درگفت وگو با فارس:
مدیرعامل صدرا دلیل پوشش 9 ریالی سود را اعلام کرد
ساخت ویلا استخر جکوزی خرج دارد میدانید خانم بچه های این شرکت هر بار برای خرید به دوبی میروند چه هزینه ای برای ما دارد کمک به ...چه خرجی داردانوقت سهامداران در کمال کم لطفی اعتراض هم میکنند(پول این همه کار و قرارداد چی میشه)
ویرایش توسط میسون : 2011/10/24 در ساعت 13:08
من از اين اعتصام خوشم مياد اونم به يك دليل مردو مردونه وايساده و داره مشكلاته اين مملكتو گوش زد ميكنه صدرا نمادي از اين دولته نمادي از اين حكومته مگه نميگن اقايون تحريمها تاثيري نداره خب چرا تمامه شركتايي كه مستقيم تحريم شدن اوضاشون خرابه اون از ايران ترانسفو اون از تايد واتر كار به جايي رسيده كه سهامدار عمده تايد واتر هم داره سهمشو ميفروشه
من با امور مالي ها كاري ندارم شرمنده اينو مي گم چون هيچ كدوم نرمال نيستن فقط بلدن بگن نداريم /نمي شه/حالا ببينيم
ولي تا اونجا كه من مي دونم روساي قرارگاه آدمهاي خوبي هستن نمي دونم چرا دارن اينجوري مي كنن شايد مي خوان امتياز بگيرن
ولي من ديگه اين سري از دست صدار خلاص بشم هيچ وقت دور برش نمي رم واقعا اعصاب مي خواد كه فكر كنم من ندارم
نقل قول از سايت همسايه شايد بد نباشه
البته تمام این بلاهایی که سر این سهم میاد بدلیل گرفتن امتیاز بیشتر از دولت است
من فکر کنم این بحث عدم ترخیص کالا نیز مخصوصا بیان کرده و جهت دریافت تسهیلات بیشتر از بانکها و دولت است
چرا که وقتی گشایش اعتبار نزد بانک صورت میگیرد،معمولا 10 درصد مبلغ بعنوان پیش پرداخت به بانک پرداخت میگردد و کالاها بنام بانک وارد گمرک شده و وقتی بقیه مبلغ تعیین تکلیف شد ( یعنی یا باید تسهیلات بگیرد یا نقدا به بانک پرداخت نماید) اسناد حمل ظهر نویسی بنام شرکت شده و از گمرک ترخیص میگردد.
حالا جناب اعتصام هم از این طرف میخواد بخوره، هم از اونطرف و هم از خود نوسان سهم، خلاصه سه بعدی عمل میکنه (از ال سی دی های جدید الگو برداشته) یعنی میخواد یک کاری کنه که کالا و تجهیزات براش مفت در بیاد که البته در بلند مدت بنفع سهامدارن است ولی در حال حاضر سهامداران را سرویس می کنه
www.mahak-charity.org
pani, Yusef_sbm12, بوف کور, سپه, میسون
www.mahak-charity.org
دیگه از این مضحک تر شایعه ای نشنیده بودم: (واسه یکی از تالارهای همسایه است)
ساعت 11.45 جهت جمع کردن صف فروش صدرا رایزنی شروع شد- قرارگاه خاتم 15 میلیون درخواست خرید، دانایان پارس 5 میلیون ، ساتا 6 میلیون و کارگزاری بانک ملی برای چند کد. ولی اینها تا بیان هماهنگ بشن شد ساعت 11:59 که امکان جمع آوری سهم میسرنشد.
ویرایش توسط pani : 2011/10/24 در ساعت 13:35
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)