این دسته گلهایی که یه روز در میان به آب داده میشه اجازه نفس کشیدن به بازار نمیده .
این دسته گلهایی که یه روز در میان به آب داده میشه اجازه نفس کشیدن به بازار نمیده .
بالاترین فضیلت آگاهی و بزرگترین گناه جهل است .
صدرا درگیر مقاومت الگوی گوه قرارداره بعد ازخارج شدن ازآن .صعود خوبی میکنه .همانطوری که درنمودار میبینید تکلیف بزودی معلوم میشه .قیمت بره بالای 170تمومه.
در تصویر مشکی تایم روزانه را داریم که موج انتهایی یه ساختار 5 موجه داره
من تک موج آخره این ساختار که از 177 تومان شروع شده را دتیل کردم و در تایم یک دقیقه بررسی نمودم
به نظره من سهم در محدوده 156 تا 158 سیگنال خرید داره صرفا برای نوسان گیری فعلا تا محدوده 185 الی 190 تومان
لینک تصویر
(رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
(ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
(قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.
امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.
نشست فردای اتحادیه اروپا برای هفته اینده مهم خواهد بود.!
البته معمولا تاثیر روانی تحریم یکی دو روز اوله ولی باید دید تحریم ها در چه حدی است!!!
درخت هرچه پربارتر افتاده تر
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
صدرا بازار و چيكار كرد آفرين به قندي ها
www.mahak-charity.org
مشکل صدرا 1700 بود که اونم رد شد احتمالا تا 1850-1800 رفته و یه استراحت خواهد داشت بعد تا 2000
تبريك به سهامداران عزيز صدرا
خوشحالم از اينكه سهمتان صف شده اميدوارم همچنان روند ادامه دار باشه بره بالاي 200
www.mahak-charity.org
نقل از طيب عزيز
عملیات اجرایی مصوبات سفر مقام معظم رهبری به عسلویه آغاز شد
نفت نیوز: تفاهم نامه آغاز عملیات اجرایی مصوبات سفر مقام معظم رهبری در ابتدای سال جاری به پارس جنوبی سه شنبه (9 آذر) با حضور نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه، مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس، استاندار و برخی مقامات محلی بوشهر منعقد شد.
www.mahak-charity.org
در حال حاضر 16 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 15 مهمان ها)