click to register
صفحه 2013 از 2019 نخست ... 101315131913196320032010201120122013201420152016 ... آخرین
نمایش نتایج: از 20,121 به 20,130 از 20181

موضوع: صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

عضو فعال
    تشکر شده 20,296 بار در 2,809 ارسال

پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

نقل قول نوشته اصلی توسط کاشان2 نمایش پست ها
    جناب طیب بزرگوار سلام نظرتان در ارتباط با سود ناشی از فروش سهام پترو شمیران که ابتدا گفتند ۱۷۲میلیارد تومان و بعد از چند روز گفتند ۳میلیارد تومان که. کاربر رئیسعلی دلواری هم به آن اشاره کرده چیست

سلام وعرض ادب و احترام

گزارش نه ماهه ارائه شده

سود هر سهم نسبت به نه ماهه سال قبل بیش از ۹۰درصد است

با کاهش ذخایر هم ارائه شده البته این بیشترین کاهش در گزارشات آتی خواهد بود

باتوجه به گزارش نه ماهه این باید در صف خرید قفل بشه

شرکتی که برای هر سهم ۳۰۰تومان مطالبات داره و با تنظیم مابقی اسناد سایت نکا و جزیره صدرا سود کلانی باید شناسایی کنه و قراردادهای بزرگی در آینده نزدیک می‌تونه داشته باشه قیمت فعلیش واقعا مضحک است

نماد باید برای چندین بار باز و بسته بشه تا بقیمت واقعی برسه

ارادت

2. 9 کاربر به خاطر ارسال مفید طيب از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال ریسعلی دلواری آواتار ها
    تشکر شده 2,908 بار در 1,226 ارسال

جناب طیب بزرگوار سلام نظرتان در ارتباط با سود ناشی از فروش سهام پترو شمیران که ابتدا گفتند ۱۷۲میلیارد تومان و بعد از چند روز گفتند ۳میلیارد تومان که. کاربر رئیسعلی دلواری هم به آن اشاره کرده چیست
    نظر خودم این تصمیم گیران صدرا حرام زاده هستند و منافع شخصی را بر منافع ملی ترجیخ می دهند اینهادبرای چپاول و غارت منصوب و کماشته شده اند به نیابت از استاد کشش نده معروف
    یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ

4. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید ریسعلی دلواری از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال ریسعلی دلواری آواتار ها
    تشکر شده 2,908 بار در 1,226 ارسال

نقل قول نوشته اصلی توسط طيب نمایش پست ها
    سلام وعرض ادب و احترام

گزارش نه ماهه ارائه شده

سود هر سهم نسبت به نه ماهه سال قبل بیش از ۹۰درصد است

با کاهش ذخایر هم ارائه شده البته این بیشترین کاهش در گزارشات آتی خواهد بود

باتوجه به گزارش نه ماهه این باید در صف خرید قفل بشه

شرکتی که برای هر سهم ۳۰۰تومان مطالبات داره و با تنظیم مابقی اسناد سایت نکا و جزیره صدرا سود کلانی باید شناسایی کنه و قراردادهای بزرگی در آینده نزدیک می‌تونه داشته باشه قیمت فعلیش واقعا مضحک است

نماد باید برای چندین بار باز و بسته بشه تا بقیمت واقعی برسه

ارادت
    اگه واقعا نیتت خیره و خیر رسوندن عاقبت بخیر بشی اگه نه امیدوارم به بدترین عاقبت گرفتار بشی حالا فکر کوه ثروت به جیب زدی اما یه شبه به فنا می ره والسلام
    یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ

6. 3 کاربر به خاطر ارسال مفید ریسعلی دلواری از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 5,165 بار در 1,535 ارسال

نقل قول نوشته اصلی توسط ریسعلی دلواری نمایش پست ها
    نظر خودم این تصمیم گیران صدرا حرام زاده هستند و منافع شخصی را بر منافع ملی ترجیخ می دهند اینهادبرای چپاول و غارت منصوب و کماشته شده اند به نیابت از استاد کشش نده معروف
    جناب دلواری به نیابت از استاد کشش نده معروف یعنی چه من از طیب خان سوال کردم که ببینم نظرش چیه چه دفاعی دارند در این رابطه

8. 3 کاربر به خاطر ارسال مفید کاشان2 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 1,415 بار در 355 ارسال

سلام

سال 84 سکویی نصب شد و سال 96 سی میلیون دلار حق کلیم دریافت شد

حالا 10 تا سکو نصب شده اگر حق کلیم ها رو بدن که صدرا مثل موشک بالستیک می ره بالا

اما بحث این هست که ما نمی دانیم کی حق کلیم را پرداخت می کنند

پای سکو های فشار افزا هم در میان هست که 5 برابر سکوهای فعلی وزن دارد یعنی هر کدام 10/000تن !!!!!!!!

حال ببینیم کی قرار داد آن با صدرا بسته خواهد شد امیدوارم تا آخر زمستان قرارداد نهایی شود البته اگه روسها

مانع نشوند
    ویرایش توسط زار عی : 2025/01/14 در ساعت 18:27
    هیچ آرامشی بالاتر از آن نیست که خداوند را با تمام وجود بخوانی و
    هیچ لذتی بالاتر از آن نیست که دست نیازمندی را بگیری

10. 10 کاربر به خاطر ارسال مفید زار عی از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال

جناب زارعی آیا امکان داره اصلا حق کلیم ها را پرداخت نکنند در این که اینها بی آبرو و بی حیثیت و دزد هستند شکی نیست

12. 4 کاربر به خاطر ارسال مفید کاشان2 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 1,415 بار در 355 ارسال

جناب زارعی آیا امکان داره اصلا حق کلیم ها را پرداخت نکنند در این که اینها بی آبرو و بی حیثیت و دزد هستند شکی نیست

حق کلیم ها قطعا باید پرداخت شود و پرداخت هم می شود اما عرض کردم زمانش معلوم نیست حق کلیم قبلی 12 سال طول

کشید
    هیچ آرامشی بالاتر از آن نیست که خداوند را با تمام وجود بخوانی و
    هیچ لذتی بالاتر از آن نیست که دست نیازمندی را بگیری

14. 8 کاربر به خاطر ارسال مفید زار عی از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال

ببخشید جناب زارعی یک سوالی داشتم از طیب خان سوال کردم ولی متوجه منظورشان نشدم سود ناشی از فروش پترو شیمیران که ابتدا گفتند ۱۷۲ میلیارد تومان و بعداً گفتند ۳میلیارد تومان آیا این پول را به جیب زده اند به عبارتی هاپولی کردند یا مسئله دیگری است

16. 6 کاربر به خاطر ارسال مفید کاشان2 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال Arian02 آواتار ها
    تشکر شده 8,269 بار در 1,519 ارسال

نقل قول نوشته اصلی توسط pournikdast نمایش پست ها
    سلام و عرض ادب خدمت جناب طیب عزیز و همگی رفقای نازنین صدرایی...
    تکنیکالر کجایی پسر؟ الان که باید باشی، نیستی؛ پاشو بیا سر خونه و زندگیت؛ حوصلمون سر رفت...

به مناسبت اینکه چند وقتیه بازار بهتر شده یه چند تا نمودار میزارم رفقا بگید به نظرتون کدومشون سهم های بهتر و کم ریسک تری هستند...
    لطفا دلایلتون رو هم بفرمایید...
    جیگر همتون رو؛ ارادت....

دکتر سبحان عزیز سلام و عرض ادب خدمت شما و سایر دوستان صدرایی ....روز پدر رو خدمت شما و باقی عزیزان تبریک عرض میکنم... انشالله که زندگی خوب و خوش همراه با سلامتی و شادکامی کنار خانواده محترم داشته باشید
    تاپیک بغلی دستور دادین نسبت به تحلیل این 5 سهم منم اطاعت امر میکنم فقط شرمنده ام که دو روزی طول کشید...و اینکه این نوشته شامل تحلیل بنیادی سهام نمیشه و طبق دیتای امروز تحلیل میشه فردا روزی اتفاق خارج از بورس نا خواسته ای بیفته قطعا باید موقعیت پیش امده رو مد نظر قرار داد مخصوصا این روزا که ریسک خارج از بازار زیاده
    این رو هم مد نظر قرار بدیم که طی این چند سال تقریبا اکثر بازار در صورت رشد تقریبا هم اندازه به لحاظ درصدی رشد میکنن مخصوصا اینکه الان همه شون 3 درصدی هم هستن و تفاوتی ندارن ...حدود 80 درصد بازار یکسان رشد میکنن و 10 درصد بیشتر که گیر ما نمیاد و 10 درصد هم معمولا کمتر رشد دارن بنابراین زیاد تفاوتی نمیکنه چی بخریم ...مهم اینه چه وقت بخریم سهام رو و چه وقت خارج بشیم برای مدت چند ماه اصلاح و ریزش (کاری که متاسفانه خود من نتونستم این چند سال انجام بدم )
    اول از صدرا شروع کنیم
    اگر اسمشو بیخیال بشیم که لرزه میندازه به تن ادم و فقط چارتشو مد نظر قرار بدیم به نظرم صدرای هزار داماد و هرزه دوراشو زده و دنبال ارامشه !!!...مقاومت های خوبی رو زده و به نظرم تایم میان مدت حتی پولبکشم کامل کرده و داره مسیر صعودیشو به درستی میره جلو در صورت اصلاح میشه برای کم کردن میانگین و غیره نهایتا به 195 -200 فکر کرد براش نه کمتر
    تارگتهای اصلی میان مدتش محدوده 340 الی 380 و 540-610 هست که البته با این دیتا به نظر خودم محدوده اولی نمیتونه جلو رشدشو زیاد بگیره یعنی رد خواهد کرد با کمی نوسان ...محدوده بالای 500 فکر میکنم خیلی مهمتره و مشکل اصلی صدرا برا صعود خواهد بود
    کرمان
    کرمان هم مثل صدراست از نظر اندیکاتوری و اسیلاتوری ولی تنها خوبیش فکر میکنم مقدار کم صعودشه از کف که زیاد هم نیست نسبت به صدرا و دوم مهمتر سهامدار عمده ش هست از نظر چارت برعکس صدرا مقاومتای مهمی جلو روشه که صدرا رد کرده یعنی باید اونها رو و تایم پولبکشو که مثلا برای صدرا 2-3 هفته طول کشیده مد نظر قرار داد ضمن اینکه تعداد سهامش و شناوریش نسبت به صدرا بیشتره و نکته منفی هست براش از بین این دو با اینکه کرمان هم سهم خوب و مناسبیه من فعلا صدرا رو انتخاب میکنم
    بانک ملت
    وبملت به نظرم با این رشد 80 درصدی از کف و سقف جدیدی که زده به مدد بازارسوپر گاوی دو سه ماه اخیربوده .....برای ورود مناسب نمیدونم و میشه روی اعداد حدود 250-260بهش فکر کرد و البته از نظر اندیکاتوری وضعیت مطلوبی نداره و تایم میان مدت وارد اصلاح زمانی و قیمتی شده که خب این دو اصلاح و اذیتش رو باید در نظر گرفت مگر خبر بنیادی خاصی داشته باشه که من در جریان نیستم
    خودرو
    خودرو وضعیتش مشخصه به مدد صندوقا رشد خوبی داشته....... تایم میان مدت میشه محدوده 450رو براش فکر کرد و البته برای خرید زوده میشه پایین تر یه پله وارد شد حدود 330 ...احتمالش کمه به این راحتی بتونه محدوده 450-500 رو رد بکنه و سمت سقف بره با توجه به سنگین بودنش (صد البته شاید من اشتباه میکنم)
    خمحور
    از بین این 5 سهم خمحور وضعیتش از همه بدتره شاید به خاطر خبرای بنیادیشه که البته من خبر ندارم ....حتی با این که این مدت رشد نکرده همین الان هم وضعیت خوبی تو تایم میان مدت نداره باید بره پایین تر و کف سازی بکنه بین 390الی 440 میشه رصدش کرد ولی با وجود دو سهم کرمان و صدرا که اذیتهاشونو کردن رفتن سمت خمحور وقت تلف کردنه میشه منتظر موند و باقی بازار استفاده
    در کل اول صدرا و بعد کرمان رو بهتر میدونم و برا اهلش خودرو تا تارگت 450-500.......این روزا اکثر سهام چارت شبیه صدرا دارن منتها تفاوتشون تو تقدم وتاخرشون هست نسبت به هم دیگه والا فاز صعودیشو تقریبا شبیه همه اگر نگاه کنید سهم خودم کدما هم همینه
    پ.ن:
    راستی دکتر بزرگوار تبریک میگم در مورد رسیدن به خواست قلبیتون و پیدا کردن به جای دنج و زندگی توام با ارامش تو گیلان یادمه یه زمانی خیلی دوست داشتید همچین امکانی رو داشته باشید ببخشید نوشته زیادی طولانی شد

18. 10 کاربر به خاطر ارسال مفید Arian02 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال pournikdast آواتار ها
    تشکر شده 4,517 بار در 495 ارسال

نقل قول نوشته اصلی توسط Arian02 نمایش پست ها
    دکتر سبحان عزیز سلام و عرض ادب خدمت شما و سایر دوستان صدرایی ....روز پدر رو خدمت شما و باقی عزیزان تبریک عرض میکنم... انشالله که زندگی خوب و خوش همراه با سلامتی و شادکامی کنار خانواده محترم داشته باشید
    تاپیک بغلی دستور دادین نسبت به تحلیل این 5 سهم منم اطاعت امر میکنم فقط شرمنده ام که دو روزی طول کشید...و اینکه این نوشته شامل تحلیل بنیادی سهام نمیشه و طبق دیتای امروز تحلیل میشه فردا روزی اتفاق خارج از بورس نا خواسته ای بیفته قطعا باید موقعیت پیش امده رو مد نظر قرار داد مخصوصا این روزا که ریسک خارج از بازار زیاده
    این رو هم مد نظر قرار بدیم که طی این چند سال تقریبا اکثر بازار در صورت رشد تقریبا هم اندازه به لحاظ درصدی رشد میکنن مخصوصا اینکه الان همه شون 3 درصدی هم هستن و تفاوتی ندارن ...حدود 80 درصد بازار یکسان رشد میکنن و 10 درصد بیشتر که گیر ما نمیاد و 10 درصد هم معمولا کمتر رشد دارن بنابراین زیاد تفاوتی نمیکنه چی بخریم ...مهم اینه چه وقت بخریم سهام رو و چه وقت خارج بشیم برای مدت چند ماه اصلاح و ریزش (کاری که متاسفانه خود من نتونستم این چند سال انجام بدم )
    اول از صدرا شروع کنیم
    اگر اسمشو بیخیال بشیم که لرزه میندازه به تن ادم و فقط چارتشو مد نظر قرار بدیم به نظرم صدرای هزار داماد و هرزه دوراشو زده و دنبال ارامشه !!!...مقاومت های خوبی رو زده و به نظرم تایم میان مدت حتی پولبکشم کامل کرده و داره مسیر صعودیشو به درستی میره جلو در صورت اصلاح میشه برای کم کردن میانگین و غیره نهایتا به 195 -200 فکر کرد براش نه کمتر
    تارگتهای اصلی میان مدتش محدوده 340 الی 380 و 540-610 هست که البته با این دیتا به نظر خودم محدوده اولی نمیتونه جلو رشدشو زیاد بگیره یعنی رد خواهد کرد با کمی نوسان ...محدوده بالای 500 فکر میکنم خیلی مهمتره و مشکل اصلی صدرا برا صعود خواهد بود
    کرمان
    کرمان هم مثل صدراست از نظر اندیکاتوری و اسیلاتوری ولی تنها خوبیش فکر میکنم مقدار کم صعودشه از کف که زیاد هم نیست نسبت به صدرا و دوم مهمتر سهامدار عمده ش هست از نظر چارت برعکس صدرا مقاومتای مهمی جلو روشه که صدرا رد کرده یعنی باید اونها رو و تایم پولبکشو که مثلا برای صدرا 2-3 هفته طول کشیده مد نظر قرار داد ضمن اینکه تعداد سهامش و شناوریش نسبت به صدرا بیشتره و نکته منفی هست براش از بین این دو با اینکه کرمان هم سهم خوب و مناسبیه من فعلا صدرا رو انتخاب میکنم
    بانک ملت
    وبملت به نظرم با این رشد 80 درصدی از کف و سقف جدیدی که زده به مدد بازارسوپر گاوی دو سه ماه اخیربوده .....برای ورود مناسب نمیدونم و میشه روی اعداد حدود 250-260بهش فکر کرد و البته از نظر اندیکاتوری وضعیت مطلوبی نداره و تایم میان مدت وارد اصلاح زمانی و قیمتی شده که خب این دو اصلاح و اذیتش رو باید در نظر گرفت مگر خبر بنیادی خاصی داشته باشه که من در جریان نیستم
    خودرو
    خودرو وضعیتش مشخصه به مدد صندوقا رشد خوبی داشته....... تایم میان مدت میشه محدوده 450رو براش فکر کرد و البته برای خرید زوده میشه پایین تر یه پله وارد شد حدود 330 ...احتمالش کمه به این راحتی بتونه محدوده 450-500 رو رد بکنه و سمت سقف بره با توجه به سنگین بودنش (صد البته شاید من اشتباه میکنم)
    خمحور
    از بین این 5 سهم خمحور وضعیتش از همه بدتره شاید به خاطر خبرای بنیادیشه که البته من خبر ندارم ....حتی با این که این مدت رشد نکرده همین الان هم وضعیت خوبی تو تایم میان مدت نداره باید بره پایین تر و کف سازی بکنه بین 390الی 440 میشه رصدش کرد ولی با وجود دو سهم کرمان و صدرا که اذیتهاشونو کردن رفتن سمت خمحور وقت تلف کردنه میشه منتظر موند و باقی بازار استفاده
    در کل اول صدرا و بعد کرمان رو بهتر میدونم و برا اهلش خودرو تا تارگت 450-500.......این روزا اکثر سهام چارت شبیه صدرا دارن منتها تفاوتشون تو تقدم وتاخرشون هست نسبت به هم دیگه والا فاز صعودیشو تقریبا شبیه همه اگر نگاه کنید سهم خودم کدما هم همینه
    پ.ن:
    راستی دکتر بزرگوار تبریک میگم در مورد رسیدن به خواست قلبیتون و پیدا کردن به جای دنج و زندگی توام با ارامش تو گیلان یادمه یه زمانی خیلی دوست داشتید همچین امکانی رو داشته باشید ببخشید نوشته زیادی طولانی شد
    سلام و عرض ادب خدمت سامان نازنین...
    سامان جان با این تحلیل مفصل و چندوجهی انقدر بنده رو شرمنده کردید که واقعا نمیدونم چطور باید تشکر کنم...
    فقط میتونم بگم خیلی محبت کردی پسر، دستت درد نکنه...
    راستی سامان جان این آقای علی کهیانی که خودت یه بار معرفی کردی، مدعی است که بالاترین رشد تاریخ بورس از الان تا 4 سال آینده قراره رخ بده؛ خدا رو چه دیدی یکدفعه دیدیدی پولدار شدیم؛ رفت!
    آره سامان جان 2 سالی است تو یکی از دهات گیلان ساکنم؛ راستش فکر میکنم هم خوبی زیاد داره هم بدی... اما در کلیت خدا رو شکر راضیم...
    بازم یک دنیا سپاس...

20. 7 کاربر به خاطر ارسال مفید pournikdast از ایشان تشکر کرده اند:

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 9 مهمان ها)