باید گفت بد بخت به بورسی که احتیاج به لیدر دارد ان هم " صدرا"
صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )
Collapse
X
-
در اصل توسط بوف کور پست شده است View Postاوه اوه
باز سهامداری صدرا بی اعصاب شدن خدایی حقم دارن
سایه اخه من که سهامدار عمده صدرا هستم ؛ یه مشورتی باهام بکن عزیزم
شاید تعدیل مثبت بدم ؛ خدا رو چه دیدی :d
صدرا اگه در بازه 3-2 ماهه یه رشد اساسی نداشت ،9-8 سال کار بنده در بورس یعنی کشک
نمیخواستم اینو بگم ولی اگه صدرا در این بازه ای که گفتم به تارگتش که حدود 400 تومن هست نرسید،بنده نه تنها توی این تاپیک دیگه مطلب نمیزنم
بلکه بورس رو برای همیشه میذارم کنارافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط بوف کور پست شده است View Postببخشید این موج 4 یخوره زیادی تو موج 1 نرفته احیانا ؟
اینا اومواج ایمپالس نیستند و کارکتیو هستن برای همینه که هم پوشانی دارند و به صورت 5 موجی شمرده نمی شوند و می تونه به خطی که مد نظر شماست نرسه
:)در اصل توسط pani پست شده است View Postاگه بخواد موج 5 تا خطی که شما ترسیم کردید سهمو پایین بکشه این الترناتیو فیل میشه چون موج 3 کوتاهترین در میاد.... سهم داره اندینگ دیاگونال (ed)میسازه که قطعا ترانکیتد خواهد شد.
نظر
-
از اونجایی که منو اقا اسی هیچ وقت با هم تفاهم نداشتیم تو تحلیل و از اونجایی که اولین باریه که تحلیلمون مثل همه
فقط می تونم بگم ایشون منو هک کرده و نمودار منو زده تو سایت
ولی اقا اسی یکی دو تا نظر دیگه هم دارم که هنوز رو چارت عملیاتیش نکردم یکم عجله کردی :d
نظر
-
در اصل توسط بوف کور پست شده است View Postاز اونجایی که منو اقا اسی هیچ وقت با هم تفاهم نداشتیم تو تحلیل و از اونجایی که اولین باریه که تحلیلمون مثل همه
فقط می تونم بگم ایشون منو هک کرده و نمودار منو زده تو سایت
ولی اقا اسی یکی دو تا نظر دیگه هم دارم که هنوز رو چارت عملیاتیش نکردم یکم عجله کردی :d(رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
(ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
(قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.
امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.
نظر
-
در اصل توسط esi_mohammadi پست شده است View Postمنم اوایل نظریه یه کانتر ترند ABCDE را داشتم ولی ...
ولی قیمت تو افتی که جناب بورس با عدد سه نشان دادند 1455 ریال ، کف موج موج B را که 1436 ریال هست را نزده و حتی این سطح را لمس هم نکرده پس احتماله بالایی وجود داره که اوون نظریه تحقق پیدا نکنه و سهم همکنون در موج b از B بزرگ باشد . دلیل روند فرسایشی و خسته کننده سهم هم میتونه همین باشه .به تعداد کندل ها در صعود و نزول اخیر دقت کنید خودش میتونه گواه این مطلب باشه .
احتمالا با ثبت کندل ماهیانه میلادی زمان این موج فرسایشی به اتمام خواهد رسید .
لینک تصویرyahoo messenger: farhad.farhad1360 تبادل اطلاعات
نظر
-
چند روز پیش داشتم به این فکر میکردم که چرا یکباره صدرا از صدر توجه کنار رفت؟ یادش افتادم و رفتم نگاهی به نمودارش بندازم. نتیجهش جالب و حیرتانگیز بود. شاید در یک کلام بشه بهاش گفت «معجزهی تحلیل تکنیکال!». خودتون عکسها رو ببینید:
عکس اول (کانال نزولی، چنگال اندرو، محل برخورد خط حمایتی کانال و خطوط چنگال):
عکس دوم (فیبوناتچی 127درصد، تایید برخورد کانال و اندرو):
عکس سوم (معجزه کامل میشود؟):
حقیقتن خودم هم به هیجان آمدم از چیزی که پیدا کردم!
فکر هم نمیکنم لازم باشد چیزی به عکسها اضافه کنم. همه چیز واضحتر از هر توضیحیست.
نظر
-
صدرا سهمي هست كه تكنيكال جواب نمي ده صدرا سهمي هست كه بايد بخوان فعلا كه 10 ماهه همه رو گذاشته سركارالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
در اصل توسط Ashofte پست شده است View Postچند روز پیش داشتم به این فکر میکردم که چرا یکباره صدرا از صدر توجه کنار رفت؟ یادش افتادم و رفتم نگاهی به نمودارش بیندازم. نتیجهاش جالب و حیرتانگیز بود. شاید در یک کلام بشود بهاش گفت «معجزهی تحلیل تکنیکال!». خودتان عکسها را ببینید:
عکس اول (کانال نزولی، چنگال اندرو، محل برخورد خط حمایتی کانال و خطوط چنگال):
عکس دوم (فیبوناتچی 127درصد، تایید برخورد کانال و اندرو):
عکس سوم (معجزه کامل میشود؟):
حقیقتن خودم هم به هیجان آمدم از چیزی که پیدا کردم!
فکر هم نمیکنم لازم باشد چیزی به عکسها اضافه کنم. همه چیز واضحتر از هر توضیحیست.
چه اتفاقی میتونه برای شاخص بیوفته ؟؟ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
در اصل توسط آریو پست شده است View Postصدرای 100 تومنی ؟؟!!
چه اتفاقی میتونه برای شاخص بیوفته ؟؟الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
از خصدرا خوشم میاد تمام دوستان تکنیکال را میشناسم
میگویند اگر 70 درصد تکنیکال جواب بدهد خیلی خوب است و دوستان را میشناسم بالای 80 درصد تحلیلهایشان درست جواب میدهد اما در خصدرا یکی میگه 360 تا 560 یکی میگه 130 تا 105
یعنی این همه اختلاف
جدی هر دوستی که تحلیلش درست از اب در بیاد باید جایزه نوبل تکنیکال را به ایشان بدهند
فاند سهم هم که ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یکی میگوید 100 تومان سود میسازد یکی میگوید 100 تومان زیان
ببینید خاتم چیکار کرده
مدیر عاملش هم که گل و بلبله یک روز میاد میگه سهم ما خیلی خوب است یک روز میگه ؟؟؟؟؟؟؟؟**عشق زیبایی را می افریند نه زیبایی عشق را که عشق بر پایه زیبایی همانند ابر اسمانیست که کوتاه مدت مهمان ماست**
نظر
-
در اصل توسط alireza 184 پست شده است View Postقرار نيست اتفاقي براي شاخص بيفته من امروز تو تالار بورس خ حافظ شنيدم كه صدرا 9 ماهه 5 تومن زيان ساخته
معاملات و اخبار صدرا گاهی روند بازار رو برای بازه 2 ماهه هم تعریف کرده!
منتظر میمونیم ...ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
در اصل توسط alireza 184 پست شده است View Postقرار نيست اتفاقي براي شاخص بيفته من امروز تو تالار بورس خ حافظ شنيدم كه صدرا 9 ماهه 5 تومن زيان ساخته
معمولا بیشتر حرفایی که تو تالار بورس زده میشه اشتباه هست . من سهام صدرا ندارم ولی اگر هم 5 تومان زیان ساخته باشه مثل سابق نیست که 50 میلیون صف فروش بشه چون هم حمایت کننده داره هم قیمتش بالا نرفته و حداکثر ریزش را در میان مدت 125 پیشبینی میکنم
صدرا اگر هم صف فروش سنگین بشه مثل سابق نیست که بازار را تحت تاثیر بذاره . چون بازار چند ماه هست از صدرا جدا شده
نظر
نظر