click to register
صفحه 255 از 2013 نخست ... 1552052452522532542552562572582653053557551255 ... آخرین
نمایش نتایج: از 2,541 به 2,550 از 20121

موضوع: صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

عضو فعال امیر2309 آواتار ها
    تشکر شده 5,895 بار در 1,749 ارسال
    ببينيد دكي چي گفته

دکتر قلی پور معاون مالی اقتصادی صدرا در خصوص بودجه سال 90 این شرکت گفت :" صدرا برای سال مالی 90 مبلغ 40 ریال سود برای هر سهم پیش بینی کرده است که این رقم نسبت به سال 89 به میزان 150 درصد افزایش دارد."

وی در خصوص این که قرار بود پروژه های 17 و 18 پارس جنوبی در بودجه سال 90 لحاظ شود گفت :" مبلغ 755 میلیارد و 509 میلیون ریال سود پروژه ها است و پروژه های مذکور در پیش بینی های 90 لحاظ شده است."

قلی پور ادامه داد :" سود ناخالص پروژه های جدید مبلغ 872 میلیارد ریال اعلام شده است که تاثیر آن در eps مبلغ 581 ریال به ازای هر سهم است ولی به دلیل زیان برخی پروژه های قبلی و هزینه های مالی شرکت و کاهش ارزش برخی از موجودی های خریداری شده سنوات قبل، eps شرکت 40 ریال شده است. فقط تاثیر هزینه های مالی (سود و جرائم بانکی)شرکت 334 ریال از eps شرکت کاسته است. باتوجه به اینکه هیچ یک از تحلیل گران صدرا تا کنون eps مبلغ 580 ریالی برای فازهای جدید اعلام نکرده اند، شرکت صدرا بالاترین eps را برای بودجه خود اعلام کرده است. ولی عدم توان شرکت در بازپرداخت وام های بانکی دریافتی شرکت در سنوات قبل باعث شده هزینه های مالی بخش عمده ای از eps را صرف خود کند."

معاون مالی اقتصادی صدرا خاطرنشان کرد :"باتوجه به اینکه در سال آینده استهمال بدهی را نیز نداریم جرائم را نیز باید در نظر می گرفتیم که این مهم در تهیه صورت های مالی 90 صدرا، لحاظ شده است."

از قلی پور در خصوص در نظر گرفتن سهم صدرا در آذرآب سوال شد وی در پاسخ گفت :" صورت های ارائه شده صورت تلفیقی نیست و متعلق به صدرا است."
    www.mahak-charity.org

2. 8 کاربر به خاطر ارسال مفید امیر2309 از ایشان تشکر کرده اند:

كاربر فعال سپه آواتار ها
    تشکر شده 2,171 بار در 670 ارسال
    یه چیزی تو این مایه ها می خواستم بنویسم
    دیدم یکی دیگه نوشته
    کپی پیست

ديگه مطمئن شدم ، عمدا داره دست کاري ميشه.
    از صبح مثل بز نشستند نگاه کنند ببينند مردم عادي حجم مبني رو ميخرند يا نه ، وقتي ديدند کسي خريدار نيست ، ناگزير شدند براي نقشه فرداشون ، خودشون حجم مبني رو بزنند .حتي دلشون نميامد از صبح پول خرج کنند. حتي حجم مبني رو هم ميخواستند از جيب سهامدار جزء بزنند
    اينا چکار ميکنند ؟

يعني يک سهامدار جزء ميتونه اينقدر احمق باشه که لحظه آخر حجم رو بزنه ؟ حتي اگر قصد خريد داشته باشه که فردا زير 200 ميتونست بخره !!!!
    اين خريد صرفا براي پايين آوردن شاخص و قيمت پاياني بود . حالا با چه هدفي ؟ و چه کسي ؟ !!!!!!

کسي از دوستان ميتونه خريدار آخر وقت رو شناسايي کنه ؟ اگر اين خريدار شناسايي بشه ، سر نخ دستمون مياد که پشت پرده اين سهم چي ميگذره .

شایان ذکر است از 770 هزارتا معامله امروز صدراقریب به 500000تاش در ساعت 11:59:55 ثانیه اتفاق اقتاده

حالا اعتصام ... اسم اینو می ذاره حمایت
    هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد

4. 13 کاربر به خاطر ارسال مفید سپه از ایشان تشکر کرده اند:

Unhappy

صدرا بازار را منفي كرد
    حالا هي بگن صدرا ليدر نيست
    http://namabourse.com/news/14710/%D8...9%D8%B1%D8%AF/
    www.mahak-charity.org

6. 9 کاربر به خاطر ارسال مفید امیر2309 از ایشان تشکر کرده اند:

ستاره دار (1) کیوان آواتار ها
    تشکر شده 24,977 بار در 4,792 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط سپه نمایش پست ها
    یه چیزی تو این مایه ها می خواستم بنویسم
    دیدم یکی دیگه نوشته
    کپی پیست

ديگه مطمئن شدم ، عمدا داره دست کاري ميشه.
    از صبح مثل بز نشستند نگاه کنند ببينند مردم عادي حجم مبني رو ميخرند يا نه ، وقتي ديدند کسي خريدار نيست ، ناگزير شدند براي نقشه فرداشون ، خودشون حجم مبني رو بزنند .حتي دلشون نميامد از صبح پول خرج کنند. حتي حجم مبني رو هم ميخواستند از جيب سهامدار جزء بزنند
    اينا چکار ميکنند ؟

يعني يک سهامدار جزء ميتونه اينقدر احمق باشه که لحظه آخر حجم رو بزنه ؟ حتي اگر قصد خريد داشته باشه که فردا زير 200 ميتونست بخره !!!!
    اين خريد صرفا براي پايين آوردن شاخص و قيمت پاياني بود . حالا با چه هدفي ؟ و چه کسي ؟ !!!!!!

کسي از دوستان ميتونه خريدار آخر وقت رو شناسايي کنه ؟ اگر اين خريدار شناسايي بشه ، سر نخ دستمون مياد که پشت پرده اين سهم چي ميگذره .

شایان ذکر است از 770 هزارتا معامله امروز صدراقریب به 500000تاش در ساعت 11:59:55 ثانیه اتفاق اقتاده

حالا اعتصام ... اسم اینو می ذاره حمایت
    تابلو میزنه دارن کثافتکاری می کنن. شنبه شاخص از نظر آنها نباید میکشید بالا پس تعدیل منفی را پیش کشیدند و پشت بند آنهم این حجم و ... فعلا که پولهای بادآورده! گنده دست اونهاست و بازار را هر سمتی که خودشان میخواهند می کشند و .... چه میشود کرد جز تماشای این خیمه شب بازی؟!

8. 6 کاربر به خاطر ارسال مفید کیوان از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال حامد آواتار ها
    تشکر شده 3,648 بار در 1,160 ارسال
    ازبتا سهم نقل ميشه بدنيست

بیگانه اگر میشکند حرفی نیست من در عجبم دوست چرا میشکند!

امروز ، یکشنبه ، بازار روز سختی را در پیش داشت و درست در روزی که باید حقوقی ها پشت سر بازار قرار می گرفتند پشت او را خالی کرده و بازهم شاهد منفی شدن بازار بودیم .منفی که این بار هم برای سهامداران تلخ بود به خصوص این که این بار زخم را نه بیگانه بلکه دوست زده بود! چون بیگانه اگر میشکند باکی نیست از صدرا باید پرسید که در چنین مقطع حساسی چرا ضربه این چنینی را به بازار وارد می کند . ایا نمی توانست روز سه شنبه یا چهار شنبه هفته قبل این گزارش را به بازار اعلام کند . ؟! به هر حال بازار امروز هم منفی شد تا یک روز منفی دیگر دراین آبان وحشت زا در کارنامه بازار ثبت شود و باردیگر این اعصاب و روان سهامداران بورسی باشد که همچون سیبلی مقابل تیرهای پی در پی برخی عوامل بیرونی و درونی قرار گرفته باشد .

اما اگر ریزش و جزئی تر بخواهیم عوامل منفی شدن بازار امروز را ذکر کنیم باید گفت که عواملی مانند شرایط خاص سیاسی و بالا گرفتن مجدد برخی ریسک های سیاسی و بحث انفجار اخیر در یک سوی قضیه قرار گرفته اما دو عامل دیگر که اساسی تر است هجوم احتمالی نوسان گیران برای فروش برخی شرکت هاست که سه شنبه و چهار شنبه خریده اند و از آن مهم تر گزارش ضعیف صدرا که نبض سفته بازی و نوسان گیری در بازار است که با تعدیل منفی همراه شده و این خبر روند منفی این سهم را تشدید کرده و در بازار نیز با مشکلاتی جدی مواجه بودیم . چرا که بسیاری معتقدند صدرا ماشین پمپاژ پول است و جریان نقدینگی نوسان گیران را تامین می کند و رونق اوست که می تواند بازار را به نوعی حرکت دهد که این امر محقق نشد و بازار نیز با وجود نبود ریسک های جدی به سمت منفی گرایش داشت .
    زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
    اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،

10. 6 کاربر به خاطر ارسال مفید حامد از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال pani آواتار ها
    تشکر شده 20,387 بار در 2,005 ارسال
    دلیل مقاومت امروز صدرا در برابر ریزش:

[/IMG]

یکی بگه این دیاگونال این وسط چی میگه؟

به هر حال فعلا میگه عبور از سطح 200 بسیار دشوار خواهد بود.بعد بازار باید بررسی بشه که این دیاگونال تو این قسمت نمودار چکار میکنه؟!.......
    ویرایش توسط pani : 2011/11/14 در ساعت 11:44

امروز خيلي خيلي جلوي خودم گرفتم تا نخرم بعدش كه ديدم دارم وسوسه مي شم رفتم يه چاي خوردم آخه روي اين صدرا من خيلي ضرر كردم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ البته نا گفته نمونه يبار با استفاده از راهنمايي اساتيد از يه ضرر تقريبا بزرگ در رفتم بعد با خودم عهد كردم كه ديگه نمي خرم ولي كو وفادار به عهد
    نمي دونم چرا نمي تونم به صدرا فكر نكنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    www.mahak-charity.org

13. 6 کاربر به خاطر ارسال مفید امیر2309 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال behnam آواتار ها
    تشکر شده 98,027 بار در 10,087 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط امیر2309 نمایش پست ها
    امروز خيلي خيلي جلوي خودم گرفتم تا نخرم بعدش كه ديدم دارم وسوسه مي شم رفتم يه چاي خوردم آخه روي اين صدرا من خيلي ضرر كردم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ البته نا گفته نمونه يبار با استفاده از راهنمايي اساتيد از يه ضرر تقريبا بزرگ در رفتم بعد با خودم عهد كردم كه ديگه نمي خرم ولي كو وفادار به عهد
    نمي دونم چرا نمي تونم به صدرا فكر نكنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    امیر جان پس باز هم صدرا خریدی
    به نظر من کار خیلی خوبی کردی
    حالا چرا ناراحتی ؟
    چند ماه دیگه پشیمون میشی که چرا کم خریدی

15. 4 کاربر به خاطر ارسال مفید behnam از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    تشکر شده 764 بار در 235 ارسال
    نظر سعید درخشانی در مورد صدرا وفاراک

اصولا من اعتقاد ندارم در موج سوم باشیم . فکر میکنم حرکت تا 280 یک حرکت اصلاحی در مسیر نزول قیمتی بود . یک WXYXZ که الان در موج Z هستیم ( این نظر منه ) فاراک اصولا تو موج های اصلاحی هست . شاید کمتر کسی به فاراک 100 تومنی اعتقاد داشته باشه و چند ماهی هست که روی فاراک اصلا نظری ندارم . صدرا هم با عدم توانایی در عبور از 280 نشون داد نمیخواد از همگروهی خودش جدا بشه و یک موج اصلاحی دیگر میزنه .

باز همانطور که میدونید افراد نظراتشون فرق میکنه و همین هم باعث معامله و نوسان در بازار میشه . این نظر منه و به احتمال زیاد اشتباه .

http://old.bourexpro.com/viewtopic.p...asc&start=6045

17. 5 کاربر به خاطر ارسال مفید aminaran از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    تشکر شده 764 بار در 235 ارسال
    فریبرز............ ..سایت بورکس

موج شماري قبلي من بقوت خودش باقيست و هنوز بي اعتبار نشده . حتي اگر ريزش تا 178 و كف قبلي هم داشته باشيم سناريو موج 2 از سه بزرگ همچنان پابرجاست
    يكي از دلايلي كه بنده در عدد 215 با حد ضرر 190 وارد سهم شدم حمايتهاي بزرگ و پياپي از 215 تا 198 بود و پيش بيني ميكردم از اين حمايتها نتونه عبور كنه و پايان موج 2 در اين منطقه باشه و وارد موج 3 از 3 كه روياي اليوت كارانه بشيم . فعلا با اينكه اين حمايتها خوب عمل كردند و از ريزش جلوگيري كردند ولي با اتلاف زمان در اين منطقه كم كم داره قدرت اين حمايتها كمرنگ ميشه و هرچه زمان بيشتري طي بشه تاثير حمايت 200 از بين ميره و احتمال ريزش تا 178 بسيار بالا ميره . ببينيد حجم معاملات يكي از سيگنالهاي خريد و فروش تكنيكاله و حجم خوب امروز بسيار باعث اميدواريست ولي اگر اين حجم معامله تا بالاي منطقه حساس 215 ادامه داشته باشه ميشه تا 240 به صعود در مرحله اول اميدوار بود .
    متاسفانه بعلت خرابي بازار اشخاصي كه در زير 200 سهمو ميخرند تا به 10٪ سود ميرسند فروشنده ميشن و اين معضل بسيار بدي براي كوتاه مدت سهم شده .
    اميدوارم سهم به روزهاي خوبش برگرده و دوستان در ضرر را خوشحال كنه
    .................................................. .
    در مورد بازار دو حمايت بسيار مهم براي شاخص موجوده كه فعلا يكي فتح شده (25500 ) اگر سطح 24400 هم بسمت پايين شكسته و تثبيت شه بنده از سهام بطور كامل خارج ميشم .
    دوستان توجه كنند نظرات شخصيست و مطمئنا احتمال اشتباه بسيار زياده . لطفا به استناد صحيتهاي من يا ديگر دوستان تصميمي نگيريد

19. 5 کاربر به خاطر ارسال مفید aminaran از ایشان تشکر کرده اند:

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 26 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (2 کاربران و 24 مهمان ها)

1. amin h،
  2. Arian02