ویرایش توسط pani : 2012/01/29 در ساعت 18:52
سایه جون
خیلی وقته که دیگه بارون نزده
رنگ عشق به این خیابون نزده
خیلی وقته ابری پر پر نشده ؛ دل اسمون سبک تر نشده
وقتشه دوباره بارون بزنه
با سهامداری صدرا مهربون باش ؛ مارو خدا زده
سركار خانون تدين....با سلام خدمت شما
من صدرا ندارم (البته بجاش فاراك دارم)....ولي اين قوت قلبي كه شما در مورد صدرا ميديد، خيلي خوشحالم ميكنه...چون اگه صدرا استارت (درست و حسابي و جدي) بزنه، كل بازار را با خودش ميكشه بالا و اين يعني سود براي همه.
منتظر تحليلتون از صدرا ميمونيم و اميدوار به صعود شاخص تا 27000
منم اوایل نظریه یه کانتر ترند ABCDE را داشتم ولی ...
ولی قیمت تو افتی که جناب بورس با عدد سه نشان دادند 1455 ریال ، کف موج موج B را که 1436 ریال هست را نزده و حتی این سطح را لمس هم نکرده پس احتماله بالایی وجود داره که اوون نظریه تحقق پیدا نکنه و سهم همکنون در موج b از B بزرگ باشد . دلیل روند فرسایشی و خسته کننده سهم هم میتونه همین باشه .به تعداد کندل ها در صعود و نزول اخیر دقت کنید خودش میتونه گواه این مطلب باشه .
احتمالا با ثبت کندل ماهیانه میلادی زمان این موج فرسایشی به اتمام خواهد رسید .
لینک تصویر
(رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
(ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
(قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.
امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.
باید گفت بد بخت به بورسی که احتیاج به لیدر دارد ان هم " صدرا"
گفت اسانگیر بر خود کارها که از روی طبع سخت میگردد حهان بر مردمان سخت کوش
اگه منظورتون از بی اعصاب به بنده هست باید بگم که خیالم از بابت رشد این سهم راحته
صدرا اگه در بازه 3-2 ماهه یه رشد اساسی نداشت ،9-8 سال کار بنده در بورس یعنی کشک
نمیخواستم اینو بگم ولی اگه صدرا در این بازه ای که گفتم به تارگتش که حدود 400 تومن هست نرسید،بنده نه تنها توی این تاپیک دیگه مطلب نمیزنم
بلکه بورس رو برای همیشه میذارم کنار
موج شماری که من از صدرا مد نظر دارم دقیقا همون موج شماری جناب استاد هالی عزیز هست ببخشید اگه اشتباه شد . فقط چیزی که برای خودم توی این الترناتیو مهم بود تاریخ 17 اسفند هست که بهش رسیدم . همون طور که قبلا هم عرض کردم این امکان وجود داره که با یه خبر فانتامنتال صدرا تا 120-130 را تا اواسط اسفند امسال ببینه . البته امیدوارم هرگز این اتفاق نیفته
*سامان*, amir3236, behnam, boursbazan, esi_mohammadi, jimbo, pani, بوف کور, طيب, فرزاد
از اونجایی که منو اقا اسی هیچ وقت با هم تفاهم نداشتیم تو تحلیل و از اونجایی که اولین باریه که تحلیلمون مثل همه
فقط می تونم بگم ایشون منو هک کرده و نمودار منو زده تو سایت
ولی اقا اسی یکی دو تا نظر دیگه هم دارم که هنوز رو چارت عملیاتیش نکردم یکم عجله کردی
*سامان*, amir3236, boursbazan, bourse, esi_mohammadi, pani, sirwan, طيب, فرزاد, ناهید
(رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
(ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
(قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.
امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 8 مهمان ها)