این صدرا رو هر چی می خوام دورو برش نرم نمیشه امروز اخر وقت یه مقداری خریدیم .
هیجان خونم بره بالا .
این صدرا رو هر چی می خوام دورو برش نرم نمیشه امروز اخر وقت یه مقداری خریدیم .
هیجان خونم بره بالا .
هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد
شکارچی عزیز
آخه این صدرا چه هیزم تری به شما فروخته ، شما هم مطمئنا اگه روی 1500 زمانی که از نظر تکنیکی واگرایی مثبت داشت ، کف کانال بود ، در محدوده حفره تاریخی قرار داشت و ... خریداری کرده بودی و نمی گفتی که تکنیکال روی این سهم جواب نمیده ! آیا شما انتظار نداری یک سهم بعد از یک رشد شدید 80 درصدی اصلاح داشته باشه . به نظر من منفی های صدرا تا زمانی که 2200 به پایین نشکنه خوشاینده و نوید جهش سریع بعدی رو داره ، اگه باز ناراحت نشی باید بگم که از نظر تکنیکی احتمال وجود یک سر و شونه کف در صدرا زیاده و هدف اون هم 4200 و یا به عبارتی قله تاریخیشه .
بنده به قیمت های فعلی فروشنده صدرا نیستم یا زیر 2100 و یا بالای 4000 .
;آنکس که بخواهد کاری انجام دهد راهش را و آنکه نخواهد انجام دهد بهانه اش را پیدا می کند !!
صدرا قبل اینکه برسه به 150 حرکتش بعد باز شدن رو از حول وحوش 280 شروع کرد ویه کله اومد به 150 .
این سایت کاربران بسیار بادانشی داره اما اگه تو همین تاپیک بریم عقب من کسی و یادم نمی اد که اون
موقع که صدرا 240 -50 بود بگه صدرا می رسه به 150 ( البته حجت خان تو پست 2052 همن تاپیک گفتن که همچین تحلیلی داشتن )
واون موقع هم همه دم از صدرای 400 تومنی می زدن ( همین طور فاراک که چون فاراک رو زیاد داشتم پیگیر تحلیلها بودم از 200 به 290 و سپس abcd و حرکت به 350 که رسیدن به 150 -160-0) امیدوارم این دفعه برن بالا
پی نوشت : این دفعه اگه صدرا 50 تومنم بشه نگرانی ندارم چون درصد وزنیش تو سبدم کمه)
ویرایش توسط سپه : 2011/10/04 در ساعت 17:32
هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد
سلام
دوست عزیز اتفاقا صدرا خیلی خوب جواب داده روزی که 285 بود گفتیم دست به عصا باشید روزی که مثبت بود
چند وقت پیش همدر پیام خصوصی با دوستان صحبت شدگفتیم 235 وشاید 220 امروز هم پله اول رو خریدیم در منفی کامل حدودا38%فیبو
220 هم حدود 50% فیبو هست که شاید به انجا نرسه ما قیمت نجومی صحبت نکردیم
درضمن ما شاگرد همه عزیزان هستیم
امروز دست پلید بازار سهامداران صدرا را غمگین کرد
من هم این مصیبت را به صدرا داران تسلیت عرض میکنم
بشکند کمر بدخواهان اهل بیت اگر بی جهت به حریم سبد کسی تجاوز کند
البته زبانم قاصر از دلداریست چون مصیبت انقدر بزرگ بود که شرح ان میسر نیست مرا
چشمه صدرا خشکیده چون فروشنده حقیقی نداره خودشون دارن واسه سیاه بازی دست به دست میکنن نهایتا یه روز دیگه جا واسه منفی خوردن داره !!!!
خصدرا
نوشته شده توسط خبرنگار
چهارشنبه ۱۳ مهر ۱۳۹۰ ساعت ۰۵:۵۸
صنعتی دریایی ایران
شنیده شده است شرکت صنعتی دریایی ایران(صدرا) موفق به دریافت بخشی از کلیم از دولت و وام از صندوق توسعه ملی شده اما بدلیل صلاحدید مدیریتی به بازارسرمایه منعکس نشده است ضمن اینکه اخباری مبنی بر پوشش بیش از 70% از عایدی این شرکت طی 6ماهه اول سال مالی جاری در بازار سرمایه به گوش می رسد. لازم است سازمان بورس که در زمان رشد سهام شرکت صنعتی دریایی ایران و بدلیل مشخص شدن وضعیت سهام شرکت صنایع آذراب و برای جلوگیری از زیان سهامداران اقدام به توقف نماد معاملاتی این شرکت کرده بود در این زمان نیز که سهام شرکت صنعتی دریایی ایران از قیمت بالای 2800 ريال تا قیمت 2400 ريال افت داشته و با توجه به اخبار مثبتی که پیرامون سهام این شرکت می باشد و رسما" به بازار سرمایه اعلام نمی شود بار دیگر در جهت منافع سهامداران به توقف نماد معاملاتی شرکت صنعتی دریایی ایران جهت ارائه شفاف سازی کامل اقدام نماید.
www.mahak-charity.org
به نظر اوضاع سیاسی داخل در حال بهبوداست
فکرمی کنم بازار امروز خوب باشدوصدراهم مثبت
وهفته بعدهم خوب باشد .گزارشات 6 ماهه هم که درراهند .
البته حمایت سهامدارعمده درحال حاضرحرف اول رامی زند .
اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
صدرا به احتمال خیلی زیاد امروز با یک منفی خوردن باید برگرده و صف خرید بشه .
زندگی منشوریست در حرکت دوّار ؛
که با رنگهای بدیع ؛
و دلفریبش ؛
آن را دوست داشتنی ؛
خیال انگیز ؛
و پر شور ساخته است .
mmmm, PASHA, s_hashem54, فرزاد
در حال حاضر 33 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (4 کاربران و 29 مهمان ها)