صدرا در موقعیت صعود قرار گرفته
هدف سهم را 190 و در صورت عبور در مرحله بعد 200 میبینم. رشد بیشتر را فعلا متصور نمیدونم!
صدرا در موقعیت صعود قرار گرفته
هدف سهم را 190 و در صورت عبور در مرحله بعد 200 میبینم. رشد بیشتر را فعلا متصور نمیدونم!
(رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
(ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
(قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.
امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.
amir3236, amir5151, arya89, boursbazan, bourse, lord arshiya, pani, same1, امیر2309, فرزاد, محاد, محسن مختاری, کیوان
باز هم موافق نیستم امروز را هم دیدیم. فردا را هم خواهیم دید البته اگه عمری مونده باشه انشاء الله. اگه با تکنیکال حرکت میکرد می بایست 1450 را تاچ میکرد و برمیگشت در حالی که هم خریدار و هم فروشنده نمی دونه برا چی میخره یا میفروشه . این سهم همه را روانی کرده از جمله خود من . چنانچه روزی که کالسیمین و حقش باز شدند میفروخیتم و جایگزین میکردیم الان ضررها را که جبران کرده بودهیچ , کلی هم سود کرده بودیم ویا هر سهم دیگه کالسیمین را مثال زدم. سهم های خوب زیادند.فقط به امیدهای واهی خودمون رو بدبخت کردیم رفت.هزاران نفرین و لعنت بر مسئولین بی عرضه و بی لیاقت این شرکت صدرا.
احمد عزیز بنده هم جزو متضررین صدرا هستم ولی اجازه ندادم این سهم که به هر دلیلی باعث ضرر من شد جو روانی بر روی من و تصمیم گیری هایم انجام دهد. با لعن و نفرین این و آن هم متاسفانه ضررهای ما بر نمی گردد. در مورد سیاسی بودن سهم خب کل امور کشور ما سیاسی است! صدرا هم یکی از آنهاست در عین حال قطعا صعود و نزول هر سهم تابعی از مسائل بنیادی و تکنیکالی آن میباشد. به نظر من اخبار بنیادی یک سهم و یا مسائلی موثر در سهم که مسائل سیاسی یکی از ان عوامل میباشد باعث ایجاد یا حرکت در یک روند مشخص میشود و این حرکت تکنیکال سهم را رقم میزند.
من صدرا را نه به دلیل اخبار بنیادی (حالا نمی دانم این قضیه پروژه کشتی چقدر موثر است؟!) بلکه صرفا به دلیل عبور تدریجی و فرسایشی سهم از دو روند نزولی و نحوه معاملات آن طی روزهای اخیر گفتم و نگفتم صعود هیجانی دارد. حتی هدفهای بالایی هم برایش متصور نبودم و نظر کلی من همچنان طبق صفحات قبل بر روند نزولی صدرا است. مقطع فعلی را تنها مستعد رشدی کوتاه مدت دیدم و به نظرم هنوز معتبر میباشد. تا ببیتیم معاملات روزهای آتی چگونه پیش میرود!
بازدید وزیر نفت از جزیره صدرا
وزیر نفت به همراه هیأتی از مدیران ارشد نفتی از یارد فراساحل و کارخانه کشتیسازی صدرا در بوشهر بازدید کرد.
به گزارش مارین نیوز، رستم قاسمی در این بازدید از روند ساخت کشتیهای نفتکش 113 هزار تنی افراماکس و همچنین آخرین وضعیت ساخت سکوهای میدان رشادت و تجهیزات فراساحل فازهای 17 و 18، 22تا 24 و 13 مطلع شد.
احمد قلعهبانی، مدیرعامل شرکت ملی نفت، محمود زیرکچیانزاده، مدیرعامل شرکت نفت فلات قاره ایران، موسی سوری، مدیرعامل شرکت نفتوگاز پارس، مظفری شمس، فرمانده قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء سپاه، خواجه علی، ریاست هیأت مدیره صدرا، و مهدی اعتصام، مدیرعامل شرکت صدرا، نیز در جریان این بازدید حضور داشتند و در جلسهای آخرین وضعیت پروژههای در دست اجرای صدرا بویژه فازهای جدید پارس جنوبی را مورد بررسی قرار دادند.
بنابر گزارش مارین نیوز، قاسمی در این بازدید بر ضرورت اجرای بهموقع پروژههای صدرا تأکید کرده و آباندازی کشتی افراماکس و پایان ساخت جکتهای فازهای جدید تا پایان سال جاری را خواستار شده است.
http://marinenews.ir/?show=news&maj=...wz&catid=11702
یل یاتار ، طوفان یاتار
یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .
صدرا صف خرید شد
فقط فرصت فروش است همین .من کاملا از شرش راحت شدم هر چند با زیان کلان.
من احتمال سر و شونه کف میدم با هدف 220-230 (نک لاین فرضی 188-190)
البته صرفا یک احتماله با توجه به موج شماری سهم
*سامان*, 664, amir3236, amir5151, ARTIN, baradaran, boursbazan, esi_mohammadi, hamed1, jamall, jimbo, lord arshiya, m.nouri, MajidPack, nikoo100, shayan0711, VM511, امیر2309, بوف کور, تصمیم کبری, حامد24, عبدالله محمدی, فرزاد, فری زبل, کیوان
در حال حاضر 19 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 18 مهمان ها)