صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • sirwan
    ستاره دار (1)
    • Jun 2011
    • 330

باید گفت بد بخت به بورسی که احتیاج به لیدر دارد ان هم " صدرا"
    گفت اسانگیر بر خود کارها که از روی طبع سخت میگردد حهان بر مردمان سخت کوش

نظر

• behnam
      عضو فعال
      • May 2011
      • 9603

در اصل توسط بوف کور پست شده است View Post
      اوه اوه
      باز سهامداری صدرا بی اعصاب شدن خدایی حقم دارن
      سایه اخه من که سهامدار عمده صدرا هستم ؛ یه مشورتی باهام بکن عزیزم
      شاید تعدیل مثبت بدم ؛ خدا رو چه دیدی :d
      اگه منظورتون از بی اعصاب به بنده هست باید بگم که خیالم از بابت رشد این سهم راحته
      صدرا اگه در بازه 3-2 ماهه یه رشد اساسی نداشت ،9-8 سال کار بنده در بورس یعنی کشک
      نمیخواستم اینو بگم ولی اگه صدرا در این بازه ای که گفتم به تارگتش که حدود 400 تومن هست نرسید،بنده نه تنها توی این تاپیک دیگه مطلب نمیزنم
      بلکه بورس رو برای همیشه میذارم کنار
      افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
      (کوروش بزرگ)

نظر

• bourse
        عضو فعال
        • Sep 2011
        • 1346

ببخشید این موج 4 یخوره زیادی تو موج 1 نرفته احیانا ؟
        اینا اومواج ایمپالس نیستند و کارکتیو هستن برای همینه که هم پوشانی دارند و به صورت 5 موجی شمرده نمی شوند و می تونه به خطی که مد نظر شماست نرسه

:)
        در اصل توسط pani پست شده است View Post
        اگه بخواد موج 5 تا خطی که شما ترسیم کردید سهمو پایین بکشه این الترناتیو فیل میشه چون موج 3 کوتاهترین در میاد.... سهم داره اندینگ دیاگونال (ed)میسازه که قطعا ترانکیتد خواهد شد.
        موج شماری که من از صدرا مد نظر دارم دقیقا همون موج شماری جناب استاد هالی عزیز هست ببخشید اگه اشتباه شد . فقط چیزی که برای خودم توی این الترناتیو مهم بود تاریخ 17 اسفند هست که بهش رسیدم . همون طور که قبلا هم عرض کردم این امکان وجود داره که با یه خبر فانتامنتال صدرا تا 120-130 را تا اواسط اسفند امسال ببینه . البته امیدوارم هرگز این اتفاق نیفته

نظر

• بوف کور
          Banned
          • Jul 2025
          • 1422

از اونجایی که منو اقا اسی هیچ وقت با هم تفاهم نداشتیم تو تحلیل و از اونجایی که اولین باریه که تحلیلمون مثل همه
          فقط می تونم بگم ایشون منو هک کرده و نمودار منو زده تو سایت
          ولی اقا اسی یکی دو تا نظر دیگه هم دارم که هنوز رو چارت عملیاتیش نکردم یکم عجله کردی :d

نظر

• esi_mohammadi
            عضو فعال
            • Jan 2011
            • 1105

از اونجایی که منو اقا اسی هیچ وقت با هم تفاهم نداشتیم تو تحلیل و از اونجایی که اولین باریه که تحلیلمون مثل همه
            فقط می تونم بگم ایشون منو هک کرده و نمودار منو زده تو سایت
            ولی اقا اسی یکی دو تا نظر دیگه هم دارم که هنوز رو چارت عملیاتیش نکردم یکم عجله کردی :d
            خدا را شکر یکی با ما موافق شد
            (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
            (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
            (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• farhad.fathi
              کاربر فعال
              • Dec 2010
              • 278

در اصل توسط esi_mohammadi پست شده است View Post
              منم اوایل نظریه یه کانتر ترند ABCDE را داشتم ولی ...
              ولی قیمت تو افتی که جناب بورس با عدد سه نشان دادند 1455 ریال ، کف موج موج B را که 1436 ریال هست را نزده و حتی این سطح را لمس هم نکرده پس احتماله بالایی وجود داره که اوون نظریه تحقق پیدا نکنه و سهم همکنون در موج b از B بزرگ باشد . دلیل روند فرسایشی و خسته کننده سهم هم میتونه همین باشه .به تعداد کندل ها در صعود و نزول اخیر دقت کنید خودش میتونه گواه این مطلب باشه .
              احتمالا با ثبت کندل ماهیانه میلادی زمان این موج فرسایشی به اتمام خواهد رسید .

لینک تصویر
              جوون چقدر عجله میکنی سهم 3 تا رفت و برگشت دیگه باید داشته باشه
              yahoo messenger: farhad.farhad1360 تبادل اطلاعات

نظر

• Ashofte
                عضو جدید
                • Dec 2011
                • 6

چند روز پیش داشتم به این فکر میکردم که چرا یکباره صدرا از صدر توجه کنار رفت؟ یادش افتادم و رفتم نگاهی به نمودارش بندازم. نتیجهش جالب و حیرتانگیز بود. شاید در یک کلام بشه بهاش گفت «معجزهی تحلیل تکنیکال!». خودتون عکسها رو ببینید:

عکس اول (کانال نزولی، چنگال اندرو، محل برخورد خط حمایتی کانال و خطوط چنگال):

عکس دوم (فیبوناتچی 127درصد، تایید برخورد کانال و اندرو):

عکس سوم (معجزه کامل میشود؟):

حقیقتن خودم هم به هیجان آمدم از چیزی که پیدا کردم!
                فکر هم نمیکنم لازم باشد چیزی به عکسها اضافه کنم. همه چیز واضحتر از هر توضیحیست.

نظر

• مات
                  عضو فعال
                  • Aug 2011
                  • 5650

صدرا سهمي هست كه تكنيكال جواب نمي ده صدرا سهمي هست كه بايد بخوان فعلا كه 10 ماهه همه رو گذاشته سركار
                  الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                  اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                  اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• آریو
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 4834

در اصل توسط Ashofte پست شده است View Post
                    چند روز پیش داشتم به این فکر میکردم که چرا یکباره صدرا از صدر توجه کنار رفت؟ یادش افتادم و رفتم نگاهی به نمودارش بیندازم. نتیجهاش جالب و حیرتانگیز بود. شاید در یک کلام بشود بهاش گفت «معجزهی تحلیل تکنیکال!». خودتان عکسها را ببینید:

عکس اول (کانال نزولی، چنگال اندرو، محل برخورد خط حمایتی کانال و خطوط چنگال):

عکس دوم (فیبوناتچی 127درصد، تایید برخورد کانال و اندرو):

عکس سوم (معجزه کامل میشود؟):

حقیقتن خودم هم به هیجان آمدم از چیزی که پیدا کردم!
                    فکر هم نمیکنم لازم باشد چیزی به عکسها اضافه کنم. همه چیز واضحتر از هر توضیحیست.
                    صدرای 100 تومنی ؟؟!!

چه اتفاقی میتونه برای شاخص بیوفته ؟؟
                    ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• مات
                      عضو فعال
                      • Aug 2011
                      • 5650

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                      صدرای 100 تومنی ؟؟!!

چه اتفاقی میتونه برای شاخص بیوفته ؟؟
                      قرار نيست اتفاقي براي شاخص بيفته من امروز تو تالار بورس خ حافظ شنيدم كه صدرا 9 ماهه 5 تومن زيان ساخته
                      الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                      اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                      اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• محمد صالحی
                        عضو عادی
                        • Jun 2011
                        • 207

از خصدرا خوشم میاد تمام دوستان تکنیکال را میشناسم

میگویند اگر 70 درصد تکنیکال جواب بدهد خیلی خوب است و دوستان را میشناسم بالای 80 درصد تحلیلهایشان درست جواب میدهد اما در خصدرا یکی میگه 360 تا 560 یکی میگه 130 تا 105

یعنی این همه اختلاف

جدی هر دوستی که تحلیلش درست از اب در بیاد باید جایزه نوبل تکنیکال را به ایشان بدهند

فاند سهم هم که ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یکی میگوید 100 تومان سود میسازد یکی میگوید 100 تومان زیان

ببینید خاتم چیکار کرده

مدیر عاملش هم که گل و بلبله یک روز میاد میگه سهم ما خیلی خوب است یک روز میگه ؟؟؟؟؟؟؟؟
                        **عشق زیبایی را می افریند نه زیبایی عشق را که عشق بر پایه زیبایی همانند ابر اسمانیست که کوتاه مدت مهمان ماست**

نظر

• آریو
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 4834

در اصل توسط alireza 184 پست شده است View Post
                          قرار نيست اتفاقي براي شاخص بيفته من امروز تو تالار بورس خ حافظ شنيدم كه صدرا 9 ماهه 5 تومن زيان ساخته
                          بی شک صدرا معاملات خیلی از سهم ها رو میتونه تحت تاثیر قرار بده ...سهم هایی که وزنشون چندین برابر صدرا هستن ...
                          معاملات و اخبار صدرا گاهی روند بازار رو برای بازه 2 ماهه هم تعریف کرده!
                          منتظر میمونیم ...
                          ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• سلطان بورس
                            كاربر فعال
                            • Aug 2011
                            • 3373

در اصل توسط alireza 184 پست شده است View Post
                            سلام با تشکر از اطلاع رسانی
                            معمولا بیشتر حرفایی که تو تالار بورس زده میشه اشتباه هست . من سهام صدرا ندارم ولی اگر هم 5 تومان زیان ساخته باشه مثل سابق نیست که 50 میلیون صف فروش بشه چون هم حمایت کننده داره هم قیمتش بالا نرفته و حداکثر ریزش را در میان مدت 125 پیشبینی میکنم
                            صدرا اگر هم صف فروش سنگین بشه مثل سابق نیست که بازار را تحت تاثیر بذاره . چون بازار چند ماه هست از صدرا جدا شده

نظر

• bahary
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 2510

به همه دوستان پیشنهاد می کنم یه مدت راجع به صدرا فکر هم نکنند و از فشار استرس این سهم خود را آزاد کنند. ارزش بحث کردن ندارد.

نظر

• بوف کور
                                Banned
                                • Jul 2025
                                • 1422

:)

نظر

در حال کار...
                                X