یا در صدرا دزدی شده مثل تشکیلات استان قدس و یا گزارشش را دروغ اعلام کردند
یا در صدرا دزدی شده مثل تشکیلات استان قدس و یا گزارشش را دروغ اعلام کردند
آقا رامین بنده حتی یک دونه صدرا هم ندارم ...
ولی دلم برای اون بدبخت بیچاره هایی میسوزه که گول فریبکاری و مصاحبه های اعتصام و قرارگاه خاتم رو خوردند .
و با بازی کثیف اونها دارند بازی می خورند ...
سازمان بورس هم نشسته و هیچ کاری نمی کنه ....
همشون دستشون تو یک کاسه است اینو مطمئن باش ...
اگه همین چند روز آینده صدرا یک گزارش دیگه بده و کلی امید بی خودی دوباره و دروغ بگه آیا سازمان میاد بگه بر مبنای چه
مستنداتی این گزارش رو دادی و آیا واقعیت داره ؟؟؟
یا بگه پس اون گزارش قبلی بر چه پایه ای بود ؟؟؟
واقعا میاد بگه ؟؟؟
آقا بهتره خودمون رو گول نزنیم ؛ همه ما می دونیم اینجا چه خبره ولی به روی خودمون نمیاریم ...
زندگی منشوریست در حرکت دوّار ؛
که با رنگهای بدیع ؛
و دلفریبش ؛
آن را دوست داشتنی ؛
خیال انگیز ؛
و پر شور ساخته است .
اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
اولا اکثریت مردم سهامدار صدرا نیستند
ثانیا این موضوع که شما میگی بر میگرده به کاپیتالیسم که بزودی زوال میکنه انشاالله
ثالثا پیشنهاد بهتر و قابل اجرایی دارید بفرمایید
رابعا متاسفم که با چنتا صف فروش این حرفا رو میشنوم
(پنجما چی میشد؟ اهان )خامسا بابا صدرا چند ساله وضعش همینه نمیدونید؟
سادسا قوای مجریه و مقننه رو خودتون انتخاب کردین میخواستی بهتر انتخاب کنی
سابعا دستشون درد نکنه یه حمایتی از صدرا کردن تا امثال من که یه سال صدرا رو با ضرر داشتیم خارج بشیم و بنده هم پیشنهاد خروج دادم و اقای نظری هم و فرصت خروج هم چند بار داد اما بعضیها مثل همین دوستمون که جنبش داره اومدن نمودار زدن و گفتن صدرا میشه فلان!!
بورس قواعدی داره که شما بهتر از من میدونید
دوستی دارم به اسم ناراتو تو این سایت روزی که گفت صدرا یه سهم حبابه با کلی زیان انباشته فروختمش و از اون روز دیگه بالا تر نرفت!!!
بجاش گفت وکار بخر که خیلی ازش راضی ام...........................حالا کی مقصره هیچکی اقتصاد لیبرال همینه دیگه
تو این زمینه سازمان بورس مقصر است و این اعتراض سیاسی نیست و سیاسی هم نشود بهتر است ...
ما حداقل تو همین تاپیک ها میتونیم عملکرد سازمان بورس رو نقد کنیم ...
که با رنگهای بدیع ؛
و دلفریبش ؛
آن را دوست داشتنی ؛
خیال انگیز ؛
و پر شور ساخته است .
شركت تحريمه اون ايران ترانسفو با اون عظمت سر تحريم به خاك سياه نشسته از اين صدرا چه انتظاري داريد جنسي هم كه با چندين برابر قيمت مي خرند هم به ساحل نرسيده از بين ميره صدرا نمي تونه سود بسازه پس مقصر نه اعتصام هست نه كسه ديگر توي اين بورس بايد منطقي تصميم بگيري اينجا اگر مي خواهيد به خاك سياه نشينيد طمع نكنيد بريد دنباله سهمه دي پي اس دار
خوب من یک نظر دارم چرا صدرا رو که زیان ده هم هست نمیان از بورس اخراج کنن تا بازار
روند منطقی تری داشته باشه و کل بازار اسیر این جو احساسی نشه ؟؟؟؟
بنده نموار و تحلیلی از صدرا گذاشتم اون هم در زمانی که هنوز خط روند نزولی اش رو نشکسته بود و بارها هم گفته ام
که صدرا تحلیل های بسیاری از تکنیکالیست های معروف و بزرگ را هم نقش بر آب کرده و
در همان جا گفته ام که سهم از ریسک بسیار بالایی برخوردار است و همه چیز بستگی به بازیگردانان سهم دارد .
که با رنگهای بدیع ؛
و دلفریبش ؛
آن را دوست داشتنی ؛
خیال انگیز ؛
و پر شور ساخته است .
صدرا مشكل داره
چرا همه سهمها صف فروشن - توي اين 3 ماهه هم كه نه شاخص رشدي داشته و نه سهمي از دوره قبلش بالاتر رفته تا به سوددهي رسيده باشه
اين قضيه به اين سادگي ها نيست
احسنت من هم دقیقا همین رو می خوام بگم :
صدرا مشکل داره فاراک و فاذر که گزارشاشون بد نبود و همینطور خیلی از سهم های دیگه بازار ...
بازار احساسی شده قبول ...
باعثش کیه ؟؟؟ یا چیه ؟؟؟
صدرا دایما داره بازار رو از روند منطقی خودش خارج می کنه و وارد بازی های احساسی میکنه ...
اگر زیان ده است اخراجش کنن ....
اگر نیست خوب چرا گزارشش هاش اینجوریه ؟؟؟؟
مگه نباید بازار به سمت تعالی و پیشرفت سیر داشته باشه ؟
پس چرا هیچ اقدامی نمیشه ؟؟؟
شاید نفع عده ای در کار باشه ....!!!!!!
که با رنگهای بدیع ؛
و دلفریبش ؛
آن را دوست داشتنی ؛
خیال انگیز ؛
و پر شور ساخته است .
mmmm, Yusef_sbm12, بوف کور, سپه, میسون
در حال حاضر 20 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 19 مهمان ها)