*سامان*, 664, amir3236, baradaran, boursbazan, esi_mohammadi, JGH, jimbo, mohseni1353, nikoo100, rajabnejad, ramin, shayan0711, VM511, امیر2309, بوف کور, فرزاد, ناهید
سلام
با اجازه اساتيد محترم بنده هم با نظر پاني خانم موافقم
ولي فكر كنم در 1950 مقاومت داشته باشد
البته فقط نظر بنده است و مدتهاست كه دارم از نظرات اساتيد بزرگوار در اين سايت و سايت بوركس استفاده مي كنم
نمودار صفحه قبلمو میگذارم دوباره اینجا. مقاومت 190 نقطه چین آبی در شکل هست که به گمانم با موج شماری سرکار خانم پانی هم مطابقت داشته باشد.
فقط دوستان توجه کنند که اگر شکست 190 به مدت یکهفته طول بکشد لبه صورتی نزولی باعث ایجاد مقاومتی مضاعف می گردد. در کل گمان میکنم با توجه به شرایط فعلی رشد سهم تا همین میزان باشد.
*سامان*, 664, amir3236, baradaran, boursbazan, esi_mohammadi, farzadi, JGH, jimbo, MajidPack, mohseni1353, nikoo100, pani, rajabnejad, ramin, Saleh.R, shayan0711, VM511, بابي چارلتون, بوف کور, فرزاد, محسن مختاری, ناهید
*سامان*, 664, amir3236, baradaran, boursbazan, esi_mohammadi, jamall, JGH, jimbo, MajidPack, mohseni1353, nikoo100, ramin, Saleh.R, VM511, بابي چارلتون, بوف کور, فرزاد, ناهید, کیوان
با سلام و عرض ادب
دوستان بررسی خوبی از روند صدرا ارائه کردن من هم از یه منظر دیگه نمودار رو بررسی میکنم البته برای اینکه تصویر واضح باشه نمودار رو خطی کردم .
به اعتقاد من مقاومت خط روند نزولی که با رنگ صورتی مشخص شده بسیار مهم بود و زمانی که این مقاومت هفته گذشته شکسته شد اولین سیگنال صادر شد .
مقاومت خط روند صعودی هم که امروز تقریبا شکسته شد از اهمیت بالائی برخوردار بود و در صورت که کاملا شکسته بشه یه مقاومت مهم رو سهم رد کرده .
مقاومت مهم دیگه ma20 روزه بود که اون هم خیلی وقت بود شکسته نشده بود و امروز تقریبا شکسته شد.
وقتی قرار باشه مقاومتهای به این مهمی شکسته بشه حتما باید در زمان شکست یه حجم بالای معاملات رو هم داشته باشیم و امروز این مورد رو هم در نبرد سنگین جبهه خرید و فروش مشا هده کردیم .
نکته مهم دیگه از نظر من شکست مقاومت در RSI بود اگه دقت کرده باشیم خط قرمز رنگ در RSI خیلی وقت بود شکسته نشده بود و بعد از سه ماه این مقاومت هم شکسته شد .
اگه به سابقه سهم نگاه کنیم مرتبه قبلی هم وقتی این مقاومت در RSI شکسته شد صعود هیجانی به دنبال داشت که در مستطیل سبز رنگ مشخص شده .
بنابراین من فکر میکنم نباید هدف قیمت 190 باشه و به نظرم تمام این موارد نشان از صعود بالاتر میدن البته قطعا این صعود به یکباره نخواهد بود و حتما در برخورد با مقاومتهای مهم سهم اصلاح قیمت خواهد داشت .
فردا هم سهم به مقاومت مهم 176 برخورد میکنه که اون هم به نظرم تعیین کننده است و درواقع اگه قرار باشه سهم صعود واقعی داشته باشه باید این سناریو فردا تکمیل بشه به عبارت دیگه اگه فردا در برخورد با مقاومت قیمت برگرده تمام این داستانها منتفی خواهد بود .
البته صدرا بارها نشون داده همه رو غافلگیر کرده و نمیشه خیلی رو نمودار قاطع صحبت کرد و بهترین روش اینه که مرحله به مرحله جلو بریم و تحلیل رو کوتاه مدت انجام بدیم با نگاه کوتاه من هم فعلا دو مقاومت مهم سر راه صدرا میبینم یکی در 176 و دیگری در 188 تومان .
دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه
صدرا چون جو هیجانش خیلی قوی است قالبا شونه راست را درست نمیکنه و یک کله میره بالا تاریخچه نمودار سهم پر است از این مثال که بارها شانه راست را تشکیل نداده و پریده
توجه دوستان تکنیکالیست رو به یه نکته مهم جلب میکنم
نوع معاملات امروز نشانگر استارت سهم برای یک صعود بزرگ بود
شاید سهم به زودی برای تعدیل مثبت بسته بشه و بالای تمام مقاومتها باز بشه
اگر فقط بحث بخشش جرایم دیرکرد بانکی نهایی بشه سود شرکت به راحتی به بالای 20 تومن خواهد رسید
این سهم تا پایان سال حداقل 100% افزایش سرمایه مجانی داره که با این قیمت توجیهی نداره
بارشد صدرا کاملا موافقم چون حجم خوبی زد و شواد نشون میده که دیگه وقتشه
ولی با این کلمه بدون استرس و ریسک شما مخالفم بشدت!
صدرا 1 ریال سودش هم با استرسه
چه بسیار افرادی بودن که فکر میکردن 250 اخرین فرصت خریده و ..... و الان ماههاست اکثرمون میگیم دیگه وقتشه و همینطور افت کرد
پس واقعا نمیشه پیش بینی کرد از این سهم و همه چیش استرسه
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)