سلام به دوستان صدرادار وصدرا خواه
سلام به دوستان صدرادار وصدرا خواه
منکه واسه امروز حداکثر مقاومت سهم و تعادل را پیش بینی می کردم. صف خریدو عمرا فکرشو نمی کردم. این رویداد خیلی خوب و مهمی بود که باش شنبه که خریدهای اعتباری شروع میشه دیگه فکر نکنم بشه جلو این سهم وسهمای وابسته را گرفت
بِسم الله الرّحمنِ الرّحيم
يا ألله يا کريمُ يا اوّلُ يا آخِرُ يا مجيبُ يا فارِجَ الهَمِّ و يا کاشِفَ الغَمِّ
فَرِّج هَمّي و يَسِّر أمري وارحَم ضعفي و قِلَّةَ حيلَتي وَارزُقني مِن حَيثُ لاأَحتَسِبُ يا رَبّ العالَمين
رسول خدا (ص) فرمود: هرکس اين دعا را بخواند و ديگران را نيز از آن آگاه سازد، خداوند در امور مهمه اش گشايش ايجاد خواهد کرد.
...........................
موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی محک تلفن: 22490544
ما که 20% موهامون و این صدرا سفید کرد ( کلا 1067% موهام از دست این بازار سفید شده ) وبا ضرر دادیمش رفت
از حقیقی هایی ( جدا از بحث حققی وحقوقی منظور از حقیقی یه حقیقی دیگه هم هست اونم ادما فضای حقیقی ومجازیه )که صدرا خریدن هر کیو من دیدم 80% --90% با ضرر فروختن
البته بعضی از بچه های این سایت که خیلی خوب سوار صدرا شدن خوش بگذره .
هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد
یادش به خیر!!!!! # هفت سال پیش که بدون تجربه کافی وارد بورس شده بودم و صدرای 2300 تومانی خریده بودم! و با ورود احمدی نژاد به صحنه صدرای رویایی ما شد 150 تومان و من همه پولهامو از دست دادم باید کچل میشدم!!! s
اما اینبار همون صدرا سود مناسبی بهم داد و حالا دوباره روش سوارم ببینم دیگه چی کار میخواد بکنه. امیدوارم بتونه اون خاطره بدی که ازش تو این سالها داشتمو جبران کنه
اقا فری خوش اومدی. خیلی می خوامت! اون دوستتم سلام برسون بهش دمش گرم نذاشت صدرامونو مفت رد کنیم بره
امیدوارم اینجا هم فعال بشی و استفاده کنیم از وجودت
إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
صدرا به نظر میاد در صورتی که فردا 265 را بشکونه الگوی پرچم را کامل میکنه با هدف 315 ... این افزایش قیمت میتونه ریز موج 5 از 1 از 3 بزرگ باشه
مقاومت ها 285 و 300 است که احتمال اینکه در 300 سهم متعادل بشه خیلی بالا است چون موج 3 نباید کوچکترین موج باشه