فرهاد جان با عرض شرمندگی من دقیق متوجه نشدم!
آیا نقطه C در شکل "موج شماری اخرین موج اصلاحی" همان نقطه مماس بر b از B در شکل "موج شماری بر اساس چارت تعدیل شده ماهانه" میباشد ؟
فرهاد جان با عرض شرمندگی من دقیق متوجه نشدم!
آیا نقطه C در شکل "موج شماری اخرین موج اصلاحی" همان نقطه مماس بر b از B در شکل "موج شماری بر اساس چارت تعدیل شده ماهانه" میباشد ؟
دوستان صدرا دار حتما جدیدترین تحلیل صدرا رو در تاپیک "مجموعه نظرات استاد عزیز holy" مطالعه کنید
به نام خدا
باسلام خدمت همه دوستان:
صدرا
به نظرمن سهم در حال حاضر با نزدیک شدن به چند ناحیه پر تراکم چاره ای جز برگشت هرچند کم را ندارد.اگر دقت کنید منطقه قیمت 170 تومان محل برخورد با میدل لاین چنگال و162 تومان در مجاورت فیبوی 88/6% ret ومنطقه قوی حمایتی گپ شکست در روند قبلی سهم میباشد که معمولا این گپ پر نمی شود ومانند یک حمایت عمل خواهد کرد به هر حال انتظار من این است که سهم در همین محدوده ها برگردد وحداقل تا -220-200 تومان رشد البته این تحلیل کوتاه مدت سهم است .که برای بلند مدت سهم اهداف بالاتری را هم برای صعود وهم برای اصلاح در سر دارد.
دوستدار شما :سلیمانی
[IMG][/IMG]
ویرایش توسط ARTIN : 2011/11/26 در ساعت 10:52
خوب خوشحالم که بازار ارز و سکه رونق گرفت و بورس خراب شد
همه بورسبازان در ضررند چون آداب ولایت را نمیدانستند و گمانه زنی را بر پیروی از اصول نظام ترجیح دادند
ماه محرم نزدیک است و این مالباختگان به پیشباز عزا رفته اند .....
خدا به همگی صبر عنایت فرماید
یک خطا وآن عدم پیروی ازدستورات ولایت
ببین چه برسر ا .ن باآن همه سابقه وخوش خدمتی آورد وای به حال من وشما !!!
ببین چگونه جریان انحرافی را بوجود آوردندوبرسر زبانها انداختند !!!!!
حتی برای بیرون انداختن وبی آبروکردن از اختلاس میلیاردی پرده گشودند درحالیکه این کشور پراست از این ...!!!!!!
آری قدرت مهم است وبرای حفظ آن باید همه کارکرد
حتی اگر مردم به گدایی بیفتند و کلیه بفروشند و یا به خود فروشی تن بدهند
آری قصه ما فلاکت باراست
من بیشتراز پایان قصه می ترسم که ................
صدرا احتمالا داره یه الگوی ولفی کلاسیک را تشکیل میده :
لینک تصویر
دوستان نظر بدند
(رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
(ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
(قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.
امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.
طبق معمول دروغ و دورویی . اون 5 میلیون خریدار نبود تا قیمت رسید به اون حذفش کرد و 1 دقیقه بعد سهم صف فروش شد . اگه خریداره خوب الان 4میلیون صفه بیاد جمع کنه
فراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )
گویا به رگ غیرتشون بر خورد ولی نباید با حذف اون 5 میلیون اعتماد بازارو از دست میداد جالا کشف کف های جدید تر برای سهم دور از دسترس نیست
ویرایش توسط fm2006 : 2011/11/27 در ساعت 11:03
فراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )
در حال حاضر 14 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 13 مهمان ها)