دکتر سبحان عزیز سلام و عرض ادب خدمت شما و سایر دوستان صدرایی ....روز پدر رو خدمت شما و باقی عزیزان تبریک عرض میکنم... انشالله که زندگی خوب و خوش همراه با سلامتی و شادکامی کنار خانواده محترم داشته باشید

تاپیک بغلی دستور دادین نسبت به تحلیل این 5 سهم منم اطاعت امر میکنم فقط شرمنده ام که دو روزی طول کشید...و اینکه این نوشته شامل تحلیل بنیادی سهام نمیشه و طبق دیتای امروز تحلیل میشه فردا روزی اتفاق خارج از بورس نا خواسته ای بیفته قطعا باید موقعیت پیش امده رو مد نظر قرار داد مخصوصا این روزا که ریسک خارج از بازار زیاده
این رو هم مد نظر قرار بدیم که طی این چند سال تقریبا اکثر بازار در صورت رشد تقریبا هم اندازه به لحاظ درصدی رشد میکنن مخصوصا اینکه الان همه شون 3 درصدی هم هستن و تفاوتی ندارن ...حدود 80 درصد بازار یکسان رشد میکنن و 10 درصد بیشتر که گیر ما نمیاد و 10 درصد هم معمولا کمتر رشد دارن بنابراین زیاد تفاوتی نمیکنه چی بخریم ...مهم اینه چه وقت بخریم سهام رو و چه وقت خارج بشیم برای مدت چند ماه اصلاح و ریزش (کاری که متاسفانه خود من نتونستم این چند سال انجام بدم )
اول از صدرا شروع کنیم
اگر اسمشو بیخیال بشیم که لرزه میندازه به تن ادم و فقط چارتشو مد نظر قرار بدیم به نظرم صدرای هزار داماد و هرزه دوراشو زده و دنبال ارامشه !!!...مقاومت های خوبی رو زده و به نظرم تایم میان مدت حتی پولبکشم کامل کرده و داره مسیر صعودیشو به درستی میره جلو در صورت اصلاح میشه برای کم کردن میانگین و غیره نهایتا به 195 -200 فکر کرد براش نه کمتر
تارگتهای اصلی میان مدتش محدوده 340 الی 380 و 540-610 هست که البته با این دیتا به نظر خودم محدوده اولی نمیتونه جلو رشدشو زیاد بگیره یعنی رد خواهد کرد با کمی نوسان ...محدوده بالای 500 فکر میکنم خیلی مهمتره و مشکل اصلی صدرا برا صعود خواهد بود
کرمان
کرمان هم مثل صدراست از نظر اندیکاتوری و اسیلاتوری ولی تنها خوبیش فکر میکنم مقدار کم صعودشه از کف که زیاد هم نیست نسبت به صدرا و دوم مهمتر سهامدار عمده ش هست از نظر چارت برعکس صدرا مقاومتای مهمی جلو روشه که صدرا رد کرده یعنی باید اونها رو و تایم پولبکشو که مثلا برای صدرا 2-3 هفته طول کشیده مد نظر قرار داد ضمن اینکه تعداد سهامش و شناوریش نسبت به صدرا بیشتره و نکته منفی هست براش از بین این دو با اینکه کرمان هم سهم خوب و مناسبیه من فعلا صدرا رو انتخاب میکنم
بانک ملت
وبملت به نظرم با این رشد 80 درصدی از کف و سقف جدیدی که زده به مدد بازارسوپر گاوی دو سه ماه اخیربوده .....برای ورود مناسب نمیدونم و میشه روی اعداد حدود 250-260بهش فکر کرد و البته از نظر اندیکاتوری وضعیت مطلوبی نداره و تایم میان مدت وارد اصلاح زمانی و قیمتی شده که خب این دو اصلاح و اذیتش رو باید در نظر گرفت مگر خبر بنیادی خاصی داشته باشه که من در جریان نیستم
خودرو
خودرو وضعیتش مشخصه به مدد صندوقا رشد خوبی داشته....... تایم میان مدت میشه محدوده 450رو براش فکر کرد و البته برای خرید زوده میشه پایین تر یه پله وارد شد حدود 330 ...احتمالش کمه به این راحتی بتونه محدوده 450-500 رو رد بکنه و سمت سقف بره با توجه به سنگین بودنش (صد البته شاید من اشتباه میکنم)
خمحور
از بین این 5 سهم خمحور وضعیتش از همه بدتره شاید به خاطر خبرای بنیادیشه که البته من خبر ندارم ....حتی با این که این مدت رشد نکرده همین الان هم وضعیت خوبی تو تایم میان مدت نداره باید بره پایین تر و کف سازی بکنه بین 390الی 440 میشه رصدش کرد ولی با وجود دو سهم کرمان و صدرا که اذیتهاشونو کردن رفتن سمت خمحور وقت تلف کردنه میشه منتظر موند و باقی بازار استفاده
در کل اول صدرا و بعد کرمان رو بهتر میدونم و برا اهلش خودرو تا تارگت 450-500.......این روزا اکثر سهام چارت شبیه صدرا دارن منتها تفاوتشون تو تقدم وتاخرشون هست نسبت به هم دیگه والا فاز صعودیشو تقریبا شبیه همه اگر نگاه کنید سهم خودم کدما هم همینه
پ.ن:
راستی دکتر بزرگوار تبریک میگم در مورد رسیدن به خواست قلبیتون و پیدا کردن به جای دنج و زندگی توام با ارامش تو گیلان یادمه یه زمانی خیلی دوست داشتید همچین امکانی رو داشته باشید ببخشید نوشته زیادی طولانی شد