click to register
صفحه 20 از 2016 نخست ... 101718192021222330701205201020 ... آخرین
نمایش نتایج: از 191 به 200 از 20153

موضوع: صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

عضو فعال HOLY آواتار ها
    تشکر شده 19,438 بار در 1,212 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Zambrotta نمایش پست ها
    جناب holy عزیز من شایعه ایی که به شدت در بازار پیچیده بود را در سایت ارسال کردم
    متوجه شدم دوست عزیز ،بنده هم خدایی نکرده جسارت نکردم ،سعی کردم چیزی که به ذهنم میرسه در پاسخ به همون شایعه عرض کنم ،بنده برای شما احترام زیادی قائل هستم ......

2. 12 کاربر به خاطر ارسال مفید HOLY از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی arman22 آواتار ها
    تشکر شده 129 بار در 55 ارسال
    آیا میدانید که پروژه خشت هر سهمی 15 تومان سودشو کم کرده، این افزایش هزینه به چه دلیل اتفاق می افته، آیا تقصیر کارفرماست یا خود مهندسی صدرا عیب داره به هر حال هر چه سریعتر باید شرکت در موردش به سهامدارا پاسخگو باشه

4. 4 کاربر به خاطر ارسال مفید arman22 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال مسلم آواتار ها
    تشکر شده 9,132 بار در 1,074 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط HOLY نمایش پست ها

دوست من
    تاریخ استمهال بدهی انتهای اردیبهشت ماه هست ،که تا اون موقع قطعا مشکل حل خواهد شد و برفرض محال اگر این اتفاق نیوفتد(که باز هم تاکید میکنم بسیار بعید است) مشکل با پرداخت جریمه حل میشود ،همان جریمه ایی که که درصورتهای مالی لحاظ شده و در اصل اگر جیب سهامداران پرداخت شود باز صدرا سود 4 تومنی بدون درنظر گرفتن سود تلفیقی خواهد داشت ،فرض بفرمایید این مسائل هم نبوده و اتفاق نیوفتد ،بعد از آن تازه باید دادگاه برگزار شود ،بعد از دادگاه که قطعا بسیار طولانی خواهد بود برفرض اگر صدرا محکوم شود فرصت تجدید نظر میدهند و بعد از آن باز .......... درنهایت بعد از این همه اما و اگر آنگاه اگر دادگاه تشخیص بدهد به این مراحل میرسیم ،نه امروز .............
    البته من به هیچ عنوان اطلاعات فاندا ندارم و اساتید این فن باید نظر بدهند ولی حداقل چیزی که به ذهن من میرسد این است .......
    به نظر میرسد عده ایی مشغول ایجاد رعب و وحشت برای سهامداران باشند و سهامداران را هم ناخواسته تحت تاثیر قرار میگیرند ،به اعتقاد من در این مرحله آرامش و دوری از تنش مهمترین چیزیست که هم سهم هم سهامداران نیازدارند ......
    موفق باشی دوست من
    جناب holy عزیز
    دقیقا همینطور است
    اینها فقط می خواهند صف را سنگین کنند بخصوص که سهم به نقطه حساسی از لحاظ تکنیکالی رسیده
    با شکسته شدن این حمایت قصد دارند در کمترین قیمت ممکن سوار شوند
    من تا قبل از انتشار این خبر به این جملاتی که نوشتم اعتقاد نداشتم! اما با این حرکت دستشان کاملا رو شد.
    فردا حمایت قوی سهم هست RSI در بهترین نقطه برای برگشت سهم قرار میگیرد و نظر من این هست که به طور طبیعی سهم در این قیمت باید نوسانات مثبتی داشته باشد! بببینیم با این خبر کذایی میتوانند روند سهم را عوض کنند یا نه...

6. 9 کاربر به خاطر ارسال مفید مسلم از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال آریو آواتار ها
    تشکر شده 27,199 بار در 4,813 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط arman22 نمایش پست ها
    آیا میدانید که پروژه خشت هر سهمی 15 تومان سودشو کم کرده، این افزایش هزینه به چه دلیل اتفاق می افته، آیا تقصیر کارفرماست یا خود مهندسی صدرا عیب داره به هر حال هر چه سریعتر باید شرکت در موردش به سهامدارا پاسخگو باشه
    ارمان جان قبل از هر چیز پیوستنت به جمع ما رو بهت تبریک میگم .... امیدوار از تحلیل های نابتون بیشتر استفاده بکنیم.... همونطور که در نوشته قبلی هم اشاره کردید و هم در این تاپیک صورت های مالی صدرا پنهان کاری های زیادی داره.. امیدوارم در اینده نزدیک خبر های خوبی ازش در بیاد که بهش اشاره کردی... احساس میکنم که حداقل برای مدتی باید بی خیال این سهم شهم و انرژِی باقیمونده رو رو بقیه بازار بذارم...
    ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

8. 3 کاربر به خاطر ارسال مفید آریو از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال مهراز آواتار ها
    تشکر شده 579 بار در 168 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط sahar نمایش پست ها
    از صدرا بگیم و بگید ولی جون هر کی میپرستین بدور از رویا پردازی و خالی بندی . نمیدون 4000ت و 20000 ت و بابام سردار تو صدراست و دادشم مهندس صدراست نباشه تا کسی نفرینتون نکنه .
    سلام دوست عزیز صدرا باعپ ازبین رفتن سود مابقی سهام در سبد سهام هم شده و خیلی ها رو واقعا زمین زده
    صحبتی که با آقای هلالات و آقای کدیور شد رو خلا صه میگم شاید تو تصمیم گیری کمکتون کنه:
    نظر آقای کدیور اینه که(شرکتهای پیمانکاری رو نمیشه براحتی تحلیل بنیادی کرد )حالا صدرا که این همه حاشیه داره رو خودتون نتیجه بگیرید. سهم در این حدودی که هست ارزنده است ولی با توجه به ناامیدی خریداران و جو منفی روی این سهم امکان داره حتی تا 1600 هم بیاد پایین پس اگه سهم رو دارید به این امید که جو بازار بشکنه می تونید نگهش دارید ولی اگه میخواهید خرید کنید بهتره سهم دیگه ای مثل حفاری رو انتخاب کنید چون به کف قیمت رسیده بود.

عضو فعال
    تشکر شده 385 بار در 105 ارسال
    ساخت یک طرح جدید پتروشیمی به...
    اختصاصی پانا نیوز ؛۱۳۸۹/۱۲/۱۴
    ساخت یک طرح جدید پتروشیمی به قرارگاه خاتم الانبیا واگذار شد 08:50

شرکت ملی صنایع پتروشیمی ساخت بخشی از خط لوله اتیلن غرب را به قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا (ص) واگذار کرد.

به گزارش خبرنگار پانا نیوز، همزمان با واگذاری ساخت خط لوله اتیلن مرکز به قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا (ص) بخشی از خط لوله اتیلن غرب هم به این مجموعه واگذار شده است.

بر این اساس قرارداد ساخت انشعابی از خط لوله اتیلن غرب به مجتمع پتروشیمی ایلام به طول تقریبی 1278 کیلومتر و به قطر هشت اینچ با قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا امضا شده است.

این قرارداد به صورت epc به قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا محول شده است ضمن آنکه هنوز میزان سرمایه گذاری برای اجرای این طرح پتروشیمی توسط مسئولان شرکت ملی صنایع پتروشیمی اعلام نشده است.

سردار رستم قاسمی فرمانده قرارگاه خاتم الانبیا پیشتر از واگذاری قرارداد ساخت خط لوله پتروشیمی اتیلن مرکز به قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا خبر داده و گفته بود: ارزش تقریبی قرارداد ساخت خط لوله اتیلن مرکز حدود 500 میلیارد تومان (500 میلیون دلار) برآورد می شود.

با توافق بین شرکت ملی صنایع پتروشیمی و قرارگاه خاتم الانبیا، قرارداد ساخت این خط لوله اتیلنی به صورت epccf شامل مهندسی، تدارکات، نصب، راه اندازی و تامین منابع مالی امضا شده است.

پیش بینی می شود با بهره برداری نهایی از خط لوله اتیلن غرب و ساخت 11 مجتمع پتروشیمی در مسیر این خط لوله در مجموع بیش از سه میلیون و 500 تن به ظرفیت تولید محصولات پتروشیمیایی ایران افزوده شود.

خوراک پتروشیمیهای مسیر خط لوله اتیلن غرب در فاز اول از طریق پتروشیمی کاویان (الفین 11) به ظرفیت 2 میلیون و 180 هزار تن و پتروشیمی مروارید با تولید یک میلیون و 50 هزار تن اتیلن در سال تامین شود.

بر اساس اعلام مسئولان شرکت ملی صنایع پتروشیمی فاز اول و دوم خط لوله اتیلن غرب از عسلویه تا منطقه ویزه اقتصادی پتروشیمی (ماهشهر) و سپس تا کرمانشاه شهریور ماه سال آینده در مدار بهره برداری قرار خواهد گرفت.

از سوی دیگر در مطالعات جدیدی که برای ساخت خط لوله اتیلن غرب به عنوان یکی از بزرگترین خطوط لوله پتروشیمیایی جهان انجام گرفته است ظرفیت خط لوله به 3.5 میلیون تن در سال افزایش یافته است.

آقايون صدراتواين پروژه حضورنداردهاشايعه نسازيديک وقت که چماق بالاسربراي تکذيب وايستاده

عضو فعال FENCER آواتار ها
    تشکر شده 3,245 بار در 610 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط HOLY نمایش پست ها
    اما در ارتباط با صدرا حرف و حدیث این روزها زیاد شده .......
    (توجه :این بررسی به اعتقاد من تا زمانی که قیمت بالاتر از 207 میباشد معتبر است.....

خلاصه : سهم حمایت معتبری در ناحیه 220 تا 214 تومن داراست و برای اینکه این حمایت شکسته شود
    باید قیمت 3% نیز از این حمایت افت نماید (حدود 207 تومن) و علاوه بر آن در بررسی زمانی کف سهم به نظر میرسد تاریخ 3تا 7 مارس(یا 3تا 11مارس)باشد.

اینجاست که سره از ناسره تشخیص داده میشه ، تو هر سایتی پا میذاشتی همه معتقد به ریزش تا 170 بودند
    اما تنها کسی که برگشت اونو کامل ودقیق تحلیل کرد دکتر خودمون بود . ایراد کار اونجانست که اکثریت با تعصب
    و بدون منطق و گاه تعلیمات اشتباهی که در تکنیکال دارند اصرار بر خطای خود میکنند. همیشه زمان بهترین
    قاضی بوده و هست.

دکتر جون واقعا" دمت گرم
    شخصیت مرد سرنوشت اوست

12. 9 کاربر به خاطر ارسال مفید FENCER از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط "سعید درخشانی در سایت بورکس

خب صدرا همانطور که قبلا بارها گفته بودم متعادل شد . نظر من اینه صدرا 200 رو نخواهد دید و هدفش بین 577 الی 630 هست در 6 الی 8 ماه اتی.

الانم حرکتش رو به سمت 380 اغاز میکنه و سپس مدتی اصلاح میشه ؛ احتمالا تا 320 و دوباره میره بالا و به سمت عدد گفته شده .

فراموش نکنیم صدرا از زمانی که 200 بود از نظر بنیادی حداقل فاصله زیادی گرفته .

امروز بنده اولین پله از صدرا رو خریدم .

14. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید Zambrotta از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی stockbroker68 آواتار ها
    تشکر شده 364 بار در 104 ارسال
    آفرین هولی
    هم زمان برگشت را درست زدید و هم قیمت آن را
    حال اگر زحمت نیست تارگت کوتاه و بلند را هم زحمت بکشید

16. 5 کاربر به خاطر ارسال مفید stockbroker68 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    من از دوستان معذرت میخوام پست استاد Holy رااصلا ندیده بودم شرمنده

18. 5 کاربر به خاطر ارسال مفید Zambrotta از ایشان تشکر کرده اند:

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 28 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (3 کاربران و 25 مهمان ها)

1. amir5151،
  2. Arian02،
  3. saeeid0808