صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • طيب
    عضو فعال
    • Nov 2010
    • 3031

در اصل توسط hamid672003 پست شده است View Post
    باسلام:
    دوستان عزیز یک خبر بد و یک خبر نه چندان خوب وسه خبر خوب دارم که قبل از دادن خبرها درخواست می کنم که بر اعصاب خود مسلط باشید . باید خدمتتان عرض کنم در تماسی که آقا وحید با مهندس اعتصام گرفت وتحقیقات صورت گرفته دال بر خبرهای زیر است اول خبر بد اینکه پیش بینی اولیه سود 91 در حد 100ريال و شاید هم کمتر باشد .چون حسابرس گیر سه پیچ داده است دوم خبر نه چندان خوب که احتمالا سهم در یک شنبه یا دوشنبه آینده باز می شود و دلیل بنده برای اینکه این خبر نه چندان خوب است اینست که سهم باید در قیمتی باز شود که مثبت شدن بازار را بر دوش بکشد و همین موضوع باعث خروج عده ای خسته و ورود عده ای نوسانگیر می شود .و حالا خبرهای خوب اول آنکه تمام خبرهای خوبی که قبلا گفتم روز به روز قوی تر می شود و دوم کار گروه حمایت از تولید که وام و جزیره صنعتی صدرا و استمهال بدهی ها را به وقوع نزدیکتر کرده است .و سوم اینکه مهندس اعتصام فرمودند حمایت خوبی از سهم خواهد شد. راستی یک نکته را برای اینکه به بنده نگویید که ساده تر بگویم و تماسهای دوستان را به حد اقل برسانم می گویم البته این خبر بر اساس محاسبات خودم و دوستان محاسبه گر بنده است و مسئولیت چگونگی استفاده از این خبر بعهده خودتان است .به نظر بنده سود 91 صدرا در اولین پیش بینی در حدود 500ريال است و با توجه به بدهی ها و مخارج آن بین 150ريال تا 200ريال می باشد و که حدودا 140ريال عملیاتی می شود و تلفیقی باید حدود 70الی 100ريال باشد.و انشاالله به اعتقاد بنده و آن خبرهای خوش که گفتم فروردین 92 تمام زیان انباشته انشاالله مستهلک خواهد شد . و من الله توفیق .َ

باسلام وعرض ادب

حاجی این کجاش بده؟!!!!!!!!!!

تعدیل 100٪مثبت اونوقت بده؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

به آقا وحید سلام برسونید وبفرمایید بنده عرض کردم اینم جزئی از اخبار خوب محسوب میشه واز این ببعد صدرا رشدشو شروع میکنه بدون هیچ شکی

نظر

• hamid672003
      عضو فعال
      • Nov 2011
      • 1165

با سلام:
      دوست عزیزم جناب طیب بخاطر برخی دوستان خصوصا جناب خصدرا دوست داشتم پس از تاثیر کشتی افرا ماکس وحد اقل یکی دو خبر خوش دیگر که احتمالا تا بعد از نیمه دوم اردیبهشت به طول می انجامد وهمچنین جلو گیری از ورود بر خی نوسان گیر ها با کمی تاخیر بیشتر باز شود .به هر تقدیر ما که در فشار نقدینگی نیستیم برایمان چندان فرق نمیکند.و البته همانطور که گفتم وبا اذعان خود مهندس اعتصام حمایت خوبی خواهد داشت ضمنا همانطور که در مسنجر صحبت کردیم هنوز در شرایط فاراک 210 قرار نگرفته . ومن الله توفیق.

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
      باسلام وعرض ادب

تعدیل 100٪مثبت اونوقت بده؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

به آقا وحید سلام برسونید وبفرمایید بنده عرض کردم اینم جزئی از اخبار خوب محسوب میشه واز این ببعد صدرا رشدشو شروع میکنه بدون هیچ شکی

نظر

• طيب
        عضو فعال
        • Nov 2010
        • 3031

در اصل توسط hamid672003 پست شده است View Post
        با سلام:
        دوست عزیزم جناب طیب بخاطر برخی دوستان خصوصا جناب خصدرا دوست داشتم پس از تاثیر کشتی افرا ماکس وحد اقل یکی دو خبر خوش دیگر که احتمالا تا بعد از نیمه دوم اردیبهشت به طول می انجامد وهمچنین جلو گیری از ورود بر خی نوسان گیر ها با کمی تاخیر بیشتر باز شود .به هر تقدیر ما که در فشار نقدینگی نیستیم برایمان چندان فرق نمیکند.و البته همانطور که گفتم وبا اذعان خود مهندس اعتصام حمایت خوبی خواهد داشت ضمنا همانطور که در مسنجر صحبت کردیم هنوز در شرایط فاراک 210 قرار نگرفته . ومن الله توفیق.
        بله فاراک در 210قرار نگرفته ولی همراه با صدرا قرارخواهد گرفت والبته نوسانگیرا هم وارد خواهند شد چون آینده صدرا مشخصه و بازار اینو خوب فهمیده

و دیگه همه میدونه که صدرا اون صدرای قبلی نخواهد بود.

بالاخره بازیگران هر جور که صلاح میدونن عمل خواهند کرد وشاید......................................

نظر

• hamid672003
          عضو فعال
          • Nov 2011
          • 1165

باسلام:
          دوست عزیز بنده اولا هیچ ادعایی ندارم و دوما خبر های بنده حاصل تلاش خودم و دوستانم است و ارزش این موضوع به این است که می توانم به این اخبار تکیه کنم ولی شما آیا به اخبار بورس نیوز و امثالهم می توانید اتکا نمایید .در حالیکه توسط برخی افراد دیگر که حداقل مدتی اخبار آنها را مورد آزمایش قرار نداده باشید .ضمنا بنده اخبار را برای دوستانی می گذارم که به بنده اعتماد دارند که صد البته تعدادشان کم نیست و تنها خواننده هستند و در ثانی بنده بارها دیده ام تنها چند دقیقه پس از درج مطلب بنده اخبار را بر روی سایت خودشان برده اند و حتی متوجه شده ام که برخی دوستان که از بنده بصورت تلفنی اطلاعات می گیرند سریعا آن اطلاعات را در روی خبرگزاریها درج می نمایند. در هر صورت شما خود مختارید هر چه می خواهید انجام دهید .و من الله توفیق .

در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post
          اين خبر شما يه خبر كاملا سوخته بود ميدونيد چرا؟ به خاطر اين...

نظر

• armin777
            عضو عادی
            • Nov 2011
            • 61

[quote=طيب;113748]باسلام وعرض ادب

تعدیل 100٪مثبت اونوقت بده؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!سلام:

دوست عزیز پیش بینی 91 رو با پیشبینی 90 مقایسه میکنن که 2 ریال تهدیل مثبت داده.زمانی که فاراک اعلام 233 ریال میکنه و 90 حدود 160 میگید 47% تعدیل مثبت داده وگرنه اگه با آخر امثال مقایسه کنید که تعدیل فاراک منفی میشه. 3ماهه با 3 ماهه 6ماهه با 6 ماهه و الا آخر. اگه میخواهید بیطرفانه بگید اول باید بگید امسال حدود 100% تعدیل منفی داده{اگه 53 رو پر کنه} و اونوقت مثلا 98 ریال پارسال رو که اول سال داده با مبلغ اول امسال مقایسه کنید یعنی 98 به 100{اگه 100ریال اعلام کنه}. البته گزارشی از صدرا به سازمان نرسیده واحتمالا در چند روز آینده بفرسته. البته آقای اعتصام گفته 2 خبر خوش داره برای سهامدارا که فکر نمیکنم 10 تومن برای سهامدارا خبر خوش باشه .اگه 20 تومن بود خوب بود ولی بازار اینقدر به مدیرای صدرا و حسابهای مالی اون بی اعتماد شده وگزیده شده که تنها راه صدرا توافق محفلی برای بالا بردن سهم هست.راستی میشه به من بگید تو این سالها صدرا چند بار تعدیل مثبت نسبت به پیشبینی اولیه داده؟آخرین تعدیل مثبت که مورد قبول قرار بگیره کی بوده؟
            تنها راه رشد صدرا حمایت و بالابردن سهمه و اونی که پول میزاره برای خرید سهم که ببردش بالا {مثل کارگزاری بهمن بعد از مجمعو یا مهر اقتصاد و عیسی رضائی قبلا}وقتی به هدف قیمتی برسن سهم رو ول میکنن و سهامدار جز رو توباتلاق میاندازند. یه سئوال از دوستان: چرا هیچ حقوقی حاضر به حمایت از صدرا نمیشه؟ یعنی اونها چیزهائی رو که شما و آقا حمید میدونید رو نمدونن که صدرا بهشته؟حقوقیهای بالای 1% صدرا هم خیلی وقته نمیخرن چون خودشون هم گیر کردن.دوستان برای اطلاعات خودشون برن با 7-8 نفراز دوستای بورسی شون سئوال کنن ونگن که صدرا داریم و بگن میخواهیم بخریم ببینید چی میگن و خودتون نتیجه بگیرید. امیدوارم همون 15-20 تومن رو اعلام کنه و همه حد اقل از ضرر خارج شن از جمله خودم هر چند میانگین من خیلی پائینه ولی همینکه سرمایه 1 ماهه بلوکه شده و میتونستیم بهتر از سرمایمون استفاده کنیم خودش هم ضرره. شاد و سبز باشید. شب خوش

نظر

• jalal
              عضو جدید
              • Aug 2011
              • 7

سلام دوستان طی تماسی که دیروز با امور سهام داشتم اعلام کردند که تاآخرماه پیش بینی سود 91 اعلام میشه .ومبلغ رو پرسیدم که گفتند سود خوبی اعلام میشه

نظر

• majidmarmo0oz
                عضو عادی
                • Mar 2012
                • 37

سلام.چه خبر؟.امروز 5شنبه است ها
                گزارش مزارش هم كه خبري نيست.تاپيك صدرا هم كه سوت و كور شده مثل خودش.

نظر

• majidmarmo0oz
                  عضو عادی
                  • Mar 2012
                  • 37

در اصل توسط jalal پست شده است View Post
                  سلام دوستان طی تماسی که دیروز با امور سهام داشتم اعلام کردند که تاآخرماه پیش بینی سود 91 اعلام میشه .ومبلغ رو پرسیدم که گفتند سود خوبی اعلام میشه
                  ولي 10 تومان كه اعلام شده سود آنچنان خوبي نيست.فقط 2 ريال بيشتر شده نسبت به پارسال
                  تا آخر سال هم حتما ميخواد مدام تعديل منفي بده و زيان شناسايي كنه و اين 10 تومان هم چيزيش واسه ما نمونه
                  البته خدا نكنه اينطور بشه ولي از صدرا همچين چيزايي بعيد نيست

نظر

• bahary
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 2510

در اصل توسط jalal پست شده است View Post

اینکه گفتند سود خوبی اعلام می شود اصلا مهم نیست. بلکه مهم آن است که در گزارش سه ماه اولش و بعد از آن مثل امسال تعدیل های منفی ندهدو پوشش مناسب هر دوره را داشته باشد.
                    ممکن است برای بازی دادن دوباره سهامداران بیچاره مبلغ فوق باوری را هم اعلام کنند ولی در طول سال مجددا افول کند . بنابر این به همه سهامداران صدرا هشدار می دهم که خیلی خیلی مواظب باشند. بابا این همه سهم تو بازار هست چرا یه عده چسبیدند به این سهم در پیت دارای هزاران مشکل پیچ در پیچ تحریمها و سوئ مدیریت و بی کفایتی دست اندر کاران بی سوادش. من در سال 90 بزرگترین ضربه را از این سهم متحمل شدم و با زیان سنگین خارج شدم و با پول باقیمانده سهامهای با ارزش خریدم که تا حال اکثر زیان را پوشش داده اند. بابا جان در این تاپیک را گِل بگیرید تا منبعد بالا نیاد.

نظر

• majidmarmo0oz
                      عضو عادی
                      • Mar 2012
                      • 37

سلام.يه سري گزارش مربوط به سالهلي 80 تا 85 اومد رو كدال
                      اما هنوز خبري از پيش بيني 91 نيست
                      ولي حس ميكنم نزديكه

نظر

• MASOUD
                        عضو عادی
                        • Aug 2011
                        • 160

این سهم را فقط باید حس کرد ، البته نه با حواس پنجگانه ...
                        [SIZE=3][COLOR=#800080][B][FONT=comic sans ms]بالاترین فضیلت آگاهی و بزرگترین گناه جهل است .[/FONT][/B][/COLOR][/SIZE]

نظر

• bahary
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 2510

در اصل توسط majidmarmo0oz پست شده است View Post
                          سلام.يه سري گزارش مربوط به سالهلي 80 تا 85 اومد رو كدال
                          اما هنوز خبري از پيش بيني 91 نيست
                          ولي حس ميكنم نزديكه
                          دوستان عزیز ! هیچ فکر کردید چرا صدرا این گزارشهای قدیمی را هر از گاهی روی کدال میگذارد؟ تا حال چند بار همین ها را گذاشته است ! جواب بدهید تا من هم بعدا نظر خودم را میدهم.

نظر

• *سامان*
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 4691

در اصل توسط ahmad پست شده است View Post
                            دوستان عزیز ! هیچ فکر کردید چرا صدرا این گزارشهای قدیمی را هر از گاهی روی کدال میگذارد؟ تا حال چند بار همین ها را گذاشته است ! جواب بدهید تا من هم بعدا نظر خودم را میدهم.
                            شما اول نظرتو بزار بعدا مام ميزاريم
                            مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• bahary
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 2510

در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post
                              شما اول نظرتو بزار بعدا مام ميزاريم
                              ساده جان امیدوارم امتحان دیروزت موفقیت آمیز بوده و قبول بشی.

اگه می خواستم اول بگم که اینا نمی نوشتم!

نظر

• رامین آرتی
                                عضو عادی
                                • Feb 2012
                                • 80

همه آدمها از اینکه چگونه پیشرفت داشته اند می گویند و مینویسند از پایین چگونه رشد کرده اند و به بالا رسیده اند ولی صدرا میگوید که در قدیم چه روزگار طلایی داشته و الان چه شده واسه همین اطلاعاتشو مدام میذاره تو سایت اینم جالبه که در گزارشهای قدیمیش هم دست کاری میکنه .....
                                بعضی حرف ها مال نگفتن هستن
                                مال آلوده نشدن در دایره کلمات
                                همان جا............
                                کنج پستوی دل که باشند حرمت دارند
                                زاده که شوند انگار مرده اند.......

نظر

در حال کار...
                                X