تبریک به تجهیزاتی های صبور مخصوصا از نوع فاذرشون![]()
اگه فردا صدرا مثبت باشه و بتونه بالای 169 تا 170 بمونه فکر کنم روند مثبت تا 182 خواهد داشت . و اگه 182 به بالا بره ، خوش به حالمون میشه
مقاومتها تا هدف 200 عبارتند از 172 و 180.
اما نظرمو به صراحت بگم...به گمان من صدرا در عبور از هرکدام از مقاومتها انرژی زیادی هدر خواهد داد و باید مثل موشکهای فضانورد در چند مرحله از سوخت جهت جهش و رانش استفاده کند!
اگر از این 2 خان به سلامت رد شد صعود تا 200 حتمی است. سوال اینست آیا این میزان سوخت برای حرکت پرتابی به 200 کافی است ؟!
به جرات میگم صدرا صدرای سابق نیست و الان حتی توان 2 روز صف موندن رو هم نداره اگر پتروگوهر نقش بازار گردان رو ایفا نمیکرد الان صدرا در قیمت های پایین تری به سر میبرد امیدوارم دوستان صدرایی دلگیر نشوند اما بازار فقط صدرا نیست
به جان خودت بیفت!
خودت خودت را بساز!
وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!
(رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
(ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
(قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.
امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.
يادش بخير يه زماني فقط دنبال خبرهاي صدرا بودم چه سهامدار بودم چه نبودم همه درباره صدراصحبت مي كردن و اقتدار قرارگاه
ولي الان هر خبري هم مي بينم ياد قلي پور تو مجمع مي افتم كه وضع سهامدارهارو ديد /ديد / ديد/ شايد هم نديد و خودش و زد به كوري و خيلي راحت ازشش گذشت من روسايي قرارگاه و خوب مي شناسم واقعا آدمهاي با خدايي هستن و زحمت كش ولي نمي دانم چرا كاري نمي كنن
نماينده قرارگاه پس كجايي نمي گم سهم و بكنيد چهارصد حداقل ببريد رو 200 نگه داريد يه عده از دلشون بياد با ضرر بفروشن تاكيد مي كنم با ضرر واقعا اين قيمت ظلمه
يه عده حقشون اين نيست
شايد هم واقعا اوضاع خرابتر از اوني كه باشه مي گن ولي تحليگرها چيزي ديگري مي گن حتي صفش به دو روز هم نمي كشه چون حقوقي نمي خره افتاده دست يه عده نوسانگير
www.mahak-charity.org
در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 9 مهمان ها)