فعلا" كه داداشمون گفته تا 120 ميريزه و تا آخر سال رشدي نداره ! البته خدا كنه اشتباه كرده باشه !
فعلا" كه داداشمون گفته تا 120 ميريزه و تا آخر سال رشدي نداره ! البته خدا كنه اشتباه كرده باشه !
به نقل از MortezaPro در بوركس:
سلمان صابر - كارشناس سازه هاي فلزي و دريايي جانشين فرماندهي قرارگاه سازندگي نوح
مدير عامل شركت پتروگوهرفراساحل كيش قبلا درقرارگاه سازندگي نوح كارشناس بوده
--------------------------------------------------
آگهي تصميمات شرکت پترو گوهر فراساحل كيش (سهاميخاص) بشماره ثبت8468 شماره1284/41/89
به استناد صورتجلسات مجمع عمومي عادي بطور فوقالعاده و هيئتمديره مورخ17/5/90 تصميمات ذيل اتخاذ گرديد:
1ـ آقاي سلمان صابر به سمت مديرعامل و رئيس هيئتمديره، آقاي سيد حسن موسوي به سمت عضو هيئتمديره، آقاي محمود سالاريقلعهنوي به سمت نايب رئيس هيئتمديره براي مدت دو سال انتخاب شدند.
2ـ كليه اسناد و اوراق بهادار و تعهدآور شركت از قبيل چك، سفته، بروات، با امضاي ثابت آقاي سيد حسن موسوي به همراه مديرعامل متفقاً و مهرشركت و قراردادها عقوداسلامي و نامههاي اداري با امضاي مديرعامل منفرداً همراه با مهرشركت معتبرميباشد.
3ـ آقاي يوسف افضلخاني بعنوان بازرس اصلي و آقاي عقيل قادري به عنوان بازرس عليالبدل براي مدت يكسال انتخاب شدند.
اداره ثبت شركتها و مالكيتهاي صنعتي و معنوي منطقه آزادكيش
مشخصات ارتباطی :
تلفن1 :77425013
تلفن2 :
فکس :77425028
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
آدرس : تهران - بزرگراه تهران پارس - ساختمان قرب
لازم مي دونم ذكر كنم رستم قاسمي قبلا" مدير عامل قرارگاه نوح بوده و بعد به قرارگاه خاتم رفتو از اونجا به وزارت نفت !
ا
من هم خدمت شما سلام عرض می کنم
در مورد سئوال اولتون برای ارتباط بین دو تک موج ترند و کانتر ترند همانطور که شما عنوان کردید میبایستی هم از نظر زمانی و هم از نظر قیمتی با هم تناسب داشته باشن که نظریه پردازان الیوت ارتباط یک به سه را عنوان کردن، این ایده آل ترین حالت هست ولی جناب نیلی بین دو واژه زمان و قیمت از وازه orاستفاده کرده یعنی تناسب زمان یا قیمت به تنهایی هم کفایت می کند، جناب ماینر هم قیمت و زمان را دو عمل کلیدی می داند ولی همواره زمان را عاملی ضعیف معرفی کرده
در مورد سئوال دومتون ، عرض کردم که این موضوع جمله استاد گرانقدر جناب هالی هست ، در بین جملاتم با علامت نقل قول آن جمله را بیان کردم
در مورد سئوال آخرتون موج cکه باید پنج موجه باشد موج aیا باید پنج موجه یا سه موجه باشد که این موضوع را در چارت بالا رعایت کردم ولی من ساختار B که پنج موجه باشدی در چارت بالا نمی بینم .
دوست عزیز درکل در امواج الیوت خیلی کم یا به ندرت پیش می آید که ساختاری که با آن سرکار داریم کاملا شبیه ساختار شماتیکی باشد که جناب الیوت عنوان کرده، پس ما بایستی به آلتر ناتیو هایی توجه داشته باشیم که اولا تمام قوانین الیوت را رعایت کرده باشد و در ثانی به ساختار شماتیک موج های الیوت نزدیکتر باشد ، به نظر من ساختار هفتگی بالا صدرا می تواند یکی از آلترناتیوهای قوی باشد البته قصد بیان کردن این ساختار همانطور که قبلا با دوستان صحبت کرده بودم بیان تمام آلترناتیوهای ممکنه در مورد صدرا و بررسی کردن تک تک این ساختار ها بوده، هر چند که این پیشنهاد را دوست دیگه ما داده بودن و مورد استقبال دوستان زیادی قرار گرفته بود ولی در حال حاضر جز تشکر کردن موضوع دیگری را عنوان نمی کنن، به هر حال در مورد ساختار بالا و آلتر ناتیو ها دیگه از صدرا که به ذهن دارم مطالب زیادی برای گفتن هست و لی خوب ........
ویرایش توسط lord arshiya : 2011/11/23 در ساعت 20:02
او گفت: "بیا لبه پرتگاه"
آنها گفتند: "ما می ترسیم"
آنها گفتند: "ما می ترسیم"
آنها آمدند
او هل داد
آنها پرواز کردند.
"Guillaume Appolinaire"
[quote=آریو;68830]اتفاقا معامله شدن صدرا تو این محدوده براش سمه
برای اینکه تعداد بیشتری تو این محدوده دارن سهامدار میشن
و با کوچکترین اخبار منفی ...اگه خبر منفی بیاد که اصلا تو این چند مدت نیومده
سهامدارای جدید چون تو ضرر زیاد نیستن
با حرف شما کاملا موافقم این 20 میلیونایی که دارن سوار میشن با کمترین حد ضرر فرداها فروشنده خواهند بود.سهم باید فاندامنتال قوی داشته باشه و الا حمایت همیشگی نخواهد بود.تا دارن حمایت میکنن خارج باید شد.
ویرایش توسط mmmm : 2011/11/23 در ساعت 20:04
امروز هم سهامدار عمده در نماد صدرا خریدار بوده
http://old.tsetmc.com/loader.aspx?Pa...65947991415904
سلام دوستان
سهم یک رشد تا 245 50 میکنه و بعد برای افزایش سرمایه میبندنش...آخرین خبر من اینه...موفق باشید...
yahoo messenger: farhad.farhad1360 تبادل اطلاعات
در حال حاضر 15 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 14 مهمان ها)