جون من یه زبونم لالی خدانکرده ای چیزی بگو بابا!
پیرو اون صحبتت راجع به پایین اوردن بار علمی سایت دیگه بحث شیرینو ادامه نمیدم
فکر نکنم به جمعه بکشه هرچند یکی از دوستان حرف خوبی زد؛ می گفت صدرا خریدن قماره! شاید مسخره به نظر بیاد اما یکی از دلایلی که صدرا خریدم همین هیجانش بود! هرچند فعلا همش هیجان منفی داشته
إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
کلا اون بحثم برا لذت بردن بود
نرم افزار ره اوردم که پولش تموم شده امی بروکر هم که چند روزه نصب نکردم
امکانات نیس داداش من شما بقل پاتختی فکر ما رو که نمی کنی
ولی جز برنامه هامه ککه چند تا تاپیک از جمله تاپیک تو رو کلا نوشته هاشو بریزم تو یه فال وورد یه کتاب به اسم خودم بدم بیرون شاید پولدار شدیم
شاید
هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد
به نظرتون صف صدرا فردا جمع میشه؟ من نظرم بلی هست (-:
یاسر جان واقعیتش این هست که اگه امروز روان در منفی معامله میشد(صف نبود) و پای سیستم بودم میفروختم چون سطح مهم 210 رو شکست و پایین تر میخریدم
اما در هر حال به نظر من صعود خیلی قوی در پیش داریم که ارزش موندن با سهم رو داره. البته این نظر من هست با شرایط خاص خودم و هیچ نگرانی ندارم که احتمال اشتباه بودن موج شماری صدرا رو خیلی کم میدونم و از طرف دیگه اگه کل این سرمایه رو از دست بدم مشکلی برام پیش نمیاد. نظر هر کس با توجه به تحلیل و شرایطش میتونه فرق کنه
195 و 176 دو سطح مهم برگشتی سهمند
فردا سهم جمع میشه به نظرم چون حقوقی خیلی وقته منتظز این حجمه و به پس فردا هم نباید کشیده بشه چون قیمت پس فردا برا خیلی ها جذابه و حجم مورد نظرشو نمیتونه جمع کنه این نظر منه (-: که ممکنه 100 در100 اشتباه باشه
إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
در صدرا هم مثل خیلی از سهمها
همه چیز دست یک عده خاصه
مثلا با بالا بردن 10 میلیاردی هزینه ها بدون عنوان به ناگاه در گزارش شاهد ... می باشیم
حالا شاید یکدفعه دیدید
صف فروش جمع شد و فرداش اعلام شد
این مبلغ از بدهی ها از این طریق تسویه شده و یا نه هر چیز دیگری
بله مسلم جان نوع ارسال صورتهای مالی سلیقه ای شده
پس برای صدرا هم هیچ نا ممکنی وجود ندارد
و من هم به این یقین رسیدم
اگر تکنیکال میگه بزودی قراره بالا بره
پس بزودی خبری میاد که صورتهای مالی را دستخوش تغییرات خواهد کرد