نمیشه چارتی هم ارائه داد منتها با توجه به موج شماری سهم احتمال این صعود بسیار زیاده.

سهم وقتی حرکت میکنه که همه رو ناامید کرده باشه خودم هفته قبل 164 خریدم 10% و داشتم کم کم ناامید میشدم.هرچند 177 فردا بسیار مهمه ...

نظر

• JGH
      عضو عادی
      • Dec 2011
      • 72

سلام
      با اجازه اساتيد محترم بنده هم با نظر پاني خانم موافقم
      ولي فكر كنم در 1950 مقاومت داشته باشد
      البته فقط نظر بنده است و مدتهاست كه دارم از نظرات اساتيد بزرگوار در اين سايت و سايت بوركس استفاده مي كنم

نظر

• کیوان
        ستاره دار (1)
        • Jun 2011
        • 5094

نمودار صفحه قبلمو میگذارم دوباره اینجا. مقاومت 190 نقطه چین آبی در شکل هست که به گمانم با موج شماری سرکار خانم پانی هم مطابقت داشته باشد.
        فقط دوستان توجه کنند که اگر شکست 190 به مدت یکهفته طول بکشد لبه صورتی نزولی باعث ایجاد مقاومتی مضاعف می گردد. در کل گمان میکنم با توجه به شرایط فعلی رشد سهم تا همین میزان باشد.
        ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• pani
          عضو فعال
          • Jan 2011
          • 2016

در اصل توسط keyvan پست شده است View Post
          نمودار صفحه قبلمو میگذارم دوباره اینجا. مقاومت 190 نقطه چین آبی در شکل هست که به گمانم با موج شماری سرکار خانم پانی هم مطابقت داشته باشد.
          فقط دوستان توجه کنند که اگر شکست 190 به مدت یکهفته طول بکشد لبه صورتی نزولی باعث ایجاد مقاومتی مضاعف می گردد. در کل گمان میکنم با توجه به شرایط فعلی رشد سهم تا همین میزان باشد.

موافقم. کلا تصور میکنم همین خط مقاومت ابی تون احتمالا تبدیل بشه به نک لاین احتمالی و بره واسه تکمیل شانه راست و ادامه ماجرا...

نظر

• JGH
            عضو عادی
            • Dec 2011
            • 72

?@_@?

نظر

• baradaran
              عضو فعال
              • Feb 2011
              • 545

با سلام و عرض ادب
              دوستان بررسی خوبی از روند صدرا ارائه کردن من هم از یه منظر دیگه نمودار رو بررسی میکنم البته برای اینکه تصویر واضح باشه نمودار رو خطی کردم .
              به اعتقاد من مقاومت خط روند نزولی که با رنگ صورتی مشخص شده بسیار مهم بود و زمانی که این مقاومت هفته گذشته شکسته شد اولین سیگنال صادر شد .
              مقاومت خط روند صعودی هم که امروز تقریبا شکسته شد از اهمیت بالائی برخوردار بود و در صورت که کاملا شکسته بشه یه مقاومت مهم رو سهم رد کرده .
              مقاومت مهم دیگه ma20 روزه بود که اون هم خیلی وقت بود شکسته نشده بود و امروز تقریبا شکسته شد.
              وقتی قرار باشه مقاومتهای به این مهمی شکسته بشه حتما باید در زمان شکست یه حجم بالای معاملات رو هم داشته باشیم و امروز این مورد رو هم در نبرد سنگین جبهه خرید و فروش مشا هده کردیم .
              نکته مهم دیگه از نظر من شکست مقاومت در RSI بود اگه دقت کرده باشیم خط قرمز رنگ در RSI خیلی وقت بود شکسته نشده بود و بعد از سه ماه این مقاومت هم شکسته شد .
              اگه به سابقه سهم نگاه کنیم مرتبه قبلی هم وقتی این مقاومت در RSI شکسته شد صعود هیجانی به دنبال داشت که در مستطیل سبز رنگ مشخص شده .
              بنابراین من فکر میکنم نباید هدف قیمت 190 باشه و به نظرم تمام این موارد نشان از صعود بالاتر میدن البته قطعا این صعود به یکباره نخواهد بود و حتما در برخورد با مقاومتهای مهم سهم اصلاح قیمت خواهد داشت .
              فردا هم سهم به مقاومت مهم 176 برخورد میکنه که اون هم به نظرم تعیین کننده است و درواقع اگه قرار باشه سهم صعود واقعی داشته باشه باید این سناریو فردا تکمیل بشه به عبارت دیگه اگه فردا در برخورد با مقاومت قیمت برگرده تمام این داستانها منتفی خواهد بود .
              البته صدرا بارها نشون داده همه رو غافلگیر کرده و نمیشه خیلی رو نمودار قاطع صحبت کرد و بهترین روش اینه که مرحله به مرحله جلو بریم و تحلیل رو کوتاه مدت انجام بدیم با نگاه کوتاه من هم فعلا دو مقاومت مهم سر راه صدرا میبینم یکی در 176 و دیگری در 188 تومان .
              دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه

نظر

• MTZ
                Banned
                • Jul 2025
                • 670

صدرا چون جو هیجانش خیلی قوی است قالبا شونه راست را درست نمیکنه و یک کله میره بالا تاریخچه نمودار سهم پر است از این مثال که بارها شانه راست را تشکیل نداده و پریده

نظر

• behnam
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 9603

توجه دوستان تکنیکالیست رو به یه نکته مهم جلب میکنم
                  نوع معاملات امروز نشانگر استارت سهم برای یک صعود بزرگ بود
                  شاید سهم به زودی برای تعدیل مثبت بسته بشه و بالای تمام مقاومتها باز بشه
                  اگر فقط بحث بخشش جرایم دیرکرد بانکی نهایی بشه سود شرکت به راحتی به بالای 20 تومن خواهد رسید
                  این سهم تا پایان سال حداقل 100% افزایش سرمایه مجانی داره که با این قیمت توجیهی نداره
                  افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                  (کوروش بزرگ)

نظر

• کیوان
                    ستاره دار (1)
                    • Jun 2011
                    • 5094

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
                    توجه دوستان تکنیکالیست رو به یه نکته مهم جلب میکنم
                    نوع معاملات امروز نشانگر استارت سهم برای یک صعود بزرگ بود
                    شاید سهم به زودی برای تعدیل مثبت بسته بشه و بالای تمام مقاومتها باز بشه
                    اگر فقط بحث بخشش جرایم دیرکرد بانکی نهایی بشه سود شرکت به راحتی به بالای 20 تومن خواهد رسید
                    این سهم تا پایان سال حداقل 100% افزایش سرمایه مجانی داره که با این قیمت توجیهی نداره
                    بله ، موافقم. با این احتمال میتونه خارج از پیش بینی حرکت کنه...من اگر نقدینگی داشتم همزمان با سیگنال خرید حتما وارد صدرا میشدم....حداقلش رشد تا 190 است بدون استرس و ریسک.
                    ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• علامه
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 429

در اصل توسط keyvan پست شده است View Post
                      بله ، موافقم. با این احتمال میتونه خارج از پیش بینی حرکت کنه...من اگر نقدینگی داشتم همزمان با سیگنال خرید حتما وارد صدرا میشدم....حداقلش رشد تا 190 است بدون استرس و ریسک.
                      بارشد صدرا کاملا موافقم چون حجم خوبی زد و شواد نشون میده که دیگه وقتشه
                      ولی با این کلمه بدون استرس و ریسک شما مخالفم بشدت!
                      صدرا 1 ریال سودش هم با استرسه
                      چه بسیار افرادی بودن که فکر میکردن 250 اخرین فرصت خریده و ..... و الان ماههاست اکثرمون میگیم دیگه وقتشه و همینطور افت کرد
                      پس واقعا نمیشه پیش بینی کرد از این سهم و همه چیش استرسه

نظر

• مات
                        عضو فعال
                        • Aug 2011
                        • 5650

نخستین سازه غول پیکر پارس جنوبی فردا (سه شنبه) وارد خلیج فارس میشود

نفت نیوز: نخستین سازه دریایی طرحهای 35 ماهه پارس جنوبی به وزن تقریبی یکهزار و 600 تن فردا از یارد سکوسازی خرمشهر بارگیری و برای نصب وارد آبهای خلیج فارس میشود.

به گزارش خبرنگارمهر، در طرح توسعه فاز 20 و 21 پارس جنوبی بیش از 15 هزار تن سازه دریایی طراحی، ساخت و در خلیج فارس نصب خواهد شد.

بر این اساس در این 2 فاز مشترک گازی در مجموع طراحی، ساخت، نصب و راه اندازی چهار پایه سکو (جکت)، سه پایه سکو، چهار پل و دو عرشه سنگین که هر یک به وزن تقریبی دوهزار و 600 تن ساخته می شود.

در حال حاضر با گذشت حدود 19 ماه از امضای قرارداد توسعه فاز 20 و 21 پارس جنوبی، عملیات ساخت نخستین چهار پایه سکو در بخش فراساحلی این پروژه به پایان رسیده است و سازه فراساحلی فردا سه شنبه 20 دی ماه پس از بارگیری در یارد سکوسازی خرمشهر برای نصب وارد آبهای خلیج فارس می شود.

پیش بینی می شود مطابق با برنامه زمان بندی پس از بارگیری پایه سکوی اول به فاصله 1.5 تا 2 ماه بعد دومین پایه سکو برای نصب در خلیج فارس بارگیری شود، ضمن آنکه همزمان با ساخت سازه‎های دریایی این دو فاز مشترک گازی تا خرداد ماه آینده لوله گذاری فاز 20 و 21 پارس جنوبی در خلیج فارس آغاز می شود.

به گزارش مهر، هدف از طرح توسعه فازهای 20 و 21 پارس جنوبی تولید روزانه 50 میلیون مترمکعب گاز طبیعی، 400 تن گوگرد، 75 هزار بشکه میعانات گازی و بازیافت سالانه یک میلیون تن گاز اتان و یک میلیون و 50 هزار تن گازمایع است.

در تاسیسات فراساحلی این پروژه مشترک گازی ساخت و نصب 2 سکوی سرچاهی مجهز به تسهیلات جداسازی آب، سرویسهای جانبی، پل ارتباطی و سکوی مشعل حفر 22 حلقه چاه تولیدی، نصب 2 رشته لوله دریایی 32 اینچ و دو رشته لوله 4.5 اینچی انتقال گلایکول به طول تقریبی 212 کیلومتر پیش بینی شده است.
                        الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                        اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                        اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• bahary
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 2510

بعضی از دوستان نسبت به صدرا خیلی علقه نشان می دهند و لذا تا یک روز حجم معاملات بالا میره اغراقها هم در مورد آن زیاد میشه! در همین یک ماه گذشته روزهایی بوده که در صف فروش بالای 20میلیون حجم داشته ولی متاسفانه سهامداران خود را ناکام گذاشته است. این سهم اغواکننده است مواظب باشید! سهام خوب در بازار خیلی زیاد است . در سایت همسایه دیدم که حتی محمد صالحی که خودش را کشته برای این سهم امروز اعتراف کرده بخاطر ماندن در این سهم حداقل 50درصد از سود سهمهای دیگر که میتونسته داشته باشه جامانده است.

نظر

• hamhamham
                            عضو جدید
                            • Oct 2011
                            • 9

دوست عزیز شما هم که ندارید پس بی خیال
                            در اصل توسط ahmad پست شده است View Post
                            فقط فرصت فروش است همین .من کاملا از شرش راحت شدم هر چند با زیان کلان.

نظر

• مات
                              عضو فعال
                              • Aug 2011
                              • 5650

ذات صدرا همينه هر چقدر كه از توش كشيده باشي بيرون ي جا خفت ميكنه و بخشي از اون سود رو مي گيره ازت همين جناب محمد صالحي مي گفتن كه صدرا تكنيكالي ترين سهمه و جالبه كه امروز گفتن كه توي صدرا ضرر كردن كسي كه يك ماه ميگه صدرا ميره توي موج سه
                              الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                              اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                              اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• esi_mohammadi
                                عضو فعال
                                • Jan 2011
                                • 1105

اگر مبنا را بر این بزاریم که موج a اتمام پیدا کرده که به نظر اینطور میاد و هم اکنون در موج b از یه اصلاح زیگزاگ قرار داشته باشیم و از آنجا که موج b الزاما سه موجه هست کله فعل و انفعالات چند روزه صدرا را از 157 تومان تا اکنون را میشه اینجور دید

لینک تصویر

من احتمال میدم سهم از محدوده 164 یا 165 برگرده و بدون نوسان یه رشد خوبی را تجربه کنه... انشالله
                                (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
                                (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
                                (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

در حال کار...
                                X