چرا بعضی ها انقدر وطن فروش هستند که برای رسیدن به یه نون و نوا همه چیزشونو فدا می کنندومی خواهند سهم ها رو در پایین ترین قیمت ها از دست دوستان خارج کنند آب به اسیاب دشمن می ریزند وشو.رای حکام را بیش از حد بزرگ می کنند شورای حکام چه غلطی تا حالا کرده که منبعد میخواهد انجام دهد این دسته از افراد که وحشت به ملت وارد می کنند پیاده نظام دشمن هستند بخدا قسم این نون ها خوردن نداره خجالت بکشین وملت را ناامید نکنید غرب خیلی همت کند مشگلات اقتصادی خودش را حل کند
تاثیر فاکتورهای سیاسی داخلی و خارجی بر بورس امری اجتناب ناپذیر است ،شاید مناقشه بر سر میزان تاثیرگزاری است که میتواند قابل بحث باشد ، نه با بزرگنمایی وقایع پیش رو میشود شاخص را تنزل داد و نه با فحش و ناسزا و انگ و بر چسب به این و آن میتوان شاخص را از تغییرات مصون داشت ، منطقی باشیم و همه پدیده ها را در حد وسع و توان خود تحلیل کنیم ...
به نظر من هم هنوز وجود داشتن در موج سه فیلد نشوده ولی اگر بخوایم صدرا رو به دید موج دو بزرگ ببینیم و کل ساختار را اصلاحی تصور کنیم باید از نگاه زیر دیدشمارش زیر بر اساس نظریات جناب دکتر ویلیامز انتخاب شدهچارت اول در تایم فرم روزانه است، که موج شماری بر اساس اسیلاتور mfi صورت گرفتهبرای فکوس کردن در شمردن موجهای ریزشی اخیر طبق توصیه جناب دیلیامز از تایم فرم یک ساعته استفاده کردم، هماهنگی موج ها با اسیلاتور macd که از بازه های 5 و 34 روزه استفاده شده است، و پیک ها و دایورجنس های موج های سه و پنج و شکستن خط صفر توسط اسیلاتور در موج چهارم قابل توجه است.و همچنین برای فکوس کردن برا زیر موج ها طبق توصیه جناب دیلیامز از تایم فرم 15 دقیقه ای استفاده کردمو همچنین با استفاده از زمان وقوع موج یک ، سه و چهار صدرا می توان بازه زمانی اتمام موج ریزیشی اخیر را تخیمین زد که در چارت این بازه مشخص استامیدوارم که این فرضیه که همان طور که بیان کردم برداشت من از نظریه جناب دکتر ویلیامز است اشتباه باشد و دوستان از نوسانات مثبت صدرا سودهای سرشار ببرند
او گفت: "بیا لبه پرتگاه"
آنها گفتند: "ما می ترسیم"
آنها آمدند
او هل داد
آنها پرواز کردند.
"Guillaume Appolinaire"
حمايت 200 تومان شكسته شده وتا 170-180 كه منطقه پرتراكم حمايتي است حمايت جدي ديگه اي نداريم.
ولي اگه صدار به اون قيمتها برسه تكليف فاراك و فاذر دو همگروهي ديگه صدرا خيلي بد ميشه چون افت صدرا به احتمال قوي موجب شكست كف 150 در فاراك و 210-205 در فاذر ميشه و بلحاظ موج شماري وضعيتشون خيلي بد ميشه و مستعد ريزش بيشتري ميشوند ...
بهمين علت بنظر من افت بيش از 180-175 تومان در صدرا ( كه به احتمال قوي منجر به افت بيشتر فاراك و فاذر از محدوده هاي ياد شده ميشود) براحتي موجب ريزش سهم تا حوالي كف قبلي خواهد شد( محدوده 150)
aminaran, amir3236, eps, esi_mohammadi, lord arshiya, meysam, mmmm, mohseni1353, ramin, s_hashem54, امیر, امیر2309, رامین, فرزاد, مسلم
به نظره بنده هم سهم تا محدوده 165 الی 175 میتونه بیاد پایین و موج a را تمام کنه سپس یه رشدی محکمی تا محدوده 220 الی 230 میتونه در غالب یه سه موجی (موج b ) داشته باشه
میشه یه نوسان شیرین حداقل 15 تا 20 درصدی از سهم گرفت
(رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
(ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
(قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.
امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.
با تو موافقم اسی عزیز
صدرا بار ها نشون داده که برده شاخص کل هست، هم صدرا و هم شاخص کل در تمام اندیکاتور ها و اسیلاتور های خودشون در منطقه اشباع فروش قرار دارن،
برای همین برای دوستانی که صدرا دارن و توی ضرر هستن و با صحبتهایی که این روزا توی محیطهای بورسی از ریزش شدید صدرا می شنون پیشنهاد می کنم که توی این قیمت ها صدرا رو از دست ندید چون هدفهای بالایی نسبتا خوبی داره
آنها آمدند
او هل داد
آنها پرواز کردند.
"Guillaume Appolinaire"